JerryRopero
Primećen član
- Poruka
- 835
bio orden milosa obilica a sad ce izgleda da uvedu orden ante pavelica prvog reda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
besniris:Crnogorci se trude iz petnih zila da rasture odnose sa Srbijom na sve nacine.Sadasnja garnitura Crnogorskog rukovodstva ce praviti dogovor i sa crnim djavolom samo da je protiv nas.Kako je krenulo sledeci korak je tuzba CG protiv Srbije za ratne zlocine.Oceju ljudi u svemu da se solidarisu sa Hrvatima i Muslimanima.
adem_ks:ma jok bre... samo zele zaboraviti sa kim su imali posla, zadnjih decenija [ doduse ako se promeni politicka garnitura onda...]
Potpuno si u pravu. Od stranaca se "nije moglo proci" ulicana, stvarno.Silent Bob:Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran...![]()
Andreavk:...je li bre sta ti radis ovde kad ti je vec "mrzeti Srbe" ok stanje svesti..."da zaborave s kim su imali posla" - more pocecete da nas crtate kad ne budete vise mogli da nas ganjate po internetu koliko vam nedostajemo...mislim kad vam nestane struje![]()
Ademe a sto ce ti to "BRE" ?adem_ks:nikada nisam rekao da mrzim srbe, mozda nekog pojedinca???? ali srbe ne
ps. i to nije mrznja, vec, ne volim ga bre
Kojih 55,5 odsto, da se ti nisi (po obicaju) malo presevio, sto bi se reklo?!filatelista:A kako je bilo lepo to majsko veče...55.5% građana Crne Gore je glasalo za nezavisnost...
Laku noć gluposti, dobro jutro, Srbijo!!
Neka im je nazdravlje
izašlih...*BILJA*:Kojih 55,5 odsto, da se ti nisi (po obicaju) malo presevio, sto bi se reklo?!
Koliko je od toga bilo za nezavisnost Crne Gore, koliko protiv, znas li?filatelista:izašlih...
al ga ti sitničariš![]()
![]()
![]()
za mene nebitno, najvažnije da su otišli...*BILJA*:Koliko je od toga bilo za nezavisnost Crne Gore, koliko protiv, znas li?
Nidje nisu otishli... Dali su ti samostalnostfilatelista:za mene nebitno, najvažnije da su otišli...
ostalo je istorija
na žalost, mi smo dobili nezavisnu državu na taj način.vanesssa56:Nidje nisu otishli... Dali su ti samostalnost
pa ovo je srpski site bre, a sto pitas???vanesssa56:Ademe a sto ce ti to "BRE" ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste NA ZALOST.filatelista:na žalost, mi smo dobili nezavisnu državu na taj način.
znam da ste tu, samo nema Bulatovića, Božovića, Đukanovića i ostalih da vode politiku ove zemlje. Sad svako ima svoju grudu.
Знаш како, то је чак мало више и од ароганције. Толике деценије је Ц.Г била на сиси Србије ... Кад се само сетим, студената, директора, амбасадора, доприноса, земљотреса ... Е, гујо у недрима.vanesssa56:Jeste NA ZALOST.
Crnoj Gori i pripada samostalnost, u ostalom isto kao i Srbiji, ali bagra od politichara se namlatishe novca i zavadishe narodE
Iron Lord:CRNA GORA JE SUVERENA DRŽAVA OVO JE ISTO KAO DA STE PRIČALI O BELGIJI!
Očigledno neko ne priznaje referendum i još živi u prošlosti...
Lacibg:Знаш како, то је чак мало више и од ароганције. Толике деценије је Ц.Г била на сиси Србије ... Кад се само сетим, студената, директора, амбасадора, доприноса, земљотреса ... Е, гујо у недрима.![]()
A, sta je pametno?**md**:E, napokon nešto pametno!
Какав црни Монако ... :shock: Са онаквом услугом и менталитетом, прошлих деценија ? Да није Србије, више би данас личили на Албанију. Нису нам никад били непријатељи, а шта сада раде ? Ко су ти Црногорци ? Шта је са Србима којих је по референдуму 45 %?Andreavk:...ajde sad i ti...da nisu bili sa nama mozda bi bili ko` Monako...jeste da im je Albanija sused al` nema veze![]()
...i sta ako su bili direktori, ambasadori...ostali su sa nama do kraja i nikad nam nisu bili neprijatelji...a odvojiti su se morali i najmanje su oni o tome odlucivali
*BILJA*:A, sta je pametno?
Da "neko" ne priznaje Referndum?
Niko ga ne osporava, ali, tema je nesto drugo. Na kraju krajeva, zar je toliko glupo zapitati se otkud bas Mesic, i otkud i protiv volje srpskih poslanika u Skupstini grada?!
Pa, pokusaj ti neku novu, pametniju, ja cu rado dati svoj doprinos.