Mesic, pocasni gradjanin Podgorice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Crnogorci se trude iz petnih zila da rasture odnose sa Srbijom na sve nacine.Sadasnja garnitura Crnogorskog rukovodstva ce praviti dogovor i sa crnim djavolom samo da je protiv nas.Kako je krenulo sledeci korak je tuzba CG protiv Srbije za ratne zlocine.Oceju ljudi u svemu da se solidarisu sa Hrvatima i Muslimanima.

besniris:
Crnogorci se trude iz petnih zila da rasture odnose sa Srbijom na sve nacine.Sadasnja garnitura Crnogorskog rukovodstva ce praviti dogovor i sa crnim djavolom samo da je protiv nas.Kako je krenulo sledeci korak je tuzba CG protiv Srbije za ratne zlocine.Oceju ljudi u svemu da se solidarisu sa Hrvatima i Muslimanima.

ma jok bre... samo zele zaboraviti sa kim su imali posla, zadnjih decenija [ doduse ako se promeni politicka garnitura onda...]

adem_ks:
ma jok bre... samo zele zaboraviti sa kim su imali posla, zadnjih decenija [ doduse ako se promeni politicka garnitura onda...]

...je li bre sta ti radis ovde kad ti je vec "mrzeti Srbe" ok stanje svesti..."da zaborave s kim su imali posla" - more pocecete da nas crtate kad ne budete vise mogli da nas ganjate po internetu koliko vam nedostajemo...mislim kad vam nestane struje :)

Silent Bob:
Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran... :neutral:
Potpuno si u pravu. Od stranaca se "nije moglo proci" ulicana, stvarno.
Meni je lichno zao sto propaganda u Srbiji "ocrni" Crnu Goru, ali nema veze. Ide to na nechju shtetu - vec. Ne kazem da ovamo cvjetaju ruze, ali ima vremena i za to. Mnogo i mnogo stranaca dodje (heh, pa sada su i ljudi iz Srbije stranci :ops: ) i svi se slazu da su ljepote CG jedinstvene.
Meni je zao i "prirodnih Ljepota" iz Srbije, jer su MRAK - u pozitivnom smislu ;)
:lol: :lol:

Andreavk:
...je li bre sta ti radis ovde kad ti je vec "mrzeti Srbe" ok stanje svesti..."da zaborave s kim su imali posla" - more pocecete da nas crtate kad ne budete vise mogli da nas ganjate po internetu koliko vam nedostajemo...mislim kad vam nestane struje :)

nikada nisam rekao da mrzim srbe, mozda nekog pojedinca???? ali srbe ne
ps. i to nije mrznja, vec, ne volim ga bre

vanesssa56:
Jeste NA ZALOST.
Crnoj Gori i pripada samostalnost, u ostalom isto kao i Srbiji, ali bagra od politichara se namlatishe novca i zavadishe narodE
Знаш како, то је чак мало више и од ароганције. Толике деценије је Ц.Г била на сиси Србије ... Кад се само сетим, студената, директора, амбасадора, доприноса, земљотреса ... Е, гујо у недрима.
e136.gif

Lacibg:
Знаш како, то је чак мало више и од ароганције. Толике деценије је Ц.Г била на сиси Србије ... Кад се само сетим, студената, директора, амбасадора, доприноса, земљотреса ... Е, гујо у недрима.
e136.gif

...ajde sad i ti...da nisu bili sa nama mozda bi bili ko` Monako...jeste da im je Albanija sused al` nema veze :)
...i sta ako su bili direktori, ambasadori...ostali su sa nama do kraja i nikad nam nisu bili neprijatelji...a odvojiti su se morali i najmanje su oni o tome odlucivali

Dakle VANESSSA, jel ovo cutanje da shvatim kao potvrdan odgovor??
Ma ako te je sramota, razumem te, mozda ti i nisi kriva:... KRIVOOO JEEE MOOOOREEE.....

Nisam ja hteo da pokazem ovim koliko mi je zao zbog toga nego koliko su crnogorci jadni u svom licemerju! Isto kao sto su najposteniji na svetu, a sve mafijas do mafijasa, porodicni biznis!!
To sto oni rade se u psihologiji zove- mehanizmi odbrane! :):)

Andreavk:
...ajde sad i ti...da nisu bili sa nama mozda bi bili ko` Monako...jeste da im je Albanija sused al` nema veze :)
...i sta ako su bili direktori, ambasadori...ostali su sa nama do kraja i nikad nam nisu bili neprijatelji...a odvojiti su se morali i najmanje su oni o tome odlucivali
Какав црни Монако ... :shock: Са онаквом услугом и менталитетом, прошлих деценија ? Да није Србије, више би данас личили на Албанију. Нису нам никад били непријатељи, а шта сада раде ? Ко су ти Црногорци ? Шта је са Србима којих је по референдуму 45 %?

Замисли да овде у Србији гледаш (што је са Тадићем могуће) да Солану прогласимо почасним Београђанином ?

Ја нисам баш за заваду, ал неке ствари се тешко варе ...

*BILJA*:
A, sta je pametno?
Da "neko" ne priznaje Referndum?
Niko ga ne osporava, ali, tema je nesto drugo. Na kraju krajeva, zar je toliko glupo zapitati se otkud bas Mesic, i otkud i protiv volje srpskih poslanika u Skupstini grada?!
Pa, pokusaj ti neku novu, pametniju, ja cu rado dati svoj doprinos.

Radi se o Crna Gora a ne Srbija, pa samim tim Crnogorci odlučuju, svidelo se to Srbima ili ne! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back