Mesic, pocasni gradjanin Podgorice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
goxy:
U, znas kolki je Monako ;) .........
Sto se tice prvog dela tvog posta, ima tu svega.....Crna Gora je dugo bila pod direktnom kontrolom Beograda i asimilacija je bila velika......Sad pretopstavljam da proces ide u suprotnom smeru 8-)
Ne bih ja to tako nazvala.
Beograd je pun Crngoraca koji su vazda bili na visokim (ako ne i najvisim) funkcijama.
Znas li ona vic (da li je vic) " ne pitas Crnogorca gde radi u Beogradu, nego STA radi" (ili nesto slicno)!
Znaci, oni su nama samo ipsorucivali svoje kadrove, ticali (c kao meko c) se kao stablo od paradajza :wink:!
Ne znam u kom smeru sada ide proces, ali, mogu da naslutim.
Sta ja mogu kao jedinka?
Pa, vise ne idem na njihovo more (grcko je mnogo lepse i sve sto uz to ide), a nisam jedina.
Prosle godine im propala sezona, posle ovoga, moze da propadne skroz.
Govorili su da "nije vazno hoce li Srbi iz Srbije bojkotovati njhove more, oni imaju ionako malo prihoda od njih (nas) a vise ocekuju od stranaca"!
Pa, kako su ocekivali, tako su i prosli.
Ovo, onako, uzgred, ali, itekako ima veze s temom:)

Што се мора тиче,ниједна од екс Ју република није конкурентна.Значи сви други,само они не.Рецимо да упоредимо Хрватску и Грчку-Хрватска је скупља,а да ли је боља?

Valla De Los Caidos:

Valle_de_los_Caidos.jpg

Ибица:

istockphoto_1797819_girls_walking_on_the_beach.jpg

Ја гласам за Ибицу! :lol:

*BILJA*:
Pa, dobro, razmislicemo:)
Ne znam kako kod vas, ovde ubi vetar, kisa pljusti kao iz kabla, ako se ne javim - nestalo struje... :cry:

Ветар имали прошле недеље. Одлучили да живими на Марсу, јес да је јачи ветар али је предео лепши!
Купио сам УСБ, па ако нестане струје имам 15 минута форе да се испоздрављамо док се не изпразни батерија:)

*BILJA*:
Ne bih ja to tako nazvala.
Beograd je pun Crngoraca koji su vazda bili na visokim (ako ne i najvisim) funkcijama.
Znas li ona vic (da li je vic) " ne pitas Crnogorca gde radi u Beogradu, nego STA radi" (ili nesto slicno)!
Znaci, oni su nama samo ipsorucivali svoje kadrove, ticali (c kao meko c) se kao stablo od paradajza :wink:!
Ne znam u kom smeru sada ide proces, ali, mogu da naslutim.
Sta ja mogu kao jedinka?
Pa, vise ne idem na njihovo more (grcko je mnogo lepse i sve sto uz to ide), a nisam jedina.
Prosle godine im propala sezona, posle ovoga, moze da propadne skroz.
Govorili su da "nije vazno hoce li Srbi iz Srbije bojkotovati njhove more, oni imaju ionako malo prihoda od njih (nas) a vise ocekuju od stranaca"!
Pa, kako su ocekivali, tako su i prosli.
Ovo, onako, uzgred, ali, itekako ima veze s temom:)
Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran... :neutral:

Silent Bob:
Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran... :neutral:

Сезона им аје подбацила, још ако забранимо одлазак у периоду јун-август, неће имати ништа.
На масовном туризму муже да се гради економија, а не на коцарницама и хотелима.

vanesssa56:
Ne znam sigurno... vjerovatno SRPSKA.
Ali vjeruj da je CRNOGORSKA zastava do 1918. godine (od 1918 je bila ....hm, crveno-PLAVICHASTO-bijela)bila CRVENA sa dvoglavim bijelim orlom, slichna ovoj sto je danas aktuelna.
vaneessa, ajde molim te proveri da li je istina da se skupstina u Crnoj Gori od njenog osnivanja 1878. pa do ulaska u SHS, oduvek zvala : SRPSKA NARODNA SKUPSTINA, posto sam to cuo i ne mogu da verujem da onda , ako je ovo istina, neko uopste i pokusava u Crnoj Gori da se odrodi od Srba, jer ako je ovo istina, onda od crnogoraca zaista nema goreg naroda!
Da neko toliko prica svom poreklu , a da ga tako gazi! A ovo sam cuo iz vise izvora!
I drugi ako imaju neke izvore, neka kazu!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back