goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
To ti pricam 8-) ...Nemamo mi realnu moc da budemo cak ni glavni u svom komsiluku na Kosovu a kamoli da odredjujemo uredjenje susednih ,suverenih drzava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih ja to tako nazvala.goxy:U, znas kolki je Monako.........
Sto se tice prvog dela tvog posta, ima tu svega.....Crna Gora je dugo bila pod direktnom kontrolom Beograda i asimilacija je bila velika......Sad pretopstavljam da proces ide u suprotnom smeru 8-)
I posle kazu neki*BILJA*:Setih se, ne pitaj Crngorca gde radi, nego gde rukovodi
Grcka je zakon za mene, a ne menjam zakon ako je dobar!
U Srbiji se lose zivi.Ali, ako u kuci zive cetiri odrasle osobe, dve imaju platu, dve penziju, moze se, a koliko je takvih danas u Srbiji?goxy:I posle kazu nekida se u Srbiji lose zivi 8-)
Cini ti se, a i Grcka je Grckagoxy:Pa ti mos i u Spaniju da ides8-)
*BILJA*:Cini ti se, a i Grcka je Grcka![]()
Pa, dobro, razmislicemoAlekasandar2:А двапут је двапут.
Ја гласам за Шпанију.
Да лепо обиђемо Франков гроб и градилиште будуће највеће џамије на свету.
![]()
*BILJA*:Pa, dobro, razmislicemo
Ne znam kako kod vas, ovde ubi vetar, kisa pljusti kao iz kabla, ako se ne javim - nestalo struje...![]()
Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran...*BILJA*:Ne bih ja to tako nazvala.
Beograd je pun Crngoraca koji su vazda bili na visokim (ako ne i najvisim) funkcijama.
Znas li ona vic (da li je vic) " ne pitas Crnogorca gde radi u Beogradu, nego STA radi" (ili nesto slicno)!
Znaci, oni su nama samo ipsorucivali svoje kadrove, ticali (c kao meko c) se kao stablo od paradajza :wink:!
Ne znam u kom smeru sada ide proces, ali, mogu da naslutim.
Sta ja mogu kao jedinka?
Pa, vise ne idem na njihovo more (grcko je mnogo lepse i sve sto uz to ide), a nisam jedina.
Prosle godine im propala sezona, posle ovoga, moze da propadne skroz.
Govorili su da "nije vazno hoce li Srbi iz Srbije bojkotovati njhove more, oni imaju ionako malo prihoda od njih (nas) a vise ocekuju od stranaca"!
Pa, kako su ocekivali, tako su i prosli.
Ovo, onako, uzgred, ali, itekako ima veze s temom![]()
Silent Bob:Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran...![]()
Silent Bob:Nisam siguran, ali koliko sam ja cuo da im je sezona bila uspesna, manje Srba, a vise stranaca... tako sam cuo, nisam siguran...![]()
vanesssa56:NE vidim zasto bi crnogorska proevropska (bez navoda) pjevala tako nesto...
NE VIDIM RAZLIKU U TOJ OMLADINI OD TRENUTKA KADA SU PRESTALI DA BUDU VELIKOSRBI . Ista neka omladina, pa to ti je
![]()
![]()
![]()
adem_ks:sto je dirljiva ova bratska "ljubav", te brine ih kako napreduje turizam kod brace, te koga primaju u posetu, te... imamo mi jednu poslovicu za ovakve sllucajeve ali nije mesto...
vaneessa, ajde molim te proveri da li je istina da se skupstina u Crnoj Gori od njenog osnivanja 1878. pa do ulaska u SHS, oduvek zvala : SRPSKA NARODNA SKUPSTINA, posto sam to cuo i ne mogu da verujem da onda , ako je ovo istina, neko uopste i pokusava u Crnoj Gori da se odrodi od Srba, jer ako je ovo istina, onda od crnogoraca zaista nema goreg naroda!vanesssa56:Ne znam sigurno... vjerovatno SRPSKA.
Ali vjeruj da je CRNOGORSKA zastava do 1918. godine (od 1918 je bila ....hm, crveno-PLAVICHASTO-bijela)bila CRVENA sa dvoglavim bijelim orlom, slichna ovoj sto je danas aktuelna.