Mesanci labradora traze dom

L.krofnica

Aktivan član
Poruka
1.484
Stari smo 8 nedelja i tražimo dom - nas 8 mališana :(
Ima nas 6 devojčica damica i 2 dečaka junaka koji tražimo dom.
Čišćeni smo od glista i buvica više puta.
A primili smo i prvu vakcinu!
Jedan naš batica i jedna seka su udomljeni, ali i mi preostali se nadamo..
Nadamo se da će i nas neko primetiti... Ostalo nas je još 8!
I mi bi voleli da budemo srećni, da imamo šta da jedemo, da se ne smrzavamo, da imamo koga da volimo svim srcem..

Nećemo biti preveliki - verovatno kao naša mama koja je pas srednje veličine (oko 16kg). Ona je mešanka labradora (samo dosta sitnije građe).
Ako nas želite ili možete nekako da nam pomognete (u smeštaju ili sledećoj vakcini) pozovite na neki od brojeva:
064.820.90.58
064.344.36.31

16h87l5.jpg

Znam m'm.. I hvala za šerovanje albuma :*

Žutu ženkicu sa poslednje slike smo udomili u petak! :)

Sada ostaje 5 devojčica i 2 dečaka.
Svi crni ili crni sa belim paležom.
I svi kratkodlaki, sem jednog mužjaka koji ima malko dužu dlaku (na prvoj slici je)

Hvala M'm!
Nisam videla poruku..
Štenci su stari 4 meseca. Po meni je to pravo vreme za udomljavanje štenaca. Još su mali, a opet će lakše naučiti nešto nego štenci koji su stari baš 2 meseca.
Ostao je jedan mužjak i 2 ženke. Mužjak je crn s belim paležom, a ženke crne s braon paležom.
Ako hoćete zovite me na 064.820.90.58 da ih vidite. Potpuno bez obaveza, jer mnogo su lepši u prirodi nego uživo. :)

M'm, to si potpuno u pravu!
obično je obrnuto, ali ovi štenci su se nekako baš prolepšali :-)
I imaju baš dobar karakter

Ma bili su prava porodica Belmondo, da ih obozavas onako ruzne! :zaljubljena: A sad su se bas, bas prolepsali.

Znam, ja bih na proleće da udomim jednog, moje dete hoće malog psića, a negde sam pročitala da je dva meseca najbolje za udomljavanje ...
Dajte mi više saveta, do koliko su zavisni od majke?
U vezi ishrane tako malog psića?
A jesu slatki, to da, samo što će biti na proleće veliki, baš.

Pa sad, iskusniji od mene preporucuju da i macici i stenci ostanu uz majku do 12 nedelja starosti, u proseku sisaju mesec-mesec ipo ali tek oko punog meseca pocinju intenzivno da uce "socijalne vestine" tako da je ipak bolje ostaviti ih barem jos dva meseca po odbijanju od sise uz kuju, da ona obavi znacajan deo posla oko vaspitanja, kad nauce da postuju autoritet starijeg, posle sve lakse ide u novoj porodici. ;) A za vise detalja, mislim da nema neobradjene teme na forumu.

Pa sad, iskusniji od mene preporucuju da i macici i stenci ostanu uz majku do 12 nedelja starosti, u proseku sisaju mesec-mesec ipo ali tek oko punog meseca pocinju intenzivno da uce "socijalne vestine" tako da je ipak bolje ostaviti ih barem jos dva meseca po odbijanju od sise uz kuju, da ona obavi znacajan deo posla oko vaspitanja, kad nauce da postuju autoritet starijeg, posle sve lakse ide u novoj porodici. ;) A za vise detalja, mislim da nema neobradjene teme na forumu.

Npr?
Tema?

Back