- Poruka
- 8.435
Ишао би да то видим, под условом да скочи у раку.......можда буде стејџ дајвинг.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ишао би да то видим, под условом да скочи у раку.......можда буде стејџ дајвинг.
bice mu i bota na koncertu![]()

treba najuriti sva ta smrdljiva turska govna
dabogda propao kroz binu, poturica majmunska

У понедељак сам прошла кроз ТЦ Ушће и била фрапирана редом за карте.
Ма овај народ је луд начисто.
Што га неко више пљује, више га воле.
Поданички менталитет, шта да се ради.
Није ствар у поданичком менталитету,не долази Мерлин да се кандидује на изборима.Ствар је у пропаганди која треба да нам развије осећај за толеранцију према онима који не могу да нас смисле.Тако је то у земљи којом управљају они који немају развијен осећај припадности према домицијалном народу зато што и не потичу из њега.Такви ће на концерту окупирати ложе.
Yebe se onima koji masovno otkidaju uz njegove patetične neosevdalinke za osećaj pripadnosti domincilnom narodu kada je muzički ukus u pitanju ,pogotovo ove mladje generacije,a takvih je pun qurac u Srbiji . Ne idu oni na koncert zato što je on hodža u pokušaju ,ili što je bio na strani svojih u ratu ,već isključivo jer im se svidja ta muzika ,bar ogromna većina .

ja da sam neka srpska vlast oma bi na ulazu stavio kabinu ko za presvlacenje i ko je sunecen moze fraj na koncert a ko nije nek bira... sunet il' da plati kartu![]()

Yebe se onima koji masovno otkidaju uz njegove patetične neosevdalinke za osećaj pripadnosti domincilnom narodu kada je muzički ukus u pitanju ,pogotovo ove mladje generacije,a takvih je pun qurac u Srbiji . Ne idu oni na koncert zato što je on hodža u pokušaju ,ili što je bio na strani svojih u ratu ,već isključivo jer im se svidja ta muzika ,bar ogromna većina .
Ja idem na koncert i zasto ne bih? Covek je svojim glasom, pesmama, tekstovima, muzikom jednostavno neprikosnoven. Briga me koje je vere, sta misli o Srbima, i sta je radio u svom privatom zivotu... Kakve to veze ima kada posao kojim se bavi obavlja na daleko profesionalan i kvalitetan nacin. Pa da je Kliton u pitanju, tj. da ima dobro muziku isla bi i njemu na koncert![]()
A cena karte, sitnica 2.200,00 rsd...
![]()
![]()
klinton ume jedino da duva u sax... tri i po akorda

Naravno!Pa,on mu je domacinbice mu i bota na koncertu![]()

Srbomrsci, kantautori ne posvećuju pjesme Srbiji kao što je ova:Hmm, da ljudi iz Srbije znaju sta on misli o srbima ne bi nikad otisli na koncert!
Srbi iz Bosne dobro znaju kakve je izjave davao o srbima, sve najgore, da su agresori, zlocinci ubice itd. Al eto, pogazio je obecanje, rekao je da nece NIKAD pjevati u Srbiji.. Novac je cudo..
Kao umjetnika ga vrlo cijenim a kao covijeka ne !
Veliki srbomrzac !
Vredi svaku paru za takvog pevaca!

najaci je deo od 00:05 do 00:11
istorijske reci predsednika bosne i hercegovine!!!
On je oduvijek bio lud do jaja.![]()
Evo malo njegovih epizoda...
A cena karte, sitnica 2.200,00 rsd...
![]()
![]()