MERLIN NECE OTKAZATI KONCERTE....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У понедељак сам прошла кроз ТЦ Ушће и била фрапирана редом за карте.
Ма овај народ је луд начисто.
Што га неко више пљује, више га воле.
Поданички менталитет, шта да се ради.

Није ствар у поданичком менталитету,не долази Мерлин да се кандидује на изборима.Ствар је у пропаганди која треба да нам развије осећај за толеранцију према онима који не могу да нас смисле.Тако је то у земљи којом управљају они који немају развијен осећај припадности према домицијалном народу зато што и не потичу из њега.Такви ће на концерту окупирати ложе.

Hmm, da ljudi iz Srbije znaju sta on misli o srbima ne bi nikad otisli na koncert!
Srbi iz Bosne dobro znaju kakve je izjave davao o srbima, sve najgore, da su agresori, zlocinci ubice itd. Al eto, pogazio je obecanje, rekao je da nece NIKAD pjevati u Srbiji.. Novac je cudo..
Kao umjetnika ga vrlo cijenim a kao covijeka ne !
Veliki srbomrzac !

Није ствар у поданичком менталитету,не долази Мерлин да се кандидује на изборима.Ствар је у пропаганди која треба да нам развије осећај за толеранцију према онима који не могу да нас смисле.Тако је то у земљи којом управљају они који немају развијен осећај припадности према домицијалном народу зато што и не потичу из њега.Такви ће на концерту окупирати ложе.

Yebe se onima koji masovno otkidaju uz njegove patetične neosevdalinke za osećaj pripadnosti domincilnom narodu kada je muzički ukus u pitanju ,pogotovo ove mladje generacije,a takvih je pun qurac u Srbiji . Ne idu oni na koncert zato što je on hodža u pokušaju ,ili što je bio na strani svojih u ratu ,već isključivo jer im se svidja ta muzika ,bar ogromna većina .

Yebe se onima koji masovno otkidaju uz njegove patetične neosevdalinke za osećaj pripadnosti domincilnom narodu kada je muzički ukus u pitanju ,pogotovo ove mladje generacije,a takvih je pun qurac u Srbiji . Ne idu oni na koncert zato što je on hodža u pokušaju ,ili što je bio na strani svojih u ratu ,već isključivo jer im se svidja ta muzika ,bar ogromna većina .

ja da sam neka srpska vlast oma bi na ulazu stavio kabinu ko za presvlacenje i ko je sunecen moze fraj na koncert a ko nije nek bira... sunet il' da plati kartu :lol:

Па ја нисам говорио о грађанима који ће ићи на концерт већ о овима на власти којима су пуна уста шупљих фраза о грађењу политике толеранције и добросуседских односа на коју се прво смеју они са којим треба да градимо те односе.Докле год такви управљају овом државом немамо чему добром да се надамо.

Ja idem na koncert i zasto ne bih? Covek je svojim glasom, pesmama, tekstovima, muzikom jednostavno neprikosnoven. Briga me koje je vere, sta misli o Srbima, i sta je radio u svom privatom zivotu... Kakve to veze ima kada posao kojim se bavi obavlja na daleko profesionalan i kvalitetan nacin. Pa da je Kliton u pitanju, tj. da ima dobro muziku isla bi i njemu na koncert :D

Ja idem na koncert i zasto ne bih? Covek je svojim glasom, pesmama, tekstovima, muzikom jednostavno neprikosnoven. Briga me koje je vere, sta misli o Srbima, i sta je radio u svom privatom zivotu... Kakve to veze ima kada posao kojim se bavi obavlja na daleko profesionalan i kvalitetan nacin. Pa da je Kliton u pitanju, tj. da ima dobro muziku isla bi i njemu na koncert :D

klinton ume jedino da duva u sax... tri i po akorda

A cena karte, sitnica 2.200,00 rsd... :D

dinomerlinusrbiji.jpg

kartamerlin2011.jpg

Vredi svaku paru za takvog pevaca!

Hmm, da ljudi iz Srbije znaju sta on misli o srbima ne bi nikad otisli na koncert!
Srbi iz Bosne dobro znaju kakve je izjave davao o srbima, sve najgore, da su agresori, zlocinci ubice itd. Al eto, pogazio je obecanje, rekao je da nece NIKAD pjevati u Srbiji.. Novac je cudo..
Kao umjetnika ga vrlo cijenim a kao covijeka ne !
Veliki srbomrzac !
Srbomrsci, kantautori ne posvećuju pjesme Srbiji kao što je ova:
oprosti cu joj sve (srbiji) nisam ja supermen
pa da mogu to na ledjima da ponesem
ugostit cu joj sne (srbiji) bolje im je kod mene
neka spavaju sve dok se ne promjene

like to the dearest friend

Poslednja izmena:
Mlađe generacije za tog kretena verovatno nisu ni čule.
On i njegov bend bili su popularni u vreme SFRJ.
Po mom mišljenju pare za njegov koncert daju većinom ondašnji bogataši iz ex JU republika koji su među prvima i uvatili put pod noge. Odma sve prodali i uvatili džadu a oni koji nisu imali šta da prodaju su ostali da ginu i (sada) budu omalovažavani
Sećam se još pre "zvaničnog" početka tog rata, u odeljenje mog dečka bilo je četvoro izbeglica. Momak i devojka iz Knina i 2 momka iz Mostara.
Ne mogu da zaboravim sliku i zvuk tenkova u 2 - 3 ujutro koji se sa Dedinja upućuju ka Dunavu niz Takovsku...
Njegov stan bio je u (tadašnjoj) Lole Ribara (sad Svetogorska) na uglu sa Takovskom, šteta što u ono vreme nije bilo mob. telefona sa kamerama.
Znači oni koji su imali para, prvi su pobegli ovamo a sad ti isti idu na koncerte tih od kojih su bežali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back