Mere kriznog štaba

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Autorska
Kada sam i sam pisao da će ovo ludilo o zatvaranjima trajati godinama bez obzira na vakcinisanje mnogi su se smejali.Ajde sada da vidim te iste šta kažu na nove mere kriznog štaba da se ponovo zatvaraju ugostiteljki objekti i tržni centri od 14h?
Evo i potvrde o tome na sajtu
Pala odluka - zatvara se u 14h - B92
Kako navode mediji, niko se nije obratio javnosti, a koje mere su donete i da li su uopšte i donete, znaće se na konferenciji za medije koja se održava u 15 časova. Na njoj će govoriti članovi Kriznog štaba. Međutim, Tanjug iz Vlade saznaje da će se tržni centri i ugostiteljski objekti za vikend zatvoriti u 14 časova.

Autorska
Kada sam i sam pisao da će ovo ludilo o zatvaranjima trajati godinama bez obzira na vakcinisanje mnogi su se smejali.Ajde sada da vidim te iste šta kažu na nove mere kriznog štaba da se ponovo zatvaraju ugostiteljki objekti i tržni centri od 14h?
Kako navode mediji, niko se nije obratio javnosti, a koje mere su donete i da li su uopšte i donete, znaće se na konferenciji za medije koja se održava u 15 časova. Na njoj će govoriti članovi Kriznog štaba. Međutim, Tanjug iz Vlade saznaje da će se tržni centri i ugostiteljski objekti za vikend zatvoriti u 14 časova.
Не важи за Косовес.
Или си се уселио у БгНаМоди...па се бринеш.

zatvaranja ce biti do kraja 2022, nista cudno... ja sam o ovome isto pricao poznanicima i na nekim forumima, ljudi su mi se smejali i vredjali me... eto vam sad!

Ide lepo vreme,to im je i cilj da nas drze u kavezima! mislim realno, kao je lepo vreme,provesces napolju u setnji na nekoj reci,a ne u smrdljivim kaficima ili kucama

kad ce neka proslava , spomenik , zicara , svecanost?

korona zurka il nesto slicno

90 posto postuje propise , zbog 10 posto njima se pojacava zatvor

dok ce 10 posto i dalje da vileni

Zicare su hit.
Cekaj sad kad krene lepo vreme pa fontane, pa protesti....... :lol:

Ne bih da zvucim konspirativno ali sto se vise ljudi vakcinisu- vise slucajeva korone:whistling:
Zar ne bi trebalo da je manje?

Poslednja izmena:
Zicare su hit.
Cekaj sad kad krene lepo vreme pa fontante, pa protesti....... :lol:

Ne bih da zvucim konspirativno ali sto se vise ljudi vakcinisu- vise slucajeva korone:whistling:
Zar ne bi trebalo da je manje?
Зато што се не понашају сви једнако. Они склони реду и поштовању правила се вакцинишу.
Они склони нереду су се пробудили из зимског сна па хоће да дивљају.

Ко не иде на посао, не бави се спортом и не иде у школу - да ли треба да буде проблем да преседи код куће?
Неписмени би лакше доживели војну окупацију јер виде противника, а не разумеју да је непријатељ видљив тек под микроскопом.
Могли би они све да разумеју, али не пале памет него се бахате.

Autorska
Extra!

kad ce neka proslava , spomenik , zicara , svecanost?

korona zurka il nesto slicno

90 posto postuje propise , zbog 10 posto njima se pojacava zatvor

dok ce 10 posto i dalje da vileni
145809709_10225472994599823_5053227279154556797_o.jpg

147660183_3992604787436512_798777364609760956_o.jpg

Back