Mentalno silovanje od strane zena

Najvece zlocine u poslednjem ratu su pravile zene vojnici - u smislu zlostavljanja zarobljenih. Dakle to je dokumentovana cinjenica. Bilo koji zatvor ili logor - imao je svoje sefice koje su se i psihicki i fizicki izivljavale nemjerljivo sa muskarima.
E sad te dugotrajne zelje za preoblikovanjem muskarca premjestite u zivot van rata. Mislim da zena nemoze da prizna svoje uzivanje u sexualnoj podcinjenosti te da nam to golemo vraca u zivotu,

Postoje takve stvari itekako...posmatram gledam i slusam jednu zenu godinama...majka je moje prijateljice i bila sam svedok vise puta kad dobije "napad" da tog coveka svog muza psuje i okrivljuje za sve ono sto nije uspela u zivotu...jednom sam joj rekla da ne shvatam kad ga toliko mrzi zasto je u braku sa njim a ona se gotovo naljutila...nije imala pravi odgovor a ja shvatam da je u pitanju zaista poremecaj u glavi gde ona mora imati zrtvu jer ne bi ni bila sposobna da zivi s nekim koga ne bi mrzela...I kako to taj covek sve prezivljavaß? Pa i on nesto nije svoj kad sve to trpi a deca odavno imaju svoju decu...Slusam bas pre neki dan njihovu unuku i smejem se...baba je juce htela da ubije dedu...boze sto se iznervirala...sta mu je sve rekla...a deda samo cuti kaze proci ce je!?

" Od Zle Žene Ni Bog Te Ne Može Sačuvati......Od Dobre Se Čuvaj Sam "

Ukoliko ovo neko poželi da izkorist za temu.....neka mi se javi za " licencu ".....

Može Može :per:
groom-texas1.jpg

Koliko muskaraca je zaista spremno priznati da su zlostavljani ovakvom metodom, ili je toliko cesta pojava da je postala sastavni deo zivota?

Poznajem nekoliko (starijih) parova u kojima žena ili zvoca, ili nabija mužu na nos raznorazne krivice, ili ga kritikuje i ponižava pred svedocima. Te žene su zvocale i pre nego što su ih oženili, samo im je to ranije delovalo privlačno (žena im je temperamentna). Dakle, tražili ste - gledajte. Ili isključite TV. Silovanje je kad ne možeš da pobegneš, jer te neko silom primorava na nešto. A ovi `mentalni` su svi dobrovoljci.

Poznajem nekoliko (starijih) parova u kojima žena ili zvoca, ili nabija mužu na nos raznorazne krivice, ili ga kritikuje i ponižava pred svedocima. Te žene su zvocale i pre nego što su ih oženili, samo im je to ranije delovalo privlačno (žena im je temperamentna). Dakle, tražili ste - gledajte. Ili isključite TV. Silovanje je kad ne možeš da pobegneš, jer te neko silom primorava na nešto. A ovi `mentalni` su svi dobrovoljci.
Gluposti.Imam puno ortaka koji neche da se zene,nisu ****** a zene vole samo na filmu.Bash zbog posebne potrebe da svaki dan po tri sata prichaju shta im se danas izdeshavalo.Posle toga ne pomaze ni sex jer ni komshiji neche da se digne na takvu zenu.

Gluposti.Imam puno ortaka koji neche da se zene,nisu ****** a zene vole samo na filmu.Bash zbog posebne potrebe da svaki dan po tri sata prichaju shta im se danas izdeshavalo.Posle toga ne pomaze ni sex jer ni komshiji neche da se digne na takvu zenu.

Nije glupost. Imas i ovakvih kakve je ona opisala, a imas naravno i nas ovih drugih, koje si ti spomenuo, koji to ne trpe i kojima se ne dize na takve.

Back