Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Na mnogo nacina![]()
Gadno je to i videti kod drugih, a kamoli doziveti na svojoj kozi (tj. mozgu).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mnogo nacina![]()
Obicno je to,bas gde treba!Ume da bude gadnoNaučno je potvrđeno da su žene bolje sa rečima...bolje su sa emocijama...umeju da pogode gde ne treba
![]()
Sorry!Ako mene pitaš,ništa je tebe ne razumem!Cek, hoces kazes da je cuska prava stvar da preventivno spreci njeno brojanje ?
To je onda kao muskarac, ne sonja, ako ne sme da pisne od njega?
I na kraju, hoces da kazes da svaka koja zvoca ne zvoca ? Samo se izrazava ?![]()
" Od Zle Žene Ni Bog Te Ne Može Sačuvati......Od Dobre Se Čuvaj Sam "
Ukoliko ovo neko poželi da izkorist za temu.....neka mi se javi za " licencu ".....
Koliko muskaraca je zaista spremno priznati da su zlostavljani ovakvom metodom, ili je toliko cesta pojava da je postala sastavni deo zivota?
Dobrovoljci,naravno!i Silovanje je kad ne možeš da pobegneš, jer te neko silom primorava na nešto. A ovi `mentalni` su svi dobrovoljci.
Kad je muskarac slabic nema granice gazenja koja ce mu svaka priustiti
Gluposti.Imam puno ortaka koji neche da se zene,nisu ****** a zene vole samo na filmu.Bash zbog posebne potrebe da svaki dan po tri sata prichaju shta im se danas izdeshavalo.Posle toga ne pomaze ni sex jer ni komshiji neche da se digne na takvu zenu.Poznajem nekoliko (starijih) parova u kojima žena ili zvoca, ili nabija mužu na nos raznorazne krivice, ili ga kritikuje i ponižava pred svedocima. Te žene su zvocale i pre nego što su ih oženili, samo im je to ranije delovalo privlačno (žena im je temperamentna). Dakle, tražili ste - gledajte. Ili isključite TV. Silovanje je kad ne možeš da pobegneš, jer te neko silom primorava na nešto. A ovi `mentalni` su svi dobrovoljci.
Gluposti.Imam puno ortaka koji neche da se zene,nisu ****** a zene vole samo na filmu.Bash zbog posebne potrebe da svaki dan po tri sata prichaju shta im se danas izdeshavalo.Posle toga ne pomaze ni sex jer ni komshiji neche da se digne na takvu zenu.