Mentalno silovanje od strane zena

ceca881

Iskusan
Poruka
5.279
Da li je to svakodnevna pojava, i prilicno zanemariva jer ne ostavlja fizicke dokaze?

Koliko su zene svirepije od muskaraca u ovakvom vidu zlostavljanja?

Koliko muskaraca je zaista spremno priznati da su zlostavljani ovakvom metodom, ili je toliko cesta pojava da je postala sastavni deo zivota?

Da li je to svakodnevna pojava, i prilicno zanemariva jer ne ostavlja fizicke dokaze?

Koliko su zene svirepije od muskaraca u ovakvom vidu zlostavljanja?

Koliko muskaraca je zaista spremno priznati da su zlostavljani ovakvom metodom, ili je toliko cesta pojava da je postala sastavni deo zivota?

Ume da bude gadno :D Naučno je potvrđeno da su žene bolje sa rečima...bolje su sa emocijama...umeju da pogode gde ne treba ;)

'Mentalno silovanje' je izmišljotina. Ono kao mi muškarci jesmo svinje kojima nije strano silom, tj prinudom da ebu, i sad kako ženama to i nije baš tako lako izvodljivo hajde da ih optužimo za mentalno zlostavljanje. Kao to je nešto drugačije, gore, muškarci su žrtve i sve ono loše što čine ženama je samo posledica... Ma važi. Samo ako je moguće da se manu tih priča. Ili pojavi koju opisujete dajte neki prikladniji naziv. Nije ženski um toliko nadmoćan u odnosu na muški da bi one tu mogle njime da zlostavljaju i na nešto prinude. Barem ne ništa više nego muškarci njih na isti način. A i silovanje u klasičnom smislu, kada se pripreti povređivanjem ili iskoristi nečija nemoć, je i samo dovoljno 'mentalno' po tome kako utiče na psihu i žrtve i počinioca.

A konstantno zvocanje. A da ne spominjem parove u baku... njihovo prepucavanje, njeno nezadovoljstvo svim sto on uradi, kaze. Za sve je nesposoban, ili postoji bolji od njega. Ili recimo sa vrata brojanje i brojanje i brojanje... ja se tim muskarcima divim :eek:

Ne znam šta je tu za divljenje, to trpljenje agresivnih ljudi i njihovog vređanja i omalovažavanja.
Saosećanje i sažaljenje u najboljem slučaju, ako su okolnosti takve da prosto ne mogu da se izbore za sebe.
Inače...pa prezir, ebg.

Ne znam šta je tu za divljenje, to trpljenje agresivnih ljudi i njihovog vređanja i omalovažavanja.
Saosećanje i sažaljenje u najboljem slučaju, ako su okolnosti takve da prosto ne mogu da se izbore za sebe.
Inače...pa prezir, ebg.

Nisam mislila doslovno divljenje.
Poznajuci sebe, da iz nekog razloga ( u svojoj glavi ) moram da trpim to ( a muskarci trpe cesto zbog porodice, i uopste ebenog balkanskog sindroma da su slicne stvari normalne, ili cak sastavni deo svakog braka), ja bih udavila sebe ili njega.
Stalno zvocanje i nezadovoljstvo se resava na mnoge nacine. Ispiranje mozga u svim kategorijama spada u mentalno zlostavljanje kojeg cesto nisu ni svesni iz gre navedenih razloga.

Da li su za zaliti? Nisu.
Zasto? Jer uvek ima resenje.

Da ima gadnih slucajeva -ima. Jedan mi se stalno zalio, dok mi nije dojadilo i dok mu nisam rekao da je valjda na njemu da promeni nesto ako je nezadovoljan i da sa kukanjem meni nece nista promeniti. Danas je situacija takva da se on pomirio sa tim da mu zena diktira sve. Znaci nasao je resenje. :mrgreen::mrgreen:

Drugi, aktuelniji slucaj, je jedan decko koji se ocigledno iz hira vencao devojkom koju je jako kratko poznavao. Ona ga dribla kako zeli, a pre sklapanja braka je rekao kako ce se ubiti ako taj brak ne bude "to", misleci na ono pravo. E, sad...bojim se da bi moglo gadno da se zavrsi, ako ga je drzati za rec. :eek:

Back