- Poruka
- 96.261
Svi imaju kapacitet, ali ne i volju. Obično je razliog problemi u privatnom životu.Кад сте приметили да се људи не удубљују? Ових дана или... Лепооки, неки немају капицетет за удубљивање. Слажете ли се?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi imaju kapacitet, ali ne i volju. Obično je razliog problemi u privatnom životu.Кад сте приметили да се људи не удубљују? Ових дана или... Лепооки, неки немају капицетет за удубљивање. Слажете ли се?
Немају сви капацитет. Неки не умеју функционално да читају, што се овде вероватно не види јер су коментари кратки. Лијепо трепћете, а ја вјежбам ијекавицу. Требало је јуче да направим већу Србију, али сам заборавила.Svi imaju kapacitet, ali ne i volju. Obično je razliog problemi u privatnom životu.
Po onome što si iznijela o njima ona mu i nije prijetnja. Ona obrazovana i kulturna, on sirovina koja ju je prestala da voli. Vjerovatno od samoga starta oni nisu ni bili par, ali je to nekako godinama opstajalo. Različiti karakteri, nepostojanje empatije prema njoj, njena prenaglašena tolerancija prema njemu koji to ne zaslužuje, sve to može debelo da uzdrma odnos. Ko zna šta je sve bilo između njih, ali stalno mi se mota po mislima da to što on nju javno napada i ponižava, ona to stalno gladi i pravda. Ona sa tim mu je dozvolila da "može mu se", da se osilio i ponaša se bahato. To nije rijetka pojava da dobar nagraba, jer ako se ne poštuješ, kako da te drugi poštuju? Jasno da ona ne želi u javnosti da se brukaju, ali kako sam rekla tip je sirovina pa ne čudi ništa. Uglavnom on je ne zaslužuje.Ne znam zašto je teško shvatiti da takva žena nema tendenciju da ga bilo čime ugrozi, možda i ne razume da je takvo njeno ponašanje pretnja po njegov ego.
obicno posle nekoliko godina braka vecina budu kastrirani.Odnosi se na mentalno jake žene zbog kojih muškarci imaju gubitak moći
Da li je u genetici muškaraca izražena potreba za mentalno slabijim partnerkama radi osećaja nadmoći i postizanja libida?
![]()
interesantan clanak ili mozda samo hoce da nam ogade zeneGradacija, najjača, jaka i plavuša.![]()