Mentalna kastracija

Svi imaju kapacitet, ali ne i volju. Obično je razliog problemi u privatnom životu.
Немају сви капацитет. Неки не умеју функционално да читају, што се овде вероватно не види јер су коментари кратки. Лијепо трепћете, а ја вјежбам ијекавицу. Требало је јуче да направим већу Србију, али сам заборавила.

Ne znam zašto je teško shvatiti da takva žena nema tendenciju da ga bilo čime ugrozi, možda i ne razume da je takvo njeno ponašanje pretnja po njegov ego.
Po onome što si iznijela o njima ona mu i nije prijetnja. Ona obrazovana i kulturna, on sirovina koja ju je prestala da voli. Vjerovatno od samoga starta oni nisu ni bili par, ali je to nekako godinama opstajalo. Različiti karakteri, nepostojanje empatije prema njoj, njena prenaglašena tolerancija prema njemu koji to ne zaslužuje, sve to može debelo da uzdrma odnos. Ko zna šta je sve bilo između njih, ali stalno mi se mota po mislima da to što on nju javno napada i ponižava, ona to stalno gladi i pravda. Ona sa tim mu je dozvolila da "može mu se", da se osilio i ponaša se bahato. To nije rijetka pojava da dobar nagraba, jer ako se ne poštuješ, kako da te drugi poštuju? Jasno da ona ne želi u javnosti da se brukaju, ali kako sam rekla tip je sirovina pa ne čudi ništa. Uglavnom on je ne zaslužuje.
To što je našao drugu, tu i nema pravila, možda je "krpa našla zakrpu", a možda će i sa njom biti kao sa ženom-kad mu jednom bude dosadila.

Mislim da postoji i obrnuto, i da je to podsvesno.
Žena trazi muškarca viseg statusa (ne mislim na materijalno) od sebe, sto je meni logicno, jer podsvesno trazi dobar materijal za potomstvo.

Al muškarci na Balkanu vole to da su dominantni, da su mačo, da zaradjuju vise, al mislim da kad se provoza 200 , 300 km preko granice, to nestaje

Ма кад си напаљен боли те дупе да ли је ментално јака или слаба. Кренеш само да га увалиш. Е сад, ако 'оћеш везу са таквом а не пуки секс.....онда размисли да ли можеш да се носиш њеном интелигенцијом. То су две различите ствари.

Back