![]()
DA SE NIKAD NE ZABORAVI. SLAVA IM.
Ako misliš da je to nešto. Pogledaj ovo:
Ovo nije smešno, koliko je tužno i tragično. Ali kad je jedan narod doveden u bedu i nemaštinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
DA SE NIKAD NE ZABORAVI. SLAVA IM.
Ljudi su tada bili gladni, zato i borba da se dodje do hleba. Za razliku od bogate Amerike u kojoj se danas tuku po radnjama da otmu televizor.Ako misliš da je to nešto. Pogledaj ovo:
Ovo nije smešno, koliko je tužno i tragično. Ali kad je jedan narod doveden u bedu i nemaštinu...
Ljudi su tada bili gladni, zato i borba da se dodje do hleba. Za razliku od bogate Amerike u kojoj se danas tuku po radnjama da otmu televizor.
To nije mentalitet Srba vec pojedinaca kojih ima u svim nacijama. Da ne trazim video tuce u francuskom marketu tokom otimanja nutele.Pa ja šta nego da smo bili gladni. Otimali su ljudi oko leba, mleka i zitina.
E posle kad smo se malo obogatili otimali smo se oko japanskih trešanja.
Još uvek se nismo toliko obogatili da bi se otimali oko televizora.
To nije mentalitet Srba vec pojedinaca kojih ima u svim nacijama. Da ne trazim video tuce u francuskom marketu tokom otimanja nutele.
Šta si po nacionalnosti?Pa niko nije ni rekao da je to mentalitet Srba. Naglašeno je da nije.
Neko je okačio otimanje oko trešnji. Ja sam okačio apropo toga otimanje oko leba. Zato što je otimanje oko trešnji hir i debilizam pojedinaca, a otimanje oko hleba i nemaština je bio standard, sveopšte stanje u naciji i to je odraz ambisa u kojem je Srbija dotakla dno. A taj ambis jeste posledica srpskog mentaliteta.
Šta si po nacionalnosti?
Nisu to govna već čovek ispušta emulziju katrana, priprema se novi asfalt da se presvuče
Ceco 18 godina ja sam na birou niko me nije pitao kako mi je.... batalite pevanje i svirku radite nesta drugo i bice para.