Може мод свашта нешто, питање је да ли треба да мења.
Теоријски, ти си потпуно у праву, али живи смо људи, а ово болдовано су субјективне категорије.
Ne moze, to potpada pod vid korisnicke paranoje, bilo bi vidno, bio bi sankcionisan, odn.upucen da uradi kako treba ili sljus i to je to...

Прво, и брисање дијела текста је његово МИЈЕЊАЊЕ. Ако то морам посебно цртати, онда смо јасно лоцирали проблем самим тим што морам објашњавати шта је смисленост оном који одлучује о томе шта је смислено.
Друго, о смислу и сувислости онога што стоји под мојим именом бринем ИСКЉУЧИВО ЈА и НИКО СЕМ МЕНЕ. Да се неко с форума брине да ја не испаднем глуп, ма хајте молим вас. И мод је члан па му је стало до мог поста више него мени? Је л се то зајебавамо, питам чисто да знам.
Уписе који по вашој процјени нису примјерени форуму бришите слободно, не петљам се у то, говорим искључиво о МИЈЕЊАЊУ уписа. На то немате право.
Треће, оћете да се играмо? Да проберем неке дијелове текстова великана наше књижевности и објављујем их не наводећи чији су, па да вас пустим да преправљате и поправљате Црњанског, Андрића, Селимовића, Ћопића... Како бисте се осјећали кад „несувислу реченицу” поправите па вас онда обавијестим да сте управо поправили Црњанског, Андрића, Селимовића, Ћопића? Ако хоћете, само реците, то ми није тешко.
Ajmo sad isto kao i ti:
Prvo - ti nisi Crnjanski, Selimovic i Andric,

ne pises knjizevnim recnikom receno, tzv. "Literaturu", vec tzv."Strukturu" na kojoj izmena ne ukida sadrzaj.

Drugo - pristankom da pises na Forumu Krstarice prihvatio si njena pravila, koja kazu da Forum zadrzava pravo da obrise netacan, uvredljiv ili komporomitujuc sadrzaj iz poruka. Da ti uprostim: obrisacemo ti glupo, tupavo, prostacko i bahato ponasanje, a ostavicemo ti sadrzaj koji stoji, koji je ispravan i koji je na mestu, a koji pri tome i dalje - gle cuda ?! - tvoj izvorni...

Wooooow!....
Trece - smiri zivce.

Vec na ovoj temi otkrivas da penis oko necega za sta ni sam nisi siguran sta jeste i sta predstavlja...Imas li konktetnu prituzbu, konkretan primer? Je li tebi obrisan deo teksta, jesi li to na svom nekom postu primetio?... Zakljucak s moje clanske, a i moderatorske strane je ovaj: muci te fantomski kamen u bubregu...

Eh, da je i meni takav luksuz, nego..

Ali da ne sirim pricu. Eto, sad bih mogao sam sebi da obrisem sve ovo sto sam ti iskucao i da ti ostavim ladno sam ovo o bubregu kao poentu. Ako te sve ostalo napisano vredja, ucinio bih to, a sacuvao bih poentu... Naravno, to je do mene. Do ostalih clanova je prosto da imaju neki osecaj da pisu ljudima, sa ljudima i medju ljudima i da imaju neki osecaj za sve to sto iznose... Inace, makaze su, bojim se, neminovnost. Vodite racuna sta, kako i o kome pisete... To je, u krajnjem slucaju, stvar domaceg vaspitanja...