Мењање садржаја поруке

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojekude2022

Domaćin
Poruka
3.694
Свака порука је једна целина коју је одређени члан објавио. По мом мишљењу, кориговање поруке на било који начин угрожава слободу изражавања, приватност члана и право на сопствени идентитет.
Питам себе и све вас, како је могуће да поједини модератори не схватају колико је, најблаже речено, некоректно мењати поруку члана?
Порука може да се обрише или премести, али ни под којим условима не може да се мења, зар не? Или је то овде ок, само ја не разумем?

Delovalo mi je da je tekst sa Sputnjika koji si okačio pa sam stavio približan izvor temi. Medjutim tog teksta na Sputnjiku nema jer si sam napisao da si prekopirao tekst sa izvora koji nije u APR.
Да сам га копирао, био би на руском?
Зар толико ниси у стању да укапираш?
Како сам могао да копирам текст са руског сајта на српском?
Аутор см превода и кориговања. Уложио труд а ти ми се поссереш на труд јер си увређен?
Како ти није сметао у понедељак, јуче цео дан и гке случајности, када сам окачио да ми је текст преправљен, твоја гордост је била повређена толико да си ми тему закључао и сада жонглираш оправдањима а два пута ми преправљаш пост без основа?

Ок, тако је. А како је дошло до тога? Твојим бркањем ф-је члана и модератора!
И онда је крајње некоректно када ми мењаш пост где између осталог, питам зашто је порука обрисана као спам.
Идемо редом (кажу да је једна слика хиљаду речи):
1. Де Систи од почетка ложи ватру не би ли се чланови изјашњавали за Грке или за Турке (па да их у оба случаја исмејава)....
2. Аутор теме га пита и упозорава да престане, он се изјашњава да га права тема у ствари не интересује:
Pogledajte prilog 1194519
3. Наведем све његове постове на теми и прозовем га, мод ми обрише пост.
4. Он наставља да дивља и постује овај тенденциозни увредљиви текст који нема везе са темом, а што члан-мод лајкује:
Pogledajte prilog 1194521
Наставак следи...
Prvo si prijavio poruku vezano za Jermene da je spam a to uopšte nije spam, uporedjivali smo odnos Rusa, Jermena i Grka. Onda si krenuo sa provokacijama ka De Sistiju i boldovanim uvećanim fontom da spamuješ. Ostavljen ti je normalni deo poruke gde tražiš poreklo posta vezano za Jermene a obrisano tamo gde komentarišeš da ti se neosnovano briše.

5. Пријавим поруку због болдованог текста и спама - ником ништа
6. Одговарам на дотичну поруку, тражећи да ми се наведе линк за тврдњу 1. Експресно ми се обрише порука.
7. Одговарам на дотичну поруку, тражећи да ми се наведе линк за тврдњу 2. Експресно ми се обрише порука.
8. Добијем следећа обавештења (на слици се може видети да нисам добио одговор на пријаву)
Мод брише поруке.png

9. Мод коригује масна слова у Де Систијевој поруци!!! :dontunderstand: (све ћу да урадим, али поруку која ми се свиђа као члану - НЕ ДАМ?!)
DeSisa i Jermenima - korig.png

Наставиће се...

Prilozi

• Обрисана порука 1.png
    Обрисана порука 1.png
    251,5 KB · Pregleda: 7
5. Пријавим поруку због болдованог текста и спама - ником ништа
6. Одговарам на дотичну поруку, тражећи да ми се наведе линк за тврдњу 1. Експресно ми се обрише порука.
7. Одговарам на дотичну поруку, тражећи да ми се наведе линк за тврдњу 2. Експресно ми се обрише порука.
8. Добијем следећа обавештења (на слици се може видети да нисам добио одговор на пријаву)
Pogledajte prilog 1194524
9. Мод коригује масна слова у Де Систијевој поруци!!! :dontunderstand: (све ћу да урадим, али поруку која ми се свиђа као члану - НЕ ДАМ?!)
Pogledajte prilog 1194525
Наставиће се...
Nisi prijavio zbog boldovanog nego si napisao da je post vezano za Jermene spam a to nije spam. Uporedjivali smo Jermene i Grke.

Nisi prijavio zbog boldovanog nego si napisao da je post vezano za Jermene spam a to nije spam. Uporedjivali smo Jermene i Grke.
Ти си упоредио Јермене и Грке, а Де Систи је писао о својим алузијама шта су одређени чласнови писали о Јерменима пре две године. Па пост ти је изнад.

@ kojekude2022​

Не вреди да се са њим расправљаш. Мало си на форуму и не знаш га довољно. До душе, сада ти је показао шта је у стању да уради да би био у праву.
Шта ћеш, тоолерише се самовоља таквих модератора?
Било је још таквих па су морали да им одузму статус модератора. Даће бог да и он тако прође а дотле, пусти га нека се овде понаша кабадахијски.

А свега не би било:
1. Да ниси дозволио члану да вређа, провоцира и тролује
2. Да си заштитио Аутора теме
3. Да ниси пристрасан као члан, па браниш неке поруке

Шта сам ја требао да урадим?
Немој тако, заштитио ме је, закључао је тему!

А свега не би било:
1. Да ниси дозволио члану да вређа, провоцира и тролује
2. Да си заштитио Аутора теме
3. Да ниси пристрасан као члан, па браниш неке поруке

Шта сам ја требао да урадим?
Svega ne bi bilo da je nepravilno otvorena tema zatvorena na vreme i tu priznajem svoju grešku. Priznajem i da nisam na vreme editovao boldovana slova De Sistija. Ali ostajem pri tome da De Sisti na temi nije pravio prekršaje nego diskutovao i uporedjivao situaciju Jermena i Grka u odnosu na Ruse. Nekima se to ne svidja ali nisam za delikt mišljenja pa da brišem nešto ako se nekome ne svidja što De Sisti ukazuje da pojedini forumaši smatraju da Turci treba da progutaju Jermene i Grke jer nisu za Ruse.

Ти си упоредио Јермене и Грке, а Де Систи је писао о својим алузијама шта су одређени чласнови писали о Јерменима пре две године. Па пост ти је изнад.
To nisu iluzije, na temi Nagorno Karabah Jermeni su pljuvani od strane mnogih rusofila da su soroševci i da im zato Rusija ne pomaže iako su članovi ODKB.

Svega ne bi bilo da je nepravilno otvorena tema zatvorena na vreme i tu priznajem svoju grešku. Priznajem i da nisam na vreme editovao boldovana slova De Sistija. Ali ostajem pri tome da De Sisti na temi nije pravio prekršaje nego diskutovao i uporedjivao situaciju Jermena i Grka u odnosu na Ruse. Nekima se to ne svidja ali nisam za delikt mišljenja pa da brišem nešto ako se nekome ne svidja što De Sisti ukazuje da pojedini forumaši smatraju da Turci treba da progutaju Jermene i Grke jer nisu za Ruse.
Ок, али на основу каквог спама си брисао моје поруке?

Ок, али на основу каквог спама си брисао моје поруке?
Boldovani i uvećani font, pisanje kako ti se brišu poruke, to je spamovanje. Kao što vidiš ostavio sam poruku gde tražiš poreklo posta vezano za Jermene u normalnom fontu jer to vodi u normalnu diskusiju. Ostale poruke su vodile u prepucavanje i provociranje.

Како те више није срамота. Ухватите у лажи па се вадиш да ти је тема крива? Тему два пута преправљаш уводни пост и онда се вадиш да је извор недозвољен а нигде извора, лепо написао ауторска. Можда си и то преправио, не би ме чудило. На све си спреман!

Болдована слова су најмањи проблем, с тим што не видим како је твој посао да их деболдујеш.
Писање о Јерменима је тенденциозно и измишљено, препознајем његове фразе.
Није проблем шта се мени или било коме (не) свиђа, већ модерисање у складу са политичким ставом.
До пријаве за масна слова смо стигли због свега претходног.
Гледај, и да мислим све најгоре о аутору теме, никада га не бих оставио незаштићеног кад му неко тролује тему, а он указује на то.

Како те више није срамота. Ухватите у лажи па се вадиш да ти је тема крива? Тему два пута преправљаш уводни пост и онда се вадиш да је извор недозвољен а нигде извора, лепо написао ауторска. Можда си и то преправио, не би ме чудило. На све до спреман!
Tema mi se svidela pa sam pokušao da je spasim izvorom ali očigledno joj nije bilo sudjeno. Moramo se držati pravilnika. A to nije tvoj tekst koliko god da si ga preveo i nisi dao link kad sam ti ga tražio. :lol:

Болдована слова су најмањи проблем, с тим што не видим како је твој посао да их деболдујеш.
Није проблем шта се мени или било коме (не) свиђа, већ модерисање у складу са политичким ставом.
Гледај, и да мислим све најгоре о аутору теме, никада га не бих оставио незаштићеног кад му неко тролује тему, а он указује на то.
Nagledao sam se neosnovanih prijava - troluje temu. To najčešće znači ne svidja mi se njegovo mišljenje, hoću cenzuru. Nisam za to. Zna se šta je spam a šta ne.

То је зато што је он доказано русофоб. Закачилимдмонсе ми пре годину дана. Исто је то радио. Пусти истомишљенике да провоцирају и када им узвратим онда ме банује. Јуче пријавим више увреда истог члана и само обрише поруку, нема казне?
Неће кажњавати русофобији. Врана врани очи не вади

Boldovani i uvećani font, pisanje kako ti se brišu poruke, to je spamovanje. Kao što vidiš ostavio sam poruku gde tražiš poreklo posta vezano za Jermene u normalnom fontu jer to vodi u normalnu diskusiju. Ostale poruke su vodile u prepucavanje i provociranje.
Откад се велики фонт зове спам?
А како да означим део његовог текста који ме интересује, ако је он већ увећан и болдован? Једино још већим фонтом - бар сам ја тако урадио.

Невероватно, један члан који веома често отвара теме, много постује, свакодневно користи ненормалне фонтове (најчешће 22 или 26), боји слова, прави прореде од 2-3 реда и тако (вероватно) годинама. И баш се данас ти сетиш Правилника и кренеш моје такве постове да бришеш, а са Де Систијевих да скидаш масноћу. Дај бре, нисмо мали деца...

Људскије је рећи пристрасан сам, ми смо стари чланови - ти си нов, може ми се итд. Овако је баш... отужно.

Tema mi se svidela pa sam pokušao da je spasim izvorom ali očigledno joj nije bilo sudjeno. Moramo se držati pravilnika. A to nije tvoj tekst koliko god da si ga preveo i nisi dao link kad sam ti ga tražio. :lol:
Какав линк, написао сам ауторска. Колико пута треба да ти поновим?
И пази, мораш се држати правилника али ако ти се тема свиђа онда правилник нема значаја. Да си хтео, могао си ме на пп питати али не, нећеш се ти на то спиштати ти то не можеш себи допустити.
Видиш, да длугомиром, већи је русофоб од тебе али не злоупотребљава статус. У његовом делу форума пар пута ми је указао да изменим уводни пост због правилника. Могао је као ти али није. Политички смо крвни непријатељи али он то не злоупотребљава а ти не би био ти да ниси закључао тему из ината а не због правилника.
Мој деда је волео да каже, није мени криво што ти лажеш него што очекујеш да ти верујем!
Настави да лажеш али проваљен си.

Не вреди да се са њим расправљаш. Мало си на форуму и не знаш га довољно. До душе, сада ти је показао шта је у стању да уради да би био у праву.
Шта ћеш, тоолерише се самовоља таквих модератора?
Било је још таквих па су морали да им одузму статус модератора. Даће бог да и он тако прође а дотле, пусти га нека се овде понаша кабадахијски.
Баш ме брига ко је у праву. Модератор не сме да навија за неког члана, нити против неког члана.
Па брату рођеном не би одмашћивао поруку, дно дна.

Баш ме брига ко је у праву. Модератор не сме да навија за неког члана, нити против неког члана.
Па брату рођеном не би одмашћивао поруку, дно дна.
Е он то ради и није му први пут! У томе се већ осилио. Сведок си како је закључао тему, не због правилника него због сујете!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back