Menjam život iz korena!

pretpostavimo da mnogi često dođu u ovu fazu i ništa nam nevalja i sve bismo menjali. da skratim, evo konkretnih pitanja: Jeste imali neke radikalne rezove i promene uživotu, bilo fizički, mentalno, faktički promene škole, faxa, načina života, onako baš? (Zbog čega, kako je to uticalo na vas, šta vas je motivisalo...) Šta biste menjali u svom životu u ovoj tački? Ima li znaka jednakosti između vaših želja i stavrnosti u ovom momentu? Imate li volje i mbicije i radite li na ostvarenju svojih ciljeva ili se zadovoljavate status quo-om?

Imao...Kada sam preterao sa alkohol...I od tada pijem manje.Pa uticalo je to sto me je mladja sestra mesec dana zvala alkoholicaru.:mrgreen:

A sto se tice promena sada, pa recimo da bih hteo vise da ucim...

Jeste imali neke radikalne rezove i promene uživotu, bilo fizički, mentalno, faktički promene škole, faxa, načina života, onako baš? (Zbog čega, kako je to uticalo na vas, šta vas je motivisalo...)

Um, jesam ranije kad sam bila mala, imala sam tendencije da se mentalno menjam, odnosno da usavršavam karakter itt. Npr, postala sam mnogo razumnija, tolerantnija, učvrstila sam stavove, principe, moral, blah, blah. Ne znam šta me je motivisalo, jednostavno sam rešila, i to je to.

Šta biste menjali u svom životu u ovoj tački?
U ovoj tačci... šta znam, okolinu i ljude oko sebe.

Ima li znaka jednakosti između vaših želja i stavrnosti u ovom momentu?
Pa, pretpostavljam da ima. Uvek se trudim da budem što realnija što se tiče ciljeva tipa škole.

Imate li volje i mbicije i radite li na ostvarenju svojih ciljeva ili se zadovoljavate status quo-om?
Meh, ja nikad nemam volje ni ambicije, to mi je slabija strana, ali ako isplaniram nešto, i ako se vidim nekako u budućnosti, na neki način, taj način ima i da bude.
Pošto sam vredna, mislim da su mi volja i ambicija manji problemi za ostvarenje ciljeva.

pretpostavimo da mnogi često dođu u ovu fazu i ništa nam nevalja i sve bismo menjali. da skratim, evo konkretnih pitanja: Jeste imali neke radikalne rezove i promene uživotu, bilo fizički, mentalno, faktički promene škole, faxa, načina života, onako baš? (Zbog čega, kako je to uticalo na vas, šta vas je motivisalo...) Šta biste menjali u svom životu u ovoj tački? Ima li znaka jednakosti između vaših želja i stavrnosti u ovom momentu? Imate li volje i mbicije i radite li na ostvarenju svojih ciljeva ili se zadovoljavate status quo-om?

To sam naravno kao i vecina nas 1000 puta rekla ali to na kraju nikada nisam ozbiljno mislila,kao da nisam mogla,al u stvari nisam htela,kao da samu sebe teram da patim..tako je to,a te promene i to dodju same od sebe...

Nista ne bih menjala,na svojim greskama sam ucila,iako kazu da je bolje uciti na tudjim ali smatram da se na svojima bolje ispraksujes...

Slazem se..ma moze meni neko da prica i da me uveri da je to tako i tako ako ja ne osetim na svojoj kozi nije to to..mada ako cekamo da se sami sjebemo na nasim greskama obicno se do jaja sjebemo,ali da nije tako,ne bi nista ni naucili zar ne?:mrgreen:

Slazem se..ma moze meni neko da prica i da me uveri da je to tako i tako ako ja ne osetim na svojoj kozi nije to to..mada ako cekamo da se sami sjebemo na nasim greskama obicno se do jaja sjebemo,ali da nije tako,ne bi nista ni naucili zar ne?:mrgreen:

Pa ljudi smo od krvi i mesa,imamo osecanja,znamo i da se smejem i placemo,sta bi bio zivot bez prozivenih osecanja i tuge i srece,sjebes se pa prodje,dodje lepo vreme pa se opet sjebes i tako u krug ;DD

Back