Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
pa kad nije vreme za sabor...mesto kolce....tastastatura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ponasamo se isto prema svim osobama zar ne, pa
zasto onda ne bi bilo nemoguce da menjamo cud, to
stvari nije promena cudi vec ponasanje u skladu
sa impulsima koje primamo spolja.
Zena uhvati muskarca koji joj se u pocetku dopada, pa pocne da menja njegove stavove, ponasanje, razmisljanje, oblacenje, ukus i tako to, prilagodjava sebi, tj onom sto ona misli da je bolje, i na kraju kad izvaja od njega ono sto je htela, shvati da joj takvo nesto uopste ni ne treba. NA primer. Moze i obratno.
I onda budne srecna kad nadje nekog kog ne moze da menja, pa ga vise ceni i ako je mozda skot.
A sto se tice sitnih navika i uklapanja, to ne smatram pod menjanjem, to je neminovna stvar u vezi.
Zena uhvati muskarca koji joj se u pocetku dopada, pa pocne da menja njegove stavove, ponasanje, razmisljanje, oblacenje, ukus i tako to, prilagodjava sebi, tj onom sto ona misli da je bolje, i na kraju kad izvaja od njega ono sto je htela, shvati da joj takvo nesto uopste ni ne treba. NA primer. Moze i obratno.
I onda budne srecna kad nadje nekog kog ne moze da menja, pa ga vise ceni i ako je mozda skot.
A sto se tice sitnih navika i uklapanja, to ne smatram pod menjanjem, to je neminovna stvar u vezi.
Sinnke će da te pohvali...
ma kakvo menjanje zbog drugih...to ne postoji....a niti vise zalim za tim sto se sa nekim nisam poklopila, sto on i ja nismo iz iste price a samim tim sve manje zalim za propalim odnosima....sto smo stariji, sve smo tvrdoglaviji, a ja imam ocite i izrazene primere u okruzenju....ma i ja sam takva.....
Normalan covek moze,kad uvidi da to nije dobro poradice na tome.Oni nenormalni nece to uvideti te se nece ni promeniti!
Svi znamo onu izreku o vuku i dlaci i cudi...
Mene zanima da li ipak verujete da covek moze da promeni svoje stavove i prihvati novi oblik ponasanja radi drugog, a da se ipak ne orekne sebe.
Licno mislim da moze jer covek u principu moze sve sto izabere da uradi.
Kreni od sebe. To si što si. Ako budeš ono, što nisi, ne trebaš ni sebi. Svakako ne na duge staze
Znas kako kazu, ako posle 15 godina imas iste stavove kao i pre 15 godina, nista nisi naucio...
Treba razlikovati krutost od doslednosti...
Većina to tumači IMAM STAV
Znas kako kazu, ako posle 15 godina imas iste stavove kao i pre 15 godina, nista nisi naucio...
Treba razlikovati krutost od doslednosti...
Mene zanima da li ipak verujete da covek moze da promeni svoje stavove i prihvati novi oblik ponasanja radi drugog, a da se ipak ne orekne sebe.
Ni krutost,ni doslednost nisu stavovi.Govorim o osnovnim postavkama zivota.Onom sto je nepromenljivo.Osnova.Toga nema puno,ali to je osnova na kojoj pociva sustina necije licnosti.Ostalo je nadogradnja i naravno da ona tokom zivota treba da se razvija,menja,napreduje.
Ni krutost,ni doslednost nisu stavovi.Govorim o osnovnim postavkama zivota.Onom sto je nepromenljivo.Osnova.Toga nema puno,ali to je osnova na kojoj pociva sustina necije licnosti.Ostalo je nadogradnja i naravno da ona tokom zivota treba da se razvija,menja,napreduje.
e bas o tome i ja govorim....osnove se ne menjaju....i ja to zovem zivotni minimumi...nekima su ti minimumi uzasno visoki a ako se parter u to ne uklopi nema te ljubavi koja to moze da savlada....a menjanje kroz zivot se podrazumeva, ali to su sitnice koje i koje nisu ni bitne za vezu, osim ako se se masa tih sitnica nakupi i dovede do toga da ste postali toliko razliciti da su vam se dodirne tacke svele na minimalac.....
![]()
Шта је то непромењиво у људском животу?
Иначе, основа људске личности није непромењивост већ интеракција с другим људима.
Човек који не може из било ког разлога да оствари комуникацију с другим људима престаје да постоји. Ово се донекле амортизује сећањем на њега али се пре или касније увиди бесмисао таквог постојања.
Odnos prema sustinskim vrednostima.Znas ono dobro-zlo,da pojednostavim,mrzi me da razradjujem sad.Kakav to covek ne moze da ostvari komunikaciju sa drugima? Gde ti sad ode....? Pa,postoji komunikacija i sa samim sobom, sa prirodom, zivim i nezivim svetom...Naravno interakcija sa drugim ljudima je jedna od najbitnijih,al eto ti tu nepromenjivosti
![]()