Meni se ovo dopada, a vama ?

Bas da vidim ko je taj sa Cukarice, a da se usudio da ovakve gadosti govori o meni. Bas bih voleo da ga upoznam i "popricam" malo sa njim. Suguran sam da bi bezao glavom bez obzira. Tu devojku iz Crne Gore sam ispustio svojom greskom, svojom krivicom. Sve je bilo na mojoj strani- vreme, njena naklonost i zelja da bude sa mnom. Samo ja sam kriv sto danas nisam sa njom i to dugo preboleti necu. Eto to ti je taj moj drugar sa Cukarice (ko god da je) trebalo da ti kaze...samo to je istina...

Ne znam kako ih nije samo sramota?!z:mrgreen:

Meni je ovo mnoooogo lepose

29918_122827221066435_122826894399801_31-1.jpg

Ova ti sigurno nece spremiti veceru.cistiti kucu , okupati decu i oprati usrane gace.

Ja bih jos samo da dodam da nije dobro nikako, ako jedna strana, pogotovo zena pati.
Ja ne bih mogao da budem zadovoljan ukoliko bi devojka koja bi bila sa mnom bila tuzna, nesrecna, tj. povinovala se mojoj volji, a protivno svojoj.
Ljubav dozivljavam i kao ugadjanje jedno drugom.
Nadam se da cu biti u vezi u kojoj cu takoreci biti u stanju da devojci poklonim ceo svet. Volim da ugadjam devojkama, ne stidim se zbog toga...
Eto toliko od mene.

Šta mislite o ovoj modi, o ovim devojkama, meni je ovo prelepo, dopada mi se, pre bih bio sa nekom ovakvom devojkom, no sa ovim našim koje je farbaju, silikonišu, parfemišu, operišu, prostituišu, blanjaišu itd !?
Po meni samo manijaci, ludaci, fanatici mogu da budu protivu ovoga, ma kako se oni zvali ? A vidim mnogo protivnika ovog šta vidimo na slikama gore.
pa idi u pakistan il saudi arabiju,mozda dobijes i kamilu uz miraz.

Back