gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas da vidim ko je taj sa Cukarice, a da se usudio da ovakve gadosti govori o meni. Bas bih voleo da ga upoznam i "popricam" malo sa njim. Suguran sam da bi bezao glavom bez obzira. Tu devojku iz Crne Gore sam ispustio svojom greskom, svojom krivicom. Sve je bilo na mojoj strani- vreme, njena naklonost i zelja da bude sa mnom. Samo ja sam kriv sto danas nisam sa njom i to dugo preboleti necu. Eto to ti je taj moj drugar sa Cukarice (ko god da je) trebalo da ti kaze...samo to je istina...
Meni je ovo mnoooogo lepose
![]()
Pa ako pod tim ne podrazumevaš isključivo njihov položaj u društvu, onda mislim da je njima bolje no ovoj utegnutoj fuxi
![]()
![]()
![]()
pa idi u pakistan il saudi arabiju,mozda dobijes i kamilu uz miraz.
Šta mislite o ovoj modi, o ovim devojkama, meni je ovo prelepo, dopada mi se, pre bih bio sa nekom ovakvom devojkom, no sa ovim našim koje je farbaju, silikonišu, parfemišu, operišu, prostituišu, blanjaišu itd !?
Po meni samo manijaci, ludaci, fanatici mogu da budu protivu ovoga, ma kako se oni zvali ? A vidim mnogo protivnika ovog šta vidimo na slikama gore.
Napustam forum na neodredjeno vreme...cast mi je bilo poznavati neke ljude. Da li je dovidjenja ili zbogom, videcemo jos...
Ta pesma mi je toliko omiljena da mi se nalazi na svim uredjajima koje imam...mobilni, MP4, racunar...
Ko je Nane ?Nadam se da ovo nije kao Nanetova napuštanja!?![]()
Videh sad
Ma to neki klinja.
Ova li će slavski kolač da ti mesi...?
Ova li će slavski kolač da ti mesi...?