Meni se ovo dopada, a vama ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497

Šta mislite o ovoj modi, o ovim devojkama, meni je ovo prelepo, dopada mi se, pre bih bio sa nekom ovakvom devojkom, no sa ovim našim koje je farbaju, silikonišu, parfemišu, operišu, prostituišu, blanjaišu itd !?
Po meni samo manijaci, ludaci, fanatici mogu da budu protivu ovoga, ma kako se oni zvali ? A vidim mnogo protivnika ovog šta vidimo na slikama gore.

Šta mislite o ovoj modi, o ovim devojkama, meni je ovo prelepo, dopada mi se, pre bih bio sa nekom ovakvom devojkom, no sa ovim našim koje je farbaju, silikonišu, parfemišu, operišu, prostituišu, blanjaišu itd !?
Po meni samo manijaci, ludaci, fanatici mogu da budu protivu ovoga, ma kako se oni zvali ? A vidim mnogo protivnika ovog šta vidimo na slikama gore.

A koliko li je lepo njima u tom dzaku .

Ne znam da li si ovo što si napisao mislio ozbiljno ili je samo ironija, ali meni ova Al - amira "opcija" deluje baš lepo.
Ne mislim samo na devojku koja je nosi, nego na tu "celinu" koju nosi ( šta više, do sad nisam znala da se zapravo sastoji iz 2 dela)

Poslednja izmena:
2mw5iio.gif

Ja volim shalove, marame, kape...nije rec o tome.
Rec je o slobodi izbora.
Zene to nisu odabrale, one su jednostavno primorane da tako odaberu...a sa tim u paketu stize i apsolutno ponizan stav prema muskarcu.
Koliko takva zena moze biti privlacna?
Zena koja nema svoje ja?
5 minuta?:)

Tesko.
У праву си. ја чак преферирам жене које су карактерно итд. јаче од мене. Већи ми је изазов, веће поштовање према њима, а и такве жене су ми атрактивније.

Ne zelim da mi pricate da je ovo privlacno...a sve zato da bi kao bili tolerantni prema svim religijama...
Ovo nije privlacno.Ovo je veoma odbojno, jer se iza tog vela krije ponizena i obespravljena zena...od koje se ocekuje da cuti i da se pokorava ili eventualno da kaze "da, dragi"

Pamet je sexi, dostojanstvo je seksi, zena koja ima svoje misljenje i ne plasi se da ga javno kaze je seksi!

Shalove, kape, marame - da, ali samo onda i kada zena to pozeli.

Ne zelim da mi pricate da je ovo privlacno...a sve zato da bi kao bili tolerantni prema svim religijama...
Ovo nije privlacno.Ovo je veoma odbojno, jer se iza tog vela krije ponizena i obespravljena zena...od koje se ocekuje da cuti i da se pokorava ili eventualno da kaze "da, dragi"

Pamet je sexi, dostojanstvo je seksi, zena koja ima svoje misljenje i ne plasi se da ga javno kaze je seksi!

Što, baš je strava, niko ti ne vidi ženu.:per:

Део мушкараца воли да је жена на неки начин у инфериорнијем, слабијем положају у односу на њих. Не капирам такве људе...

Back