Meni se ne "silazi",a stomak sve veci!

Slusala sam jednog ginekologa skoro i bas to je bilo pitanje jedne studentkinje samo malo drugacije formulisano(strucnije).On kaze da je to normalno i da neke trudnice imaju povecanu zelju za sexom ,dok neke imaju istrah od sexa u trudnoci, tako da ga ne zele.Tako,po njegovim recima, normalno je i jedno i drugo.Naravno,potrebu za sexom ne treba sputavati ukoliko je trudnoca u redu niti se bojati posledica(povredjivanje bebe i slicno, to je glupost).

majsko cvece:
Trudna sam 6.meseci, i poludela sam za sexom.Ni na sta drugo ne mislim,samo kad "nanjusim" muza.
Elem,za sve koje imaju ili cekaju dete (nadam se da zalaze ovde),hoce li vam se u trudnoci?

Desava se to trudnocama....

Hormoni popi3de, pa neke jako zele sex a neke uopste ne....

Ja licno bih vole da probam sa trudnicom, da vidim kako je :)...

To mi je jedna od retkih neostvarenih fantazija... :(:(

Devilishgirl:
aj' leba ti proshiri rechnik, chitaj malo..
valjda je normalno kad radish na nechemu da se to neshto i ostvari..soon or later..
i nemoj da pokushavash s trudnicom, ako mislish ziv da ostanesh..

(Yebi ga po ceo dan sam sa majstorima mehanicarima u radionici pa sam jos i dobar sto se tice recnika...)

Hahaha ja???

Nista ti ne brini za mene...... Nvaiko sam ja na izazove :)

...moja sestra se vishe yebala za trudnoce, no za zzivota...
...ona je potpuno sigurna da joj je sex za vreme trudnoce (sad cu da pocnem kod Bad Wolf taksativno da nabrajam):
1. regenerisao kozzu i kosu i dao joj onaj "sjaj"
2. pomogao da lakshe prodje kroz istu
3. podigao samopouzdanje (tipa, privlachna je svom muzzu i sa 18 kg vishe)
4. omogucio joj lak porodjaj - prvorotka je, a porodila se za manje od 3 sata - od prvih trudova do porodjaja, a nakon 2 sata od porodjaja vec je bila na nogama i shetala....
...eto....

Back