Meni je danas maajka bila na kafi

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.846
iskreno recheno nikad nemam pojma kako tje to ispijanje kafe da teche

imala je shta da pricha a ja sam u neka doba skochila i rekla "Bozhe sachuvaj! nemoj mi molimte nishta vishe o njima prichati"

uglavnom cjelo poslepodne a i veche vetj o tome razmishljam i stalno mi se natura pitanje

Da li majka mozhe da mrzi svoju djecu? i zashto jedna majka nije u stanju da primi ljubav svoje djece npr. curice se maze sa majkom , trazhe njenu blizinu, umiljavaju se a da ta majka ne zagrli svoju djecu , ne uzvrati sa ljubavi i njezhnoshtju!

7d54b5dc-3858-451d-a81a-b64ac9af4b74_text.gif

Možda da bi vezale muškarca decom, ili da ih neko gleda pod stare dane. A možda misle da će voleti, ne razumeju oni šta je ljubav.

Da li deca mogu voleti takvu majku ?

U medjuvremenu je cjela familija porodično kod psihologa

Ali kako mama priča ona je i dalje grozna

Sad se pitam kako uopšte taj psiholog moze uz sve svoje znanje da ocekuje da će ta familija da funkcionise ? I čemu uopšte ? Zar nije sevap presjeci , djecu dodijeliti ocu a ona neka odlazi na terapiju

U medjuvremenu je cjela familija porodično kod psihologa

Ali kako mama priča ona je i dalje grozna

Sad se pitam kako uopšte taj psiholog moze uz sve svoje znanje da ocekuje da će ta familija da funkcionise ? I čemu uopšte ? Zar nije sevap presjeci , djecu dodijeliti ocu a ona neka odlazi na terapiju
Što je najgore mogu. One često glume žrtve.
I deca mnogo pate. Čak i mnogo godina kasnije kad shvate s kim su odrastala.

Mislim da zvanično ne postoji dijagnoza narcisa, mada psiholozi to mogu lako da prepoznaju. Ali ne znam kakva je praksa, da li u tom slučaju daju neku preporuku tj. antipreporuku CSR-u.

Sa njima je jako teško, samo distanca i ono što se mora.

Što je najgore mogu. One često glume žrtve.
I deca mnogo pate. Čak i mnogo godina kasnije kad shvate s kim su odrastala.

Mislim da zvanično ne postoji dijagnoza narcisa, mada psiholozi to mogu lako da prepoznaju. Ali ne znam kakva je praksa, da li u tom slučaju daju neku preporuku tj. antipreporuku CSR-u.

Sa njima je jako teško, samo distanca i ono što se mora.

Meni je mnogo zao djece
Ne žive na balkanu već vani i kako mi je mama pričala hteli su im oduzeti djecu medjutim to su nekako uspeli da izbjegnu ali je uslov bio da familijarno moraju na terapiju

Njen muž sve to trpi iz straha da će izgubiti djecu i valjda da ih štiti kad ona poludi!

Mogu.
Da li majka mozhe da mrzi svoju djecu? i zashto jedna majka nije u stanju da primi ljubav svoje djece npr. curice se maze sa majkom , trazhe njenu blizinu, umiljavaju se a da ta majka ne zagrli svoju djecu , ne uzvrati sa ljubavi i njezhnoshtju!
Ne znam da li može ali ne znači da ne voli svoju decu ako ih ne mazulja i ljubaka stalno.
Barem verujem da je tako. Deca se lako naviknu na to da nisu mažena i ne traže posle više. To im postane normalno.

Mogu.

Ne znam da li može ali ne znači da ne voli svoju decu ako ih ne mazulja i ljubaka stalno.
Barem verujem da je tako. Deca se lako naviknu na to da nisu mažena i ne traže posle više. To im postane normalno.

I to je tužno

Šta znaci stalno ? Upadljivo je to njeno nemanje reakcije na njeznost koju djeca pružaju prema njoj a ona ne uzvraća

imala je shta da pricha a ja sam u neka doba skochila i rekla "Bozhe sachuvaj! nemoj mi molimte nishta vishe o njima prichati"

uglavnom cjelo poslepodne a i veche vetj o tome razmishljam i stalno mi se natura pitanje

ne znam, kad moja bude pocela da dolazi na kafu ostace garantovano i da skuva rucak (koji ce vec biti skuvan) i da pocisti sve po kuci (koja ce vec da se cakli) cisto da bi videla sta radim i da bi mogla da mi kaze da nesto sasvim bezazleno uradim jedno petsto puta

Meni su bili juche, no mislim sada nisu najgori, kao shto sam mislio :>P

Није све у додиру и мажењу.
Мој отац је, као и ја, волео да се мази, блискост је показивао додиром.
Моја мајка ме није мазила често, али њени поступци и понашање су ми показивали да сам највољеније и најзаштићеније дете на свету.
Грлила ме погледом, љубила ме речима...да, имала сам најбољу мајку на свету.
Ако је породица о којој пишеш на терапији, можда и није само до мајке, изгледа да ту има нешто више.
Знам да постоје мајке немајке, али одбијам да поверујем да не воле своју децу.
То просто није природно.

Back