MEGATREND: Sa bilborda tera mlade iz Srbije

akademik si?
pobedila si na recitovanju o djindjicu?
student koga je lichno boza djelic otpratio na usavrshavannje u rim?
ma mene nishta vishe ne moze da iznenadi samo me ponekad strcne
Хаха...баш си суров.Она је само жута,али ако има добре намере врло брзо ће променити боју.Сад се сетих оне жуте медведице,откако је прсла жута политика и нада у жуто комунистичко боље сутра,нема је више овде?

Poslednja izmena:
Izraz "udomiti" sve mi je rekao. ;)

Upravo napisah...

kazi slobodno,stvar je kakve i koje veze imash
ebesh shkolu i obrazovanje

pa evo pogledajte Tomu Nikolica,poslanik covek sa srednjom skolom,koji ce ti **** onda i visa ako sve ide preko veze? Moze i srednja! Ako je covek mogao da sredi vezu za inostranu banku da ga neko ovlasti za generalnog direktora ekspoziture,e onda jbga. Barem u SAD-u ovakih stvari nema,tu bi popila otkaz da se ne racuna. Mada aj lakse je ovako,recite sta zelite da vam napisem kako bi se dobro osecali? Sve su skole bezperspektivne osim vase. jel sad bolje?

pa evo pogledajte Tomu Nikolica,poslanik covek sa srednjom skolom,koji ce ti **** onda i visa ako sve ide preko veze? Moze i srednja! Ako je covek mogao da sredi vezu za inostranu banku da ga neko ovlasti za generalnog direktora ekspoziture,e onda jbga. Barem u SAD-u ovakih stvari nema,tu bi popila otkaz da se ne racuna. Mada aj lakse je ovako,recite sta zelite da vam napisem kako bi se dobro osecali? Sve su skole bezperspektivne osim vase. jel sad bolje?

Promasio si temu, sto se mene tice. Uopste nisam pisala o tome.

Vecina je besperspektivna ovde i van, ali je visa skola glupost u startu. Bas zato sto stvara kadrove "sa burekom u fiokama".

Poslednja izmena:

zashto idesh samo do tome
pa ministar prosvete nam je maloumni mongoloid koji ne zna 2 rechenice da sastavi a da ih ne prochita sa idiota..a i to mu ide jako jako teshko
ja te ne kudim samo kazem da treba stvari nazvati pravim imenom
to nije snalazljivost ili prohodnost nego veza,jbiga tako je kod nas oduvek i bilo,nishta novo i iznenadjujuce

akademik si?
pobedila si na recitovanju o djindjicu?
student koga je lichno boza djelic otpratio na usavrshavannje u rim?
ma mene nishta vishe ne moze da iznenadi samo me ponekad strcne

...mislis da ne bih mogla upamtiti pronicljive misli o sustini sveta koji nas okruzuje:lol:...paaaa sigurno bih se morala sluziti puskicama, i stiklama...:lol:

....za skolu ozbiljno ne znam kako da dokazem propust nadredjenih, meni je sestra ionako sve zvakala unapred, bolje pitaj Kamija, koliko sam upucena on je bio "matematicar"...:lol:

Promasio si temu, sto se mene tice. Uopste nisam pisala o tome.

Vecina je besperspektivna ovde i van, ali je visa skola glupost u startu.

moze biti,ali ne mora da znaci. Bar se nisam ukopao,tako da uvek mogu da se prabacim na fon uz naravno polaganje razlike ispita.Nije neka alternativa,ali ajde bolje ista,nego nista.

Sto se tice posla,salazem se tesko ga je naci i svugde rade veze.

Daj bre pisete gluposti svi odreda, nemate pojma, vidim da ima ovde nekih mnogo velikih evropljana koji ismevaju privatne fakultete, pa u EU su fakulteti kao Megatrend, nisu teski ali su dobri, ako hocete evropsko obrazovanje u Srbiji to je onda bas takvo obrazovanje kao na nasim privatnim fakultetima poput Megatrenda i Singidunuma i BK.

Megatrend je DNO DNA, ja sam imao svakodnevni kontakt sa studentima megatrenda prilikom neke saradnje i mogu slobodno da kazem da su blago retardirani :)

zashto idesh samo do tome
pa ministar prosvete nam je maloumni mongoloid koji ne zna 2 rechenice da sastavi a da ih ne prochita sa idiota..a i to mu ide jako jako teshko
ja te ne kudim samo kazem da treba stvari nazvati pravim imenom
to nije snalazljivost ili prohodnost nego veza,jbiga tako je kod nas oduvek i bilo,nishta novo i iznenadjujuce

Tacno tako.

moze biti,ali ne mora da znaci. Bar se nisam ukopao,tako da uvek mogu da se prabacim na fon uz naravno polaganje razlike ispita.Nije neka alternativa,ali ajde bolje ista,nego nista.

Sto se tice posla,salazem se tesko ga je naci i svugde rade veze.

Pa sta ce ti onda i FON? ( a skracenica je inace - "jaca")...

Poslednja izmena:
...mislis da ne bih mogla upamtiti pronicljive misli o sustini sveta koji nas okruzuje:lol:...paaaa sigurno bih se morala sluziti puskicama, i stiklama...:lol:

....za skolu ozbiljno ne znam kako da dokazem propust nadredjenih, meni je sestra ionako sve zvakala unapred, bolje pitaj Kamija, koliko sam upucena on je bio "matematicar"...:lol:

ma taj je pofufao nekom direktoru iza coshka pa ga primili zbog umetnichkog dojma
al ti si misterija

scaled.php

Realno... Još bolje da pre studija odeš iz Septičke jame a.k.a. Crne rupe.

Megatrend je DNO DNA, ja sam imao svakodnevni kontakt sa studentima megatrenda prilikom neke saradnje i mogu slobodno da kazem da su blago retardirani :)

Evo ja mogu da kazem da ne poznajem nikog sa Megatrenda i nikad nisam bio tamo, nisam informisan, pa eto jer mozes da nabrojis razloge zbog cega mislis da je taj univerzitet dno dna? Jer zato sto profesori ne zadrzavaju studente na jednom ispitu po 10 meseci i zato sto nema ispita na kojima je prolaznost 10% i zato sto ne uce Kritiku politicke ekonomije i zato sto uce iz knjiga od 100 umesto od 600 strana i zasto sto se mnogi ispiti rade preko prezentacija i semnarskih? Jer su to razlozi?

Nemas ti pojma, sta treba da drze studente po 12 meseci na jednom ispitu i da im ne daju da prodju taj jedan glupavi ispit po 12 meseci? Da ih obaraju na ispitima da prolaznost ni u jednom ispitnom roku ne bude veca od 10%? I to iz nekog mLogo vaznog ispita tipa "Kritika politicke ekonomije" :mrgreen: :roll:
Gradivo je sigurno kvalitetnije nego na drzavnom, 100000% sigurno, koristi se uglavnom provereno kvalitetna literatura inostranih autora umesto bezveznih knjiga koji su pisali sami profesori i koje niko nikad nigde nece kupiti osim samih studenata na fakultetu.
To nije besmisleno, prezentacione i komunikacione sposobnosti, rad na projektima su ti veoma vazna stvar u zivotu.
Naprotiv, na privatnim fakultetima se radi u manjim grupama, komunikacija studenata sa profesorima je odlicna, itd.
Uostalom ti privatni fakutleti to vam je moderni zapadnoevropski tip obrazovanja, ako hocete u EU onda morate da imate obrazovni sistem kao u EU, a privatni fakulteti poput Megatrenda su bas to - evropski tip obrazovanja, ne preterao tezak, ali opet solidan, pre svega okrenut potrebama trzista rada. ;)

Evo ja mogu da kazem da ne poznajem nikog sa Megatrenda i nikad nisam bio tamo, nisam informisan, pa eto jer mozes da nabrojis razloge zbog cega mislis da je taj univerzitet dno dna? Jer zato sto profesori ne zadrzavaju studente na jednom ispitu po 10 meseci i zato sto nema ispita na kojima je prolaznost 10% i zato sto ne uce Kritiku politicke ekonomije i zato sto uce iz knjiga od 100 umesto od 600 strana i zasto sto se mnogi ispiti rade preko prezentacija i semnarskih? Jer su to razlozi?

Nemojte da nasedate na provokaciju, megatrend ima jako dobru podrsku na internetu i zachas posla ce se pojaviti neko da vam odgovori i da vas usmeri prema njihovoj svetlosti. To su mahom obrazovani ljudi koji su zavrsili drzavne fakultete. Nikada nece uci u otvorenu svadju vec ce vas na svaku vasu rechenicu nesto pitati dok ne poludite. Studenti na megatrendu su toliko glupi da im profesori sve odradjuju kuci i serviraju na gotovoradove, diplomske itd. Ponekad pomislim da njihovi studenti ne znaju ni da chitaju :lol:

Narodski recheno, megatrend je skola za qrve i pdre :)

Poslednja izmena:
Inace sto se tice ovih konzervativnih, zatucanih, tvrdoglavih, nefleksibilnih profesora na drzavnim fakultetima o kojima sam pisao, sto se tice njihove strucnosti i kompetitivnosti najbolje govori cinjenica da jedan ogroman procenat njih uglavom uopste ne govori engleski jezik, ili govore tako lose da se studenti podsmevaju sa profesorima i njihovim izgovorom. :lol: Toliko o njihovom autoritetu i stucnosti i kompetitivnosti, komunisticki olos.

Inace sto se tice ovih konzervativnih, zatucanih, tvrdoglavih, nefleksibilnih profesora na drzavnim fakultetima o kojima sam pisao, sto se tice njihove strucnosti i kompetitivnosti najbolje govori cinjenica da jedan ogroman procenat njih uglavom uopste ne govori engleski jezik, ili govore tako lose da se studenti podsmevaju sa profesorima i njihovim izgovorom. :lol: Toliko o njihovom autoritetu i stucnosti i kompetitivnosti, komunisticki olos.
Невероватно колико су људи овде убеђени да ''знају'' енглески.Језик се учи цео живот и заборавља ако се не користи.А овде се не користи,осим пежоративно,по систему ''видела жаба да се коњи поткивају'',па имамо гомилу бесмислених натписа и имена фирми на лошем и чак погрешном енглеском.

A kako govori engleski jezik narodna pevaljka ekstra nena koja je upisala doktorske studije na Megatrendu? Sigurno veze ko singerica Na njenom sajtu je do skora pisalo samo srednja muzichka pa su skoro dodali i neke privatne fakultete pa i da je upisala doktorske na megatrendu i da je asistent na megatrendu? Chega? Dudlanja??? :lol:

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam gde se nalazi taj Megatrend, ja sam Novosadjanin i ne poznajem tako dobro Beograd i kao sto rekoh naziv univerziteta mi zvuci jako glupo Mega trend ahahahha, a reklama im je jadna i jako nepatriotska, **** ih taj njihov London, samo govorim uopste da drzavni fakulteti nisu bas tako dobri, definitivno nisu nesto sto nam treba u 21. veku, naveo sam sve razloge zasto tako mislim.

Izgovor je najmanje bitan.

Jos si "zelen", dobro bi bilo s takvom kritikom da uopste i zavrsis taj fakultet. Znas kako ide stara izreka...

A daj bre ako ne razumeju engleski i ako njihovu knjigu niko osim njihovih studenata niko, nigde i nikad nije kupio onda znaci da ne valjaju oni a ne studenti.
Doduse ima i nekih vrhunskih prodesora i asistenata, znaju engleski i imaju i radno iskustvo, narocito na mom smeru na mom faksu, ne mogu da se pozalim. ;)

A kako govori engleski jezik narodna pevaljka ekstra nena koja je upisala doktorske studije na Megatrendu? Sigurno veze ko singerica Na njenom sajtu je do skora pisalo samo srednja muzichka pa su skoro dodali i neke privatne fakultete pa i da predaje asistent? Chega? Dudlanja??? :lol:
'ајде Марио,а да има 20 година,да је лепа и згодна ти би је унапредио у декана Мегатренда?Реално,то заслужује ''факултет'' тог ранга и репутације.

A daj bre ako ne razumeju engleski i ako njihovu knjigu niko osim njihovih studenata nigde i nikad nije kupio onda znaci da ne valjaju oni a ne studenti.
Doduse ima i nekih vrhunskih prodesora, koji znaju engleski i imaju i radno iskustvo, narocito na mom smeru na mom faksu, ne mogu da se pozalim.

Napisao si izgovor. A sam izgovor nije bitan, bitno je da znaju da pricaju na engleskom. Medjutim, ne znam zasto je i to bitno toliko, kad predaju na nasim, srpskim fakultetima. No slazem se da je za profesora potrebno i neophodno i znanje engleskog.

Medjutim, imali smo mi dobrih profesora ranije cije su knjige prevodjene na strane jezike, jer su bili eminentni u svojonj struci. Odatle, s te strane nije im potrebno znanje da bi pisali knjige na engleskom, glupost.

(Inace sam post obrisala, jer sam iz prethodnog posta procenila da si ipak malo ozbiljniji nego sto sam mislila, medjutim, ovo me je sad razocaralo. Francuzi imaju jeziv izgovor engleskog, kao i arapi,pa cak kao i Nemci, ali to ne znaci da ga ne znaju dobro. Ti ne znas ni sta je izgovor).

Back