Stedza
Iskusan
- Poruka
- 6.005
haha...kakav bre bunt,cega bre ne bi bilo?sta,gde?da nisi iz panceva,pa da ne uticu oni gasovi na celije...ne dolazi dovoljno kiseonika do tvog mozga...sta?ovo je k'o kada likovi nose majicu seks pistolsa i katanac oko vrata...to je valjda bunt...pobedjuju pozere...tako verujem i da je megadet...imas bre kavaleru na avataru i ti pricas o muzici...jeste,cudan ovaj internet...kada nesto napises,a ne slaze se neko...onda si ti klinac koji nema pojma...valajda tako ljudima raste penis...kao,ajde da i ja negde ,satro budem upravu...
ispisao sam sve odgovore na tvojih prvih par pitanja u nekoliko prethodnih postova, time si dokazao ono sto sam rekao...da skaces na prvi red mog posta koji ti se ne svidja i koji ne moze da dopre do tvog ogranicenog uma, mozda se tako ljudi ponasaju kad im raste penis. a ako ne znas kakav bunt onda se necu ni truditi da ti objasnim evidentno je da nemas pojma.
ne znam kome ne dolazi kiseonika do mozga ali rec bunt ima svoje znacenje koje ti ocigledno mozes da povezes samo sa pankom. svojim postovima dokazujes svoju glupost i neupucenost nemoj vise molim te, postedi sebe ne mene mogu ja do sudnjeg dana kucati ima se vremena
edit: sta fali kavaleri?

Poslednja izmena: