MEGADETH !!!!!!!!!!

haha...kakav bre bunt,cega bre ne bi bilo?sta,gde?da nisi iz panceva,pa da ne uticu oni gasovi na celije...ne dolazi dovoljno kiseonika do tvog mozga...sta?ovo je k'o kada likovi nose majicu seks pistolsa i katanac oko vrata...to je valjda bunt...pobedjuju pozere...tako verujem i da je megadet...imas bre kavaleru na avataru i ti pricas o muzici...jeste,cudan ovaj internet...kada nesto napises,a ne slaze se neko...onda si ti klinac koji nema pojma...valajda tako ljudima raste penis...kao,ajde da i ja negde ,satro budem upravu...

ispisao sam sve odgovore na tvojih prvih par pitanja u nekoliko prethodnih postova, time si dokazao ono sto sam rekao...da skaces na prvi red mog posta koji ti se ne svidja i koji ne moze da dopre do tvog ogranicenog uma, mozda se tako ljudi ponasaju kad im raste penis. a ako ne znas kakav bunt onda se necu ni truditi da ti objasnim evidentno je da nemas pojma.
ne znam kome ne dolazi kiseonika do mozga ali rec bunt ima svoje znacenje koje ti ocigledno mozes da povezes samo sa pankom. svojim postovima dokazujes svoju glupost i neupucenost nemoj vise molim te, postedi sebe ne mene mogu ja do sudnjeg dana kucati ima se vremena

edit: sta fali kavaleri? :lol: odgovori mi na ovo i krunisi sve sto sam do sad pricao o tebi. vise nista necu reci

Poslednja izmena:
454810_main.jpg

Nauchi shta je sarkazam. A shto se analiziranja tiche tebe i nije teshko izanalizirati :lol:
jeste imam dosta postova, ali pogledaj koliko sam na forumu pa seri neshto. Daleko od toga da sam internet kvin, nalazhalost :P Spushtanje u osnovu? Hm ne bash, pre cje biti da sam ja ta s obzirom da sve moram precizno da napishem da bi ti mozhda shvatio, jer je uvek tezhe "ukljuchiti" mozak. Ja sam rekla da si ti verovatno jedan od TIH shto misle da shto si vishe albuma prodao da to znachi da si kvalitetniji, shto si ti sam potvrdio, i ne to shto si napisao nije bio sarkazam. Nije bog, nije ni legenda, rech legenda ima sasvim drugachije znachenje. I shta drugo da ti napishem nego da nemash pojma kada je to istina.

ispisao sam sve odgovore na tvojih prvih par pitanja u nekoliko prethodnih postova, time si dokazao ono sto sam rekao...da skaces na prvi red mog posta koji ti se ne svidja i koji ne moze da dopre do tvog ogranicenog uma, mozda se tako ljudi ponasaju kad im raste penis. a ako ne znas kakav bunt onda se necu ni truditi da ti objasnim evidentno je da nemas pojma.
ne znam kome ne dolazi kiseonika do mozga ali rec bunt ima svoje znacenje koje ti ocigledno mozes da povezes samo sa pankom. svojim postovima dokazujes svoju glupost i neupucenost nemoj vise molim te, postedi sebe ne mene mogu ja do sudnjeg dana kucati ima se vremena

edit: sta fali kavaleri? :lol: odgovori mi na ovo i krunisi sve sto sam do sad pricao o tebi. vise nista necu reci
kako cu ja dalje bez vaseg uputa u to sto je dobro...ima da zalutam u svetu lose muzike,a necu spoznati megadeth...a ti stedzo ne da zivis u pancevu vec i mislim da zivis u rafineriji...mali napaljeni metalac...najverovatnije su te maltretirali u osnovnoj,pa si se u srednjoj pronasao u metalu,pa ga toliko zdusno branis...jeebi ga,treba se negde naci...u necenu..posto si buntovnik,mozes se prikljucis mom komsiji hipiku...on je vec 40 godina buntovnik...prica mi kako je slusao enimalse 71ve...jel vas dejv lebom'rani?sigurno se dodirujete po intimnim delovima tela kada ga vidite...i naravno,mislim da je metalika kvalitetniji bend,al ne zato sto su prodali vise od megadeta,vec zato sto su 10 puta bolji!a najbolja je trula koalcija!zivijo mjetal,megadet forevr!666!\m/

postoje dosta bendova koji su muzicki bolji od metallice kao na primer forbidden koji nikad nisu izasli iz undergrounda jer jednostavno to nisu hteli a imali su potencijale. misli sta hoces nemam nameru da te ubedjujem u suprotno. ne nisu me maltretirali u osnovnoj al sam svakako maltretirao pozere kao sto si ti.
sa muzickog aspekta ocigledno nikad neces biti u stanju da sagledas neku pesmu. ja ni u jednom postu nisam bas ocrnio metaliku ali ti se ponasas kao da jesam, tvoja stvar. oba benda su dobra metalika na svoj megadeth na svoj nacin i glupo je porediti ih zapravo posto im se stilovi nikad nisu ni priblizno podudarali, megadeth je bio zacetak spid metala metalika tresa. megadeth tehnicki potkovaniji bend dejv bolji gitarista, svojevremeno i fridmen s druge strane u metalici neko poseduje drugi kvalitet. istina nije sustina svake dobre pesme da bude napucana masnim rifovima zajebanim solazama, ali je svakako dobro cuti. da si slusao muziku na nacin na koji sam ja shvatio bi taj deo. al nebitno rasprava koji je bend bolji izmedju megadeta i metalike je ofucano klinacko mlacenje, tako da mi je u sustini i krivo sto sam uopste poceo o celoj ovoj prici. ako hoces nastavi da pises i da mi odgovaras al ja sam s tim zavrsio, jer je nase medjusobno prepucavanje preraslo u nesto sto je vise neka licna rasprava tzv oftopik nego sustinska rasprava o bendu. aj ziv bio ja cu dalje ovde komentarisati samo megadeth jer je tema o tome

edit : moja lokacija nije pancevo ni nesto drugo, lepo pise ako ti nesto nije jasno pm me

Poslednja izmena:
postoje dosta bendova koji su muzicki bolji od metallice kao na primer forbidden koji nikad nisu izasli iz undergrounda jer jednostavno to nisu hteli a imali su potencijale. misli sta hoces nemam nameru da te ubedjujem u suprotno. ne nisu me maltretirali u osnovnoj al sam svakako maltretirao pozere kao sto si ti.
sa muzickog aspekta ocigledno nikad neces biti u stanju da sagledas neku pesmu. ja ni u jednom postu nisam bas ocrnio metaliku ali ti se ponasas kao da jesam, tvoja stvar. oba benda su dobra metalika na svoj megadeth na svoj nacin i glupo je porediti ih zapravo posto im se stilovi nikad nisu ni priblizno podudarali, megadeth je bio zacetak spid metala metalika tresa. megadeth tehnicki potkovaniji bend dejv bolji gitarista, svojevremeno i fridmen s druge strane u metalici neko poseduje drugi kvalitet. istina nije sustina svake dobre pesme da bude napucana masnim rifovima zajebanim solazama, ali je svakako dobro cuti. da si slusao muziku na nacin na koji sam ja shvatio bi taj deo. al nebitno rasprava koji je bend bolji izmedju megadeta i metalike je ofucano klinacko mlacenje, tako da mi je u sustini i krivo sto sam uopste poceo o celoj ovoj prici. ako hoces nastavi da pises i da mi odgovaras al ja sam s tim zavrsio, jer je nase medjusobno prepucavanje preraslo u nesto sto je vise neka licna rasprava tzv oftopik nego sustinska rasprava o bendu. aj ziv bio ja cu dalje ovde komentarisati samo megadeth jer je tema o tome

edit : moja lokacija nije pancevo ni nesto drugo, lepo pise ako ti nesto nije jasno pm me

realno,imas od 15-17 goina...slobodna procena...napaljen na metal kao jedina konstanta u zivotu...mislim da ne bih mrava zgazio,a ne da maltretiras pozere...kada se pojavis u ns,javi...cisto da vidim taj maltret pozera...zivo me zanima...no,elem,mene zabole tuki i za metal i za metalce...muzika i nista vise...imam mnogo korisnijh stvari, zanimljivijih od toga da glumim bundziju i velikog metalca...da,dobar je forbiden...i nije istina da se nisu probili...taman koliko im treba...to je bend koji sa nuklear asoltom ubija po americi...boli njih tuki da idu van amerike...k'o bed relidzan...5 soma ljudi u britaniji,a svaki vikend u el eju po 10-15 soma...ne isplati im se da idu do evrope...

Volim metal, da..jedina konstanta u zivotu tesko. Sto se mene tice ova rasprava je gotova jos odavno jednostavno sam cekao taj prekid i s tvoje strane. a forbidden da pa i ne kazem da se nisu nesto probili ali u odnosu na neke bendove nije im glavni cilj bio da izadju iz klubova i pocnu da sviraju u arenama bas naprotiv. tako da u tom smislu moze se reci da su ostali ug.

пре 5 година нисам нешто ценила мегађед јер сам чула само 'a tout le monde' и то ону верзију са
Кристина Скабијом :/. то уопште није звучало како сам очекивала, тј
како су и други говорили: "аааа разбијају!" (да не кажем, ј*бу кеву.)
и тако сам годину дана живела у заблуди, мислећи да су геј и да нису thrash,
а кад сам послушала остало...ја сам буквално била без коментара :lol:
сада ми је megadeth један од омиљених бендова.

Meni licno najbolji album njihov je Countdown to Extincion.Sve su pesme odlicne,sve.Al meni omiljene Simfoni of Distraksn,Sweeting bullets,Foreclosure of a Dream.Najbolji je i to stvarno.Rust in peace je isto dobar al meni se nekako ovaj svidja vise!!

Back