Toe
Početnik
- Poruka
- 40
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za telefon.Kaci se na kais.Da li neko zna šta je ovo na slici? Dobio sam na poklon, očigledno je futrola od kože, ali za šta tj. čemu služi nemam prestavu.
to je za debele jer im nakrivo stoji kaisa zašto je nakrivo
Kako si napisao naslov teme sa uzvicnikom na kraju, covek bi pomislio da su te prodali u staro gvozdje I popili pare![]()
da mi je znati sta si ti gledao kada si bio mali....to je za debele jer im nakrivo stoji kais
A muško... Ima da temperaturu 36,9 zove mega temperaturom.I još je mega problem.![]()
pa sad...A muško... Ima da temperaturu 36,9 zove mega temperaturom.
Oprosti se sa najblizima I napise testament dok jos pri cistoj svesti I zdravoj pametiA muško... Ima da temperaturu 36,9 zove mega temperaturom.
mobilni , msm futrolaDa li neko zna šta je ovo na slici? Dobio sam na poklon, očigledno je futrola od kože, ali za šta tj. čemu služi nemam prestavu.
Da li neko zna šta je ovo na slici? Dobio sam na poklon, očigledno je futrola od kože, ali za šta tj. čemu služi nemam prestavu.
Probaj pa ces videtiDa li neko zna šta je ovo na slici? Dobio sam na poklon, očigledno je futrola od kože, ali za šta tj. čemu služi nemam prestavu.
pa dobro gde si ti Sven
Ne stižem...pa dobro gde si ti Sven![]()