Гром
Iskusan
- Poruka
- 5.065
Primljeno k znanjuSad ću ja njega!
Ti Čvare i Grdobran možete na užinu!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primljeno k znanjuSad ću ja njega!
Ti Čvare i Grdobran možete na užinu!![]()
Komercijalna religija je vazda bila seme razdora među ljudima.Као и писмо!
Није нас језик поделио него вера! Они који су се приклонили Ватикану читав миленијум се труде да православни нестану.
Држи се ти кулинарства!Komercijalna religija je vazda bila seme razdora među ljudima.
Baš si opasan.Држи се ти кулинарства!
Нема потребе да се плашиш, не претим ти и никада у животу нисам угрожавао слабије од себе, посебно туњаве.Baš si opasan.![]()
Nije čak ni vera. Već interesi pomešani sa načinom života, tu je donekle vera(nisu velike razlike medju hrišćanima).Као и писмо!
Није нас језик поделио него вера! Они који су се приклонили Ватикану читав миленијум се труде да православни нестану.
Posebno "opasan" preko tastature sa sigurne udaljenosti! Hehe... nagledao sam se dosta takvih ovde za ovih 20 godina.Нема потребе да се плашиш, не претим ти и никада у животу нисам угрожавао слабије од себе, посебно туњаве.
Да, надај се да је тако, надај. Рекох ти, не дирај хендикепиране, тако да нема потребе да се узрујаваш. Слободно можеш писати бесмислице као и раније.Posebno "opasan" preko tastature sa sigurne udaljenosti! Hehe... nagledao sam se dosta takvih ovde za ovih 20 godina.
Onda ga pozoveš na pivo, a on krene da vrda i objašnjava zašto ne može.
Je li i kod tebe takva situacija... blokirani aerodromi?
Ja ne diram hendikepirane.Да, надај се да је тако, надај. Рекох ти, не дирај хендикепиране, тако да нема потребе да се узрујаваш. Слободно можеш писати бесмислице као и раније.
На крају, то ти је заштитни знак.
Са тобом сигурно не. Људи твог кова ми се гаде.Ja ne diram hendikepirane.
Nego, ne reče ti hoćeš li na pivo svraćati?
Ту владају мексички картели који убијају људе по улици.Beverli Hils