Medvedev stize.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boli me uvo koji je, znam samo da pola Beograda neće stići na posao, a ona druga polovina neće sa posla.
A policajci zabranjuju oko štajge da se stoji na balkonu i da se drze otvorene roletne.
 
NAČELNIK uprave policije za Beograd Slobodan Vukolić izjavio je da će više hiljada policajaca biti angažovano na obezbeđenju posete ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva Srbiji, zakazane za utorak, 20. oktobar.
Vukolić je apelovao na građane u Beogradu da tog dana što više koriste javni prevoz kako bi se smanjile gužve u saobraćaju, kao i da pokažu strpljenje za mere bezbednosti koje će biti primenjene.
- U određenim intervalima biće zaustavljan automobilski saobraćaj u pojedinim ulicama - rekao je Vukolić
i dodao da će povremeno biti zabranjivan i prolaz pešaka zbog bezbednosti ruskog predsednika.
Vukolić je naveo da je reč o ulicama u opštinama Novi Beograd, Savski venac, Vračar, Palilula i Stari grad, ali nije mogao da govori o detaljima u vezi sa režimom saobraćaja povodom posete ruskog predsednika.
- U tim opštinama će doći do preusmeravanja saobraćaja, što će neminovno dovesti do gužvi - rekao je načelnik Uprave policije za Beograd.
Vukolić je rekao da će se policija truditi da građani što manje osete izmene režima saobraćaja u Beogradu. Govoreći o poseti ruskog predsednika Srbiji, Vukolić je rekao da je reč o poseti „najvišeg stepena bezbednosti“.
Predsednik Medvedev će u Beograd doputovati u utorak, a njegov domaćin je predsednik Srbije Boris Tadić. Predsednici Tadić i Medvedev će razgovarati o odnosima između dve države, ekonomskoj saradnji i drugim pitanjima od obostranog interesa. Ruskog predsednika primiće i članovi Svetog arhijerejskog sinoda Srpske pravoslavne crkve, sa mitropolitom Amfilohijem na čelu.

izvor "Večernje novosti"
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top