Medvedev spasava Rusiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не цимам се по амбасадамама. Имам шифре, ал не видим какве то везе има са историјским и будућим руским митраљеским рафалима по надирућим наказним елеметима са запада.

''Negde u zemlji cuda, videcemo cuda sva, u zemlji cuda, ti i ja....'':hahaha:

''Negde u zemlji cuda, videcemo cuda sva, u zemlji cuda, ti i ja....'':hahaha:

Ау извини морам те разочарати а и могао си закључити из мог досадашњег писања да не одобравам мушко-мушке сударе. Тражи неког другог са таквим склоностима. Обрати пажњу да не будете обојца позадинци.

Ау извини морам те разочарати а и могао си закључити из мог досадашњег писања да не одобравам мушко-мушке сударе. Тражи неког другог са таквим склоностима. Обрати пажњу да не будете обојца позадинци.

To je bio citat iz crtanog filma, slicnog onome koji se odvija u tvojoj glavi, glede medjunarodnih odnosa i visoke politike.:)

e ovi Rusi stvarno preteraše,malo malo pa sekiraju ovu stoku jevropejsku,stvarno su najgori...ljudi su postali opsednuti Rusima koji su noćna mora ljudima bez morala a samo da su nas i oni bombardovali i ubijali sve bi bilo drukčije,tad bi bili dobri a ovako UA Rusi....navikla stoka na batinu pa to ti je...

Pa ostao sam dete u srcu i time se ponosim.:)

Супер, ем дете у срцу, ем goofy у глави.

goofy%20ohno.jpg

Ruski predsednik je doneo odluku da se pivo, kao najjeftiniji alkohol, vise ne prodaje u flasama i konzervama vecim od 0.33 litara, jer je problem alkoholizma sve veci i razara Rusiju. Licemerna odluka, jer se votka i druga zestoka pica i dalje prodaju slobodno i u neogranicenim kolicinama, sto ukazuje na cinjenicu da je Medvedev sluga judeomasonsko-komunisticko-vatikanske zavere da se unisti sveta majka Rusija, a te sile mraka, haosa i bezumlja su i navukle Ruse na zlo alkohola.
Sta rusofili misle o ovome?

nema linka a i koji je smisao ove teme? zatvorena

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back