Medvedev: Poraz Moskve u Ukrajini mogao bi da dovede do nuklearnog rata

Činjenica je i da nije NATO poveo rat protiv Rusije nego je Rusija napala Ukrajinu.
nato da napadne rusiju? jedino ako bi da se samoubije, ali i ovako se samoukida
nije rusija napala nato, sta onda 'oce sada nato, zasto ne cuti dok rusija ne napadne poljsku na primer, pa onda neka galame?
upravo ovo, jer da su hteli da odbrane ukrajinu od rusije primili bi je pre ruske invazije u clanstvo, i onda valjda rusi ne bi smeli ni da prdnu! ili bi opet?
ali ne, radi se o velikom zrtvoprinosenju, i nije ukrajina jedina...

Baš je to super i cool, napadneš drugu zemlju i onda još pretiš nuklearnim oružjem ako joj neko pomogne. Toga još nije bilo, čak ni u sovjetska vremena, mada su i tada nuklearne sile itekako napadale druge zemlje.
A kako je ono beše Truman priveo Hirohita za “pregovarački sto”?

Poslednja izmena:
Kakva god bila, bolje i ona da dominira svetom nego razne Rusije, Kine, Arabije, Irani, Pakistani i ostali uzasi.
@Sizif @dlugomir
Kina veoma brzo dolazi na red da gospodari. Nekako mi je čudno da ljudima nikako ne ide u glavu da oni nad kojima se neograničeno vlada nisu baš u prilici da određuju ko će nad njima da vlada, pa za konstataciju činjeničnog stanja počnu da me lično napadaju, i to kao da sam baš ja spalio Aleksandrijsku biblioteku i doterao svet u Srednji vek iz nekog sopstvenog hira.

Baš je to super i cool, napadneš drugu zemlju i onda još pretiš nuklearnim oružjem ako joj neko pomogne. Toga još nije bilo, čak ni u sovjetska vremena, mada su i tada nuklearne sile itekako napadale druge zemlje.

Al najjace od svega pola Srbije to aplaudira i prizeljkuje.

z:shock:
Screen Shot 2023-04-11 at 1.30.00 AM.png

To je zato što ovde ljudi obožavaju diktatore, čvrstu ruku. Inače pre neki dan je taj Medvedev priznao da oni zapravo priželjkuju nestanak cele Ukrajine, što znači klasičan genocid u najbukvalnijem smislu.

Mislim da je više zbog osvete zbog Kosova. Ultranacionalisti u Srbiji su izgubili svaku nadu za povratak Kosova i plaše se Amerike, pa priželjkuju apokalipsu da bi u tom slučaju mogli da vrate Kosovo.

Rusima su crvena linija Donbas i Krim a ne verujem da će Ukrajinci ići na neko potpuno osvajanje i tih delova jer neće imati ni snage za to. Ostaje da se vidi da li mogu vratiti Zaporošku i Hersonsku oblast. Rusi su već gubili teritorije oko Kijeva, Harkova kao i sam Herson pa nije došlo do nuklearnog rata. Verovatno je i zapad svestan da Ukrajina može maksimalno vraćati teritorije koje su uzete nakon 24.02.2022. a ne i pre, toliku vojnu pomoć i dobijaju.

Back