MEDOVINA

Па тебе питам.. кога бих...:lol:

Мало ме је збунила твоја изјава. Не разумем шта је си неприродно нашла у преради меда...:confused:

Па добро Куцо... толики дебил нисам...:hahaha:

не мораш да ми понављаш... можеш да образложиш, ако ти није тешко...:D

Nikada to nisam ni pomislila a kamo li to rekla za tebe..nemam sta da obrazlazem..covek je sve lepo napisao..ja sam samo od onih koji smatraju da se med ne treba preradjivati.

Moj doprinos, temi..nadjoh ovaj deo teksta na netu..cini mi se da je kombinacija cimeta i meda..prava stvar..

Kombinacija meda i cimeta povecava vitalnost ljudskog organizma i jaca rad srca! Jedna kasika meda pomijesana sa mljevenim cimetom, ukoliko se uzima svako jutro, smanjuje holesterol i gubitak daha, stiti od srcanog napada, jaca ritam otkucaja srca i poboljsava cirkulaciju krvi kroz krvne sudove.

i dalje kazu:

Recimo da je med, kako tvrde naši najpoznatiji egzorcisti, izuzetno efikasan lijek i za duševne bolesti koje izazivaju dzinni (zli duhovi), dok borave u ljudskom tijelu. Egzorcisti med koriste i za lijecenje teskih glavobolja, otezano disanje, harmoniziranje psihe, jacanje vitalne energije, prociscavanje crijeva i otklanjanje nesanica izazvanih napadima dzinna.

Back