- Poruka
- 6.833
Po ovoj mapi, srbi su drzali najvise teritorije, ne znam u cemu je problem, cak smo dobili manje nego sto nam pripada![]()
tvoj mr.green je sve rekao

ne kaze se ''drzali najvise teritorije....''
kaze se ziveli su na tim teritorijama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po ovoj mapi, srbi su drzali najvise teritorije, ne znam u cemu je problem, cak smo dobili manje nego sto nam pripada![]()
tvoj mr.green je sve rekao
ne kaze se ''drzali najvise teritorije....''
kaze se ziveli su na tim teritorijama![]()
Виц или стварност
Bivši američki obaveštajac Vejn Medsen tvrdi da je bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt imala "seksualni odnos" sa sadašnjim premijerom Kosova, Hašimom Tačijem.
"Super-tajni" agent NSA Medsen kaže da je Hašim Tači koristio taj seksualni odnos u obe administracije, Klintonovoj i Bušovoj, da gura kosovsku stvar. Medsen navodi da je Kosovo danas centar šverca cigareta, droga, belog roblja i oružja. Takođe tvrdi da je OVK povezana ne samo sa čečenskim i al kaida teroristima nego i sa rusko-izraelskom mafijom.
Kaze se ono sto se misli.
Neko zivi u kuci ili stanu, neko drugi drzi kucu ili stan.
Nego pade mi na pamet, kad ce ta denacionalizacija vishe pa da napokon raskrstimo sa "mrskim komunistima" i njihovom ostavstinom imovinskih odnosa.
da ,tacno ''neko drzi tudju kucu ili stan''
i drzi je i zivi(e) u njoj, dobro se znamo
nego ,dzina nisi mi odgovorio na prethodno pitanje...!
Pa ja bih prije rekao da se ti sa Reichsmarschal-om znash, posto si njega tako slatko ispravio da se "ne kaze drzi nego zivi". ´
A u vezi tvog pitanja, necesh vjerovati promaklo mi je. Ako je kakvo dublje, molim te nemoj- ja sam samo za ove lakshe teme.
Imal lakshe teme nego ko je opalio gospodju Albright?
Ovo je tema o tome, ili sam ja nesto pobrkao?
Hvala ti da si diskusiju ponovo usmjerio u normalan tok.
Ja sam chuo da su Slobu svi internacionalno na gang bang opalili na kraju i da se slichno sprema josh nekima, samo u manjem lokalnom okviru. Problem buducih opaljenika je sto je sad predsjednik USA crnac.