Medlin Olbrajt opet muti vodu !!!

Виц или стварност:?:

Bivši američki obaveštajac Vejn Medsen tvrdi da je bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt imala "seksualni odnos" sa sadašnjim premijerom Kosova, Hašimom Tačijem.

"Super-tajni" agent NSA Medsen kaže da je Hašim Tači koristio taj seksualni odnos u obe administracije, Klintonovoj i Bušovoj, da gura kosovsku stvar. Medsen navodi da je Kosovo danas centar šverca cigareta, droga, belog roblja i oružja. Takođe tvrdi da je OVK povezana ne samo sa čečenskim i al kaida teroristima nego i sa rusko-izraelskom mafijom.

Baba voli piletinu. :per:

Poslednja izmena:
Kaze se ono sto se misli.
Neko zivi u kuci ili stanu, neko drugi drzi kucu ili stan.

Nego pade mi na pamet, kad ce ta denacionalizacija vishe pa da napokon raskrstimo sa "mrskim komunistima" i njihovom ostavstinom imovinskih odnosa.

da ,tacno ''neko drzi tudju kucu ili stan'':zper:
i drzi je i zivi(e) u njoj, dobro se znamo :per:

nego ,dzina nisi mi odgovorio na prethodno pitanje...!

Sta u sustini hoce muslimani u BiH? Hteli su dzamahiriju , dobice je ?! Kakvo vise zahjebavanje po tom pitanju , nece vise Srbi da zive u istoj drzavi sa rvatima i muslimanima TACKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slepali ste se uz Srbe 80-tak godina i sada je dosta . Zivite lepo sami kako znate i umete..................................boli nas vise..... za vama !!!!!!! Budite sta hocete u tim vasim drzavicama , izmislite novo pismo , novi jezik, nova imena....................................ZABOLE NAS ZA VAS ...........................NEMA VISE ZAJEDNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAZUMETE LI VI TO ????????

da ,tacno ''neko drzi tudju kucu ili stan'':zper:
i drzi je i zivi(e) u njoj, dobro se znamo :per:

nego ,dzina nisi mi odgovorio na prethodno pitanje...!

Pa ja bih prije rekao da se ti sa Reichsmarschal-om znash, posto si njega tako slatko ispravio da se "ne kaze drzi nego zivi". ´

A u vezi tvog pitanja, necesh vjerovati promaklo mi je. Ako je kakvo dublje, molim te nemoj- ja sam samo za ove lakshe teme.

Pa ja bih prije rekao da se ti sa Reichsmarschal-om znash, posto si njega tako slatko ispravio da se "ne kaze drzi nego zivi". ´

A u vezi tvog pitanja, necesh vjerovati promaklo mi je. Ako je kakvo dublje, molim te nemoj- ja sam samo za ove lakshe teme.

sa rajhmarsalom se znam koliko znam ...nikako, dok se ne dokacimo.
njega sam ispravio, a na tebe sam se nadovezao, jerbah si nesto rekao na kontu toga,ok!?

aaa,promaklo ti je :dash:..'bo me patak ,kako to nisam pre shvatio,ccc...
ako je tako :mrgreen:..drz se onda tih laksih tema,

a,ako zelis u lud'lo cekam te na drugim temama,samo javi dje's

Back