- Poruka
- 5.549
Tema je ko kanta benzina pored varioca![]()
Ali je zato vlasnicima Krste do yaya, klikovi samo biju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je ko kanta benzina pored varioca![]()

..latinica..je medunarodno priznata....pisu je i Kinezi..ne vidim..zasto ne bi Srbi....
Pandorina kutija je sirom otvorena.

On je već dosta uključen u lobiranje za naše interese,pa ništa posebno nije postigao,osim priče u našim medijima.Deluje mi kao igrač nekih američkih lobističkih grupa ili čak i agent neke zapadne službeNeka, iz ovoga će izaći Srbija kao jača nacija, jer svako isustvo je jedan dodatak, pogotovo u slučaju mladih demokratija i neiskusnih političkih elita, jer Srbija tek izrasta. Ne kažem da će Srbija biti bolja, može izaći kao bolja ili gora nacija, ali svakako kao značajno mudrija i obrazovanija.
Najveći problem političara koji su preuzeli od 5. oktobra 2000. godine jeste taj što su i oni bili pod izolacijom - i to dvostrukom. Srbija je već bila izolovana, međunarodno, a njih su Miloševićeve vlasti držale pod dodatnom izolacijom na domaćoj sceni, tako da nemaju gotovo nikakve percepcije kako svijet funkcioniše. Beograd ima očajnu vezu sa dijasporom, oko koje još uvijek postoji negativnih predrasuda. Umjesto da se kvalifikovani ljudi guraju na svoje mjesto, pogledajmo kakvi ljudi se postavljaju. Ministar prosvjete je neki diletant koji se spustio sa Cetinja. Premijera Srbija realno ni nema. Republika Hrvatska je dovodila ljude iz stranih zemalja i angažovala ih, uključivši čak dijasporu i u svoj politički sistem (odlazeći i daleko previše).
Neka Cvetković postavi Obrada Kesića za ministra spoljnih poslova i da mu srpsko državljanstvo, pa će onda vidjeti uspjehe.

Ja uvek govorim u svoje ime, a ti se mani množine kada se meni obraćaš jer
to ukazuje na tvoju neozbiljnost. Ovde je reč o politici ne o mom ili tvom slobodnom vremenu
koje ćemo provoditi obilazeći duhovna mesta našeg naroda
Зашто су се уопште тиме замајавали, зашто нису тражили и не траже поштовање резолуције 1244, највишег валидног међународног акта о КиМ?
Па Тадићева политика је ЕУ нема алтернативу, а не бих рекао да већина у Србији има исто мишљење...
Ma svakako, ima da se preko noci promijeni politicka mapa svijeta radi ovoga![]()
Nisu to rekli nama, nego njima tj. Vladi Republike Srbije i njegovom
veličanstvu Prerdsedniku Republike Srbije
On je već dosta uključen u lobiranje za naše interese,pa ništa posebno nije postigao,osim priče u našim medijima.Deluje mi kao igrač nekih američkih lobističkih grupa ili čak i agent neke zapadne službe![]()
Ma svakako, ima da se preko noci promijeni politicka mapa svijeta radi ovoga![]()
..latinica..je medunarodno priznata....pisu je i Kinezi..ne vidim..zasto ne bi Srbi....
Rezolucije se lakoi menjaju, ali, nije trebalo ni ovako. Trebalo je kako je Znojavi napisao.
Današnjim danom počinje novi svetski poredak jer poredak kakvog smo poznavali do danas prestao je da postoji. Preko noći bukvalno ne, ali relativno da.
Slazem se, krme debelo podmuklo koje kusa iz najmanje dva tanjira.
Srbija sigurno nece ojacano izaci iz cele price.
Dok imamo raznih tihija u Srbiji nema od zemlje nista.
Im sorry?...da, ja bas i pricam o politici.[YOUTUBE]]h42BX0iUJ-U[/YOUTUBE
Почев од републике Српске, ако декларација о независности не крши међународно право, онда је у реду да РС усвоји једну...

Da, ali i mi zbog toga ispastamo i crvenimo, kao da smo zadnji bednici na svetu!
On je već dosta uključen u lobiranje za naše interese,pa ništa posebno nije postigao,osim priče u našim medijima.Deluje mi kao igrač nekih američkih lobističkih grupa ili čak i agent neke zapadne službe![]()