- Poruka
- 114.747
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Religija je indoktrinacija, filolozofija...Volela bih kad bi mogla da provedem neko vreme kao clan svake religijske grupacije koja postoji.Tako bih skupila mnoga saznanja
iz prve ruke,iskustvom..i bila bih mnogo bogatija..Nisam poklonik nijedne religije,sem znanja o Jednom Koji Jeste..a meditacija je upravo susret sa samim sobom ,
i sa Njim jer smo deo Njega samoga.

Savrsen klip ....kako divne mandale muzika odusevljena sam.
ne zna, ali zna da vređa....Uvek se nadje neko ko je pametan da postavi glupo pitanje..Sta ti mislis?ako mislis uopste?
Znas li uopste sta je ZAKON JEDNOG?
Da draga Agatha,nazalost,moram ponekad da budem gruba,sto nije,ti znas, moja priroda..Sigurna samne zna, ali zna da vređa....
Da draga Agatha,nazalost,moram ponekad da budem gruba,sto nije,ti znas, moja priroda..Sigurna sam
da ako se doticni bude vratio,vratice se sa izvinjenjem,jer ce razmisliti..a mozda ce i meditacijom doci do saznanja o kulturi dijaloga.Ako je procitao bar pola od onoga sto sam ja,znati ce
da je upravo upravljati sobom, najtezi zadatak...ali i najvazniji.
Ono što ja radim sada je najjednostavnija vežba - duboko disanje i izdisanje kroz jednu nozdrvu, pa kroz drugu. Negde sam pročitao da je to osnovna vežba.
Mislim da sam ti dosta stvari rekla..ali posto je joga mnogo siroko podrucje,ovi sto ti radis je dobro ali treba prvo nauciti pravilan joga dah,a onda primenjivati razne vrste daha.
Prvo udisemo stomakom,podizuci ramena prenosimo vazduh u pluca,zadrzimo dah koliko mozemo,a zatim polako ,sto duzi izdah..praznimo pluca opustamo ramena,praznimo stomak..i opustumo,a zatim istim putem novi udah.To ponavljamo bar sedam ciklusa..i opustimo se normalno disuci.Ali Trumane tesko je ovako nauciti, rekla sam da je najbolje u grupi.![]()
Uvek se nadje neko ko je pametan da postavi glupo pitanje..Sta ti mislis?ako mislis uopste?
Znas li uopste sta je ZAKON JEDNOG?

Nije mi jasno čemu svađe...Oni koji upražnjavaju meditaciju obično su smirene osobe...Meni nedavno na jednom testu ''šta ste bili u prošlom životu'' ispalo da sam bio budistički monah...![]()

''Haggard am I, an hyaena; I hunger and howl. Men
think it laughter-ha! ha! ha!
There is nothing movable or immovable under the
firmament of heaven on which I may write the
symbols of the secret of my soul.
Yea, though I were lowered by ropes into the
utmost Caverns and Vaults of Eternity, there is
no word to express even the first whisper of the
Initiator in mine ear: yea, I abhor birth, ululating
lamentations of Night!
Agony! Agony! the Light within me breeds veils; the
song within be dumbness.
God! in what prism may any man analyse my Light?
Immortal are the adepts; and ye hey die-They
die of SHAME unspeakable; They die as the
Gods die, for SORROW.
Wilt thou endure unto THe End, O FRATER
PERDURABO, O Lamp in The Abyss? Thou hast
the Keystone of the Royal Arch; yet the
Apprentices, instead of making bricks, put the
straws in their hair, and think they are Jesus
Christ!
O sublime tragedy and comedy of THE GREAT
WORK!