lanavi
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Dešavaju se čudne promene od one meditacije. Čak sam prestao da idem u omiljenu kafanu (smučili mi se isti likovi) pa sam našao drugu gde me niko ne poznaje. Lik onog tipa ne mogu da prizovem u sećanje, ali ga niko nije ni video u gradu....trebam da se raspitam da nije manjkao zaozbiljno
Počeo sam opet da redovno radim duhovne vežbe i molitve koje sam bio zapostavio neko vreme. Čak se razmišljam da se prihvatim nekog fizičkog posla (mešalica, utovar-istovar...) da bih malo ohladio mozak koji se usijao u zadnje vreme, dođe mi da sve prodam i da se preselim na selo kao što sam već bio uradio 2005-2007. Povremeno se honorarno bavim uterivanjem dugova, a poslednjeg klijenta nisam ni ošamario, nego sam mu rekao da ide da se želi na mene kao da sam ga tukao, da moj poslodavac čuje da sam ga "protresao" a u stvari ga nisam ni pipnuo.
U snovima sam često viđao crnu zmiju kako mi se penje preko leve polovine tela i glava joj bude iznad mog levog ramena, noćas se zmiji pridružila i bela golubica koja mi je sletila na desno rame. Celo jutro pretražujem internet za simbologiju zmije i goluba. To je zapisano u i Mateju 10:16 будите дакле мудри као змије и безазлени као голубови. Očigledno je da sam onom meditacijom čačnuo duboko u podsvest....videćemo šta će biti.![]()
coveka niko u gradu video nije?! nu, da ga ti ipak ipak nisi...mislima??
1/2 duhovno + 1/2 fizicko = cvrst san i cista savest tj. ekvilibracija
crna zmija preko leve polovine tela - srcetu otkaz preti (organ, ne emocije)
golubica na desnom ramenu - upozorenje da nade za promenu jos uvek ima (otidji na selo, ako...ovo uterivanje nije bas...)