Medijska satanizacija ili "satanizacija" predsednika Vučića

U vreme onih bivših izdajnika.
Nego,
U čije vreme ja više ne mogu da uđem na KiM?U čije vreme na ulazu na KiM postoji granica i carina na njoj,sa sve uniformisanim šiptarima?Učije vreme šiptari hapse srpske političare na severu i maltretiraju narod?U čije vreme su sudovi,školstvo,policija i zdravstvo predati prištini?U čije vreme je elektromreža i pozivni brao predat šipcima?

U vreme sadašnjih izdajnika

Činjenice kolega.Činjenice

Nije Vucic taj koji hapsi ljude i maltretira narod na KiM. Zali se Siptarima.

Takodje cinjenice, kolega.

Dakle,nije te sramota od tolike medijske samopromocije,kakve nigde nema u svetu,od feketića,sednice na otvorenom,do pada helikoptera,jovanjice,krušika,fantomki...?
Znaš li zašto je tako?Zato što si verovatno u duši još Titov pionir,pa ti je ponašanje poludelih autokrata normalna pojava.U normalnom svetu toga nema na većini mesta.Putovao sam dosta pa znam
a ne smeta ti sto je merkelova 15 godina na vlasti, kako glupim svabama ne padne na pamet
da se sete to sto pametni srpski mozak smisli

Dakle,nije te sramota od tolike medijske samopromocije,kakve nigde nema u svetu,od feketića,sednice na otvorenom,do pada helikoptera,jovanjice,krušika,fantomki...?
Znaš li zašto je tako?Zato što si verovatno u duši još Titov pionir,pa ti je ponašanje poludelih autokrata normalna pojava.U normalnom svetu toga nema na većini mesta.Putovao sam dosta pa znam
Angela Merkel
Bundeskanzlerin
Bildergebnis für angela merkel
Beschreibung
Angela Dorothea Merkel ist eine deutsche Politikerin. Sie ist seit dem 22. November 2005 Bundeskanzlerin der Bundesrepublik Deutschland. Vom 10. April 2000 bis zum 7. Dezember 2018 war sie CDU-Bundesvorsitzende. Merkel wuchs in der DDR auf und war dort als Physikerin am Zentralinstitut für Physikalische Chemie tätig. Wikipedia

Geboren: 17. Juli 1954 (Alter 65 Jahre), Hamburg
Größe: 1,65 m
Amt: Bundeskanzler seit 2005
Partei: Christlich Demokratische Union Deutschlands
Ehepartner: Joachim Sauer (verh. 1998), Ulrich Merkel (verh. 1977–1982)
Ausbildung: Akademie der Wissenschaften der DDR (1986), MEHR

Merkelova nije meni 15 god. na vlasti.Tebi je.To glupavi švabe i ti rešavajte
ovde je zvucalo drugacije, na ovo si se pozivao, juce ti nemacka normalna, danas nije,
pa ne moze, hosu kakim necu kakim

Kad si spomenuo prije par mjeseci da zaradjujes vise i od mene i Vucica zajedno, bio sam siguran da si u Njemackoj. Nije valjda da tako dobro zaradjujes pod zlim Vucicevim rezimom? Diktatura? Izdajnik? Sendvici?
Dobro sam ja zarađivao i pre AV-a.Potpuno sam nezavisan od sistema.Radim,trudim se,menjam firme kada zapne.AV i oni pre njega mogu samo da mi se sagnu

ovde je zvucalo drugacije, na ovo si se pozivao, juce ti nemacka normalna, danas nije,
pa ne moze, hosu kakim necu kakim
Pa Nemačka je zaista mnogo normalnija od današnje Srbije.Niko nije rekao da je besprekorna.Takve zemlje nema....Nego,hoćeš li da se menjamo.Ja da odem tamo,a ti dođi ovde.Vidim da si nezadovoljna mestom boravka.Trepni dvaput ako te drže na silu :lol:

Back