Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .
Ili će pobediti pravna država i ljudi koji poštuju zakon ili će pobediti ološi.Sad je došlo do grla.Ili da se policija raspusti i prestane da troši pare od Našeg poreza pa da se građani sami organizuju.
Kod mene se skupljaju u parkiću ološi.Ali bojim se kad bi kreno za njih,da bi ih masakrirao.Znači ono vratnu žilu i...Zato se suzdržavam.:lol:

Слажем се............растурити геј параду!

Sto bi ih rasturili kad su prijavili skup u skladu sa zakonom ,isto ko i ovi danas . Mislim po meni su dokoni i jedni i drugi , al sto kazu babe "svaka budala nadje svoje veselje " , a na policiji nije da ispituje necije licne afinitete i stavove vec da obezbedi javni red i mir .

Па зашто то не чини када је "нормално" стање?

ako necega bude, ja uopste ne osudjujem.....pretrpeo je beograd mnogo toga, pretrpece i to. ulice su izdrzljive.

Ma nece biti nista strasno , mozda par razbijenih glava u svakoj od tri grupe pedera , onih sto paradiraju , onih sto bi da ih biju i onih pedera imedju u plavom i nista vise ...za obican svet nikakav gubitak , mozda bude i par nedelja okopavnja kukuruza u Padinjaku za eventualne junacine ... i po starom srpskom obicaju za nedeju dana niko vise nece pricati o pederima .i njihovoj paradi vec ce naci novu zabavu .

Pa da je recimo ove danas neko napao imala bi obavezu da ih zastiti , isto kao sto ima ovavezuda to ucini sa njihovim kolegama setacima sutra .oba skupa su na vreme prijavljena i imali su panduri dovoljno vremena da se pripreme i postupe u skladu sa zakonom .

sve to sto ti pricas je sviranje qurcu
skup u novom pazaru je legalno prijavljen i policija ga je zabranila, dakle ovde se ne radi ni o kakvim "obavezama", "pravima" i slicnim sranjima vec o ogoljenoj diktaturi koja se mora rusiti onako kako se ruse sve diktature

Ma nece biti nista strasno , mozda par razbijenih glava u svakoj od tri grupe pedera , onih sto paradiraju , onih sto bi da ih biju i onih pedera imedju u plavom i nista vise ...za obican svet nikakav gubitak , mozda bude i par nedelja okopavnja kukuruza u Padinjaku za eventualne junacine ... i po starom srpskom obicaju za nedeju dana niko vise nece pricati o pederima .i njihovoj paradi vec ce naci novu zabavu .

pa nece bas biti tako, svi oni uspesni, neuspesni i poluuspesni protesti 90ih su se talozili i ostavljali svoj znak u svesti naroda. 5.oktobar ne bi dosao sam od sebe, da nije bilo recimo one tuce na brankovom mostu (gde sam i ja bio)... dakle svaki protest, svaki sukob sa rezimom je jako bitan. mora se izvlaciti cigla po cigla iz tog zida okupacije kako bi se na kraju sam urusio

Poslednja izmena:

а срце, шта си ти ;)

Pa da je recimo ove danas neko napao imala bi obavezu da ih zastiti , isto kao sto ima ovavezuda to ucini sa njihovim kolegama setacima sutra .oba skupa su na vreme prijavljena i imali su panduri dovoljno vremena da se pripreme i postupe u skladu sa zakonom .

.......немој о "скуповима"............где су када требају "обичним" грађанима у невољи?
нигде их нема.

Back