Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .
Ma nece biti nista strasno , mozda par razbijenih glava u svakoj od tri grupe pedera , onih sto paradiraju , onih sto bi da ih biju i onih pedera imedju u plavom i nista vise ...za obican svet nikakav gubitak , mozda bude i par nedelja okopavnja kukuruza u Padinjaku za eventualne junacine ... i po starom srpskom obicaju za nedeju dana niko vise nece pricati o pederima .i njihovoj paradi vec ce naci novu zabavu .

u svakom slucaju vecina ce pomno pratiti.. :lol:

A sta ako je ta "parada ponosa" samo farsa da narod prati nebitne stvari dok se negde drugde zakuvava nesto mnogo, mnogo vece...
Dok mi razmisljamo o pederima...

Pa izmedju ostalog to je i cilj parade , doduse ne pedera tih par zaludjenih koji bi stvarno da setaju , kao i neposrednih organizatora koji vecinom i nisu ****** al bi da se ogrebu za donacije i pare po tom osnovu , njima je stvarno stalo do te parade .Nego za vlast koja je to vesto iskoristila da spinuje javno mnjenje i da se o tome prica 3 meseca , a poslednji mesec intenzivno .
Recimo ja imam dva bas dobra prijatelja sto zive jedan u Bolonji ,drugi u Parizu ,vec 10 i kusur godina , sada vec porodicni ljudi obojica sa sitnom decom i u tim gradovima se svake godine , a mozda i vise puta u godini odrzavaju te pederske parade , a niko o tome i nema pojma kad je tacno , osim sto taj dan bude neki clanak u novinama i prilog negde na sredini vesti .U sustini niko osim te grupice pedera i sa druge strane neke grupice neonacista ili skinsa , sto se kao bune ni obraca paznju na to ,niti mu utice na svakodnevni zivot .
A zato kad im smanje penzije za 0.5 % ili ne daju neku povisicu , poskupi nesto za nase uslove smesno malo ,onda se cela drzava dignu na noge , masovni su strajkovi ,blokiraju se putevi gradski prevoz ne radi , u medijima se samo o tome prica nedeljama ...dok je kod nas sve obrnuto ,zbog sacice pedera se digne cela drzava , a to sto je standard takakav kakav jeste .to se retko ko i buni , na protestima se skupi do 200 ljudi , u medijima se spominju marginalno .

Poslednja izmena:
Vise od 2.500 hiljade? Ljudi ovo je nevidjena kampanja i hajka protiv normalne Srbije. Pazite ovo, sever marakane kad je pun prima preko 10.000 a ovu masu koju sam ja danas video, i medju kojom sam bio bih lagano rasporedio tako da popunim sever i dobar deo istoka. Dakle radi se o vise od 12 000 ljudi. Glavu dajem da je tako.,

Pa izmedju ostalog to je i cilj parade , doduse ne pedera tih par zaludjenih koji bi stvarno da setaju , kao i neposrednih organizatora koji vecinom i nisu ****** al bi da se ogrebu za donacije i pare po tom osnovu , njima je stvarno stalo do te parade .Nego za vlast koja je to vesto iskoristila da spinuje javno mnjenje i da se o tome prica 3 meseca , a poslednji mesec intenzivno .
Recimo ja imam dva bas dobra prijatelja sto zive jedan u Bolonji ,drugi u Parizu ,vec 10 i kusur godina , sada vec porodicni ljudi obojica sa sitnom decom i u tim gradovima se svake godine , a mozda i vise puta u godini odrzavaju te pederske parade , a niko o tome i nema pojma kad je tacno , osim sto taj dan bude neki clanak u novinama i prilog negde na sredini vesti .U sustini niko osim te grupice pedera i sa druge strane neke grupice neonacista ili skinsa , sto se kao bune ni obraca paznju na to ,niti mu utice na svakodnevni zivot .
A zato kad im smanje penzije za 0.5 % ili ne daju neku povisicu , poskupi nesto za nase uslove smesno malo ,onda se cela drzava dignu na noge , masovni su strajkovi ,blokiraju se putevi gradski prevoz ne radi , u medijima se samo o tome prica nedeljama ...dok je kod nas sve obrnuto ,zbog sacice pedera se digne cela drzava , a to sto je standard takakav kakav jeste .to se retko ko i buni , na protestima se skupi do 200 ljudi , u medijima se spominju marginalno .

Nazalost svest naseg naroda je veoma niska, lako se "oblikujemo"...
Da smo skolovaniji verovatno ne bi bilo tako, ali sta da se radi - to nam je mentalitet i sudbina :D

Ко је рекао пар стотина?

Танјуг, ТВНС и још неки медији али слагао је и РТС јер је ово далеко више људи него 2 500 ... п***** им материна лажовска смрдљива
диктаторска - ОВО ЈЕ СКАНДАЛ.

Е, сада лепо ови што су организовали протест ТРЕБА ДА ПОКУПЕ СВЕ НОВИНСКЕ И ТВ ИЗВЕШТАЈЕ И ДА ПРЕСАВИЈУ ТАБАК И ДА ТРАЖЕ МИЛИОНСКЕ СВОТЕ НАКНАДЕ ШТЕТЕ ЗБОГ ЛАЖНОГ ИЗВЕШТАВАЊА ЈАВНОСТИ И ЗАТВОР ЗА УРЕДНИКЕ - *ЕБО ИХ НУНС, ПА ЈЕ Л'
ОВО ПОСАО НОВИНАРА, СТОКА ЈЕДНА ЛАЖЉИВА...........

Танјуг, ТВНС и још неки медији али слагао је и РТС јер је ово далеко више људи него 2 500 ... п***** им материна лажовска смрдљива

Е, сада лепо ови што су организовали протест ТРЕБА ДА ПОКУПЕ СВЕ НОВИНСКЕ И ТВ ИЗВЕШТАЈЕ И ДА ПРЕСАВИЈУ ТАБАК И ДА ТРАЖЕ МИЛИОНСКЕ СВОТЕ НАКНАДЕ ШТЕТЕ ЗБОГ ЛАЖНОГ ИЗВЕШТАВАЊА ЈАВНОСТИ И ЗАТВОР ЗА УРЕДНИКЕ - *ЕБО ИХ НУНС, ПА ЈЕ Л'

Ај не лупај ... не можеш да тужиш због тога ...

Ukoliko je nesto ovako moguce sto pre treba reagovati. Inace slazem se sa ovim postom od reci do reci. Sramota za Srbiju. Koliko vidim , nista dok se ne digne kuka i motika.

Ukoliko je nesto ovako moguce sto pre treba reagovati. Inace slazem se sa ovim postom od reci do reci. Sramota za Srbiju. Koliko vidim , nista dok se ne digne kuka i motika.

Ма немој - ЈАВНИ СЕРВИС НЕ СМЕ ДА ЛАЖЕ ИЗВЕШТАВАЈУЋИ СА НЕКОГ СКУПА - и не само јавни сервис НЕГО НИ ЈЕДАН НОВИНАР... за то су одговорни уредници......

Мито, лагали су од октобра 2000. на овамо, само ниси се увек бунио :hahaha::hahaha::hahaha:

Ај не лупај ... не можеш да тужиш због тога ...

KOd nas problem je u kompletu, i za razliku od zapada nekako drugaciji .. recimo sve nas boli takozvana privatizacija..posledice takve privatizacije osetice i nasa deca..pa problem kadrova komunista koji su postali kapitalisti odrekvsi se svojih knjizica.. pa problem restitucije.. pa problem parija koje su do sad bile na vlasti i koje su dopustile pljacku a u svojoj reziji i zastitili su takave .. a sada takvi tajkuni sole celoj drzavi, cak i ne slusaju predsednika Tadica, da vrate pare koje su ostvarili pljakom i privilegovanim polozajima..mi smo svi gradjani svoje drzave i svi smo jednaki i kao ljud i kao drzavljani pa i solidarni ali ne samo kada svira himna...pa onda mnogi mediji igraju neke igru , ali ja mislim da su i oni u tome lancu..pa parada ponosa, kao dejstvo necega novoga i pravog ..jel da .. sve je to u nekom lancu ..samo treba videti koliko je to dogovoreno a koliko je namesteno..pa onda banke i zaduzenost gradjana i drzave same ..ko vuce konce i ko stvara socioekonomsku klimu.. a bela kuga hara.. i tako redom.. a tajkuni , politicari na vlasti, medijski magnati i ostali , razne javne i tjane i polutajne organizacije..formalne i neformalne grupe ..a u drzavnim firmama pljacka od strane direktora i njihovih satrapa.. a za cije pare ii tako to.. i sve po redu.. a narod cuti i cuti i trpi na svoje sopstvene oci..veliki kapital i drugi veliki uticaji odlucuju o nama..pozdrav

ma i da bude nesto kao parada, opkloljena policijom, zandarima i tajnom policijom, otkud znamo da sutra nece eu da kaze da im ****** nisu ni vazni, dok se ne ispune sledeci uslovi: ........,....,....,....,. i tako u beskraj

eu su veliki zlikovci

Back