goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ti zakoni su stariji od EU.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mars nazad u milovu crnu goru pa tamo palamudi
ne znam gde mi se izgubio predjasnji komentar![]()
Evo i na B92 upravo ide prilog kazu vise hiljada ucesnika, intervijuisali nekog Nesica iz Dveri i psihoticnu Sasku Jankovic iz NS ,sad i neke gradjane ... dakle prica o medijskoj blokadi pomenutog dogadjaju je najobicnija budalastina.

Није Шхојо то пента. То је споредна, нако, успутна ствар.e pa znaci to je, nije poenta pokazati da vam to smeta, jer bi danas izaslo vas 100.000 nego je poenta njih izmlatiti sutra.![]()
Ovde i dalje vlada mržnja tuga bes i siromaštvo,zemlja je na ivici klasnih i još ko zna kakvih etničkih sukoba.Tu nema mesta za civilizovano organizovanu gej paradu..
I Shojo jel podrzavas incest i zoofile?

Управо сам се са женом и децом вратио са "породичне шетње"
било је ОК...........мирно, не претерано бучно нити вребално агресивно..........али било је ЈАКО много света.
Даћу вам своје виђење а ви рачунајте.
Чело колоне је већ било код зграде РТС-а а ккрај колоне се није видео пошто је и даље маса пристизала из правца Теразија.....Ви рачујнајте колико је људи ту могло да буде..........
Код главне поште сам се искључио из поворке и одвео децу кући (станујем у близини)
И нешто ме је запањило,
НИ ЈЕДАН МЕДИЈ није извести о (заиста великом) протесту.
СВИ о томе ћуте.
ДА ЛИ је забрањено да се спомене и антигеј страна и масовност?
СВИ извештавају о мини литији од 200 људи а свесно прећуткују огромну поворку.........Нигде се не чује колико је народа ПРОТИВ нити да се масовно скандирало "спаси Србију и убиј се, Борисе"?????
Нико не спомиње полицајце који су масовно кришом показивали три прста?
Па побогу, чија је ово влада???
СРАМОТА!!!!
naucite prvo razliku pa onda to dovodite u vezu sa gej ljudima.
znaci neku ovcu niko nije pitao da li zeli seks vec se neko izivljava nad njom, pedofil se izivljava nad detetom protiv njegove volje, dva homoseksualca dobrovoljno zele odnos, uzivaju i niko tu nikog ne primorava ni na sta![]()

naucite prvo razliku pa onda to dovodite u vezu sa gej ljudima.
znaci neku ovcu niko nije pitao da li zeli seks vec se neko izivljava nad njom, pedofil se izivljava nad detetom protiv njegove volje, dva homoseksualca dobrovoljno zele odnos, uzivaju i niko tu nikog ne primorava ni na sta![]()
У Немачкој је један наш човек, Србин, исписао дете из једне основне школе и уписао у другу зато што није хтео да му дете образује педер. Задњи пут кад сам се чуо са тим човеком, а има томе 6 месеци, још увек се због тога вукао по судовима.Mislim da se ne sme dozvoliti bilo kakav užas nalik onome u Nemačkj gde šetaju goli.Obučeni mogu.I to ako ova parada prođe i za ubuduće.
Po meni je pitanje street scum-a koji se širi po ulicama kao i 90.-tih ipak važnije nego ovi gejevi...

![]()
![]()
![]()
![]()
''Пар стотина''![]()

Ili će pobediti pravna država i ljudi koji poštuju zakon ili će pobediti ološi.Sad je došlo do grla.Ili da se policija raspusti i prestane da troši pare od Našeg poreza pa da se građani sami organizuju.
Kod mene se skupljaju u parkiću ološi.Ali bojim se kad bi kreno za njih,da bi ih masakrirao.Znači ono vratnu žilu i...Zato se suzdržavam.![]()
A neighborhood watch (also called a crime watch or neighborhood crime watch) is an organized group of citizens devoted to crime and vandalism prevention within a neighborhood. In the United States it builds on the concept of a town watch from Colonial America.

![]()
![]()
![]()
![]()
''Пар стотина''![]()

Србија није правна држана.Ili će pobediti pravna država