Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .
Ne znam koji će im to.Kao da im je stalo da dođe do nemira.Al i oni su pod pritiskom velikim inače bi to bilo održano na sveti nikad...****** jesu ****** ali nisu pedofili i ubice homosexualizam nije krivično delo po našem zakonu a mržnja prema njima ipak postoji.

naravno, laikao št već rekoh problem je u provociranju onoga što predstavlja osnovu našeg načina života i pogleda na svet, drskost i omalovažavanje volje većine

Vlasti se zahebavaju.U zemlji besni teška ekonomska kriza a oni misle da će sa par koncerata i nekakvom beogradizacijom u trenutku kad nikad nije bilo više seljačina i kriminalaca koje gaze ljude tamnim mercedesima,đipovima i na motorima, na ulicama Bg-a nešto postići.Nisu evropski funkcioneri gluperde.Neće ih ovo prevariti.

Није ни само у парама. Ангажовати 5 000 полицајаца, затврити централне градске улице од вечерас у осам и паралисати град ради шаке јаде људи од којих већина ни неће бити хомосексуалци већ разни активисти невладиних организација, лдповци и разни европски комесари и борци за људска права је имбецилно.

da i to. koliko ce blokirati grad? 12 sati? :roll:
ako bude picvajza, opet ce grad stradati na zalost i opet ce to gradjani palcati, na neki nacin. ali ok, ako nekima drugacije ne dopira do mozga da je ta vrsta paradiranja nepozeljna, pogotovo ne kada postoje preci problemi.

da i to. koliko ce blokirati grad? 12 sati? :roll:
ako bude picvajza, opet ce grad stradati na zalost i opet ce to gradjani palcati, na neki nacin. ali ok, ako nekima drugacije ne dopira do mozga da je ta vrsta paradiranja nepozeljna.

Од вечерас у осам до сутра у четири ваљда, плус забрањено свако паркирање. Ако ја и поштена раја не будемо могли да дођемо до градских кафана вечерас, биће револуције :)

Па побогу, чија је ово влада???
Марионетска влада. Марионетска влада је она влада која иако је састављена од представника исте нације дугује своје постојање страној сили (влади, нацији) а не ретко и окупатору сопствене нације.

Ал добро то, него ај среће ти ако будеш настављао своју писанију на теми "упознајмо се" баци ми молим те само линк на профил. Факат не могу да упратим твоју писанију колико ти наспамују сваку тему.

Од вечерас у осам до сутра у четири ваљда, плус забрањено свако паркирање. Ако ја и поштена раја не будемо могли да дођемо до градских кафана вечерас, биће револуције :)

e ovo je najstrasniji deo.:)

goxy:
Teško je reći da li će doći do nečega...

sumnjam da ce necega biti, kazem ako bude. u svakom slucaju bice to da ce ljudi nacisto prezreti homosex, jer vecinu ovo iritira.

sto se mene tice od sutra da mi neko pridje, a da znam da je homosex samo bih okrenula od njega/nje glavu, bez reci, i prema psu na ulici bih bolje postupila. a ja jesam bila liberalna po pitanju njih u smislu da mi nikada nisu smetali, niti su me iritirali svojim prisustvom, niti sam smatrala da treba da dobijaju otkaze, nemaju zdravstvenu zastitu, nemaju prava na posedovanje imovine, da ih treba zakonom zabraniti, kaznjavati ili uvesti smrtnu kaznu za njih itd.

Ma to su gluposti naših političara i kontrolisanih medija...Upleli su se ko pile u kučine.Više ne znaju ni gde idu ni zašto...Njihov odnos prema Evropi je jednak kao kad šefu ne odradiš neki veliki poso sa dokumentima pa mu posle danima kuvaš kafu i dosađuješ sa glupostima.Tako i ovi sa Evropom.Uličnim rečnikom rečeno za**** su stvar.

.zamislite samo da nekom padne na pamet da osnuje "sado - mazo" udruzenje i da pocne da se seta ulicama Beograda i drugih gradova sa sve "rekvizitima", polugoli, u masiranim kostimima na najperverznije nacine?

Kako to gledati, kako to objasniti deci i starima?
ma da a stari se nisu vezivali, samo umesto lisica sa pufnicama :mrgreen: skidali konpac za ves iz dvorista :roll: :mrgreen:

e pa znaci to je, nije poenta pokazati da vam to smeta, jer bi danas izaslo vas 100.000 nego je poenta njih izmlatiti sutra. ;)

Ma danas se radilo.....subota.....A jasno je da ove na vlasti zabole sta narod misli i zeli tako da je danas izaslo i 10 miliona ljudi protiv parade oni bi terali svoje....zato efikasnije je da sutra dodje sto vise onih koji su protiv tog sra.nja.

Poludela Krsta em mi duplirala poruku em ne mogu da je obrišem.

Да, нешто се чудно догађа са овим форумом, неких тема час има - час их нема... неких порука час има - час их нема... па опет има.... више ништа не разумем о чему се овде ради. Да није неки манијак дошао можда на идеју КАКО ДА МАНИПУЛИШЕ РАСПРАВОМ???

Управо сам се са женом и децом вратио са "породичне шетње"
било је ОК...........мирно, не претерано бучно нити вребално агресивно..........али било је ЈАКО много света.
Даћу вам своје виђење а ви рачунајте.
Чело колоне је већ било код зграде РТС-а а ккрај колоне се није видео пошто је и даље маса пристизала из правца Теразија.....Ви рачујнајте колико је људи ту могло да буде..........
Код главне поште сам се искључио из поворке и одвео децу кући (станујем у близини)
И нешто ме је запањило,
НИ ЈЕДАН МЕДИЈ није извести о (заиста великом) протесту.
СВИ о томе ћуте.
ДА ЛИ је забрањено да се спомене и антигеј страна и масовност?
СВИ извештавају о мини литији од 200 људи а свесно прећуткују огромну поворку.........Нигде се не чује колико је народа ПРОТИВ нити да се масовно скандирало "спаси Србију и убиј се, Борисе"?????

Нико не спомиње полицајце који су масовно кришом показивали три прста?

Па побогу, чија је ово влада???
СРАМОТА!!!!

ma, zbog Borisa..mi brinemo o njemu da nam uvek bude lep,sladak i dobro raspolozen:super:

Kako da ne podrzava hahahhaaa

Francuska, Spanija, Portugal-Evropske i razvijene zemlje u kojima je incest dozvoljen...

But one 27-year old chauffeur did not see any problem with the legal change.

"If brothers and sisters want to have fun, why should they be imprisoned? It is nobody's business what I do in my bedroom," Ionut Breazu of Cluj told the Associated Press.

Back