vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Па он је скоро свршени правник... Подсећа ме на Ђуку
Правник????????
Ееееееее то је идеална квалификација за пресуђивање о нечијој психи!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па он је скоро свршени правник... Подсећа ме на Ђуку
Ne znam koji će im to.Kao da im je stalo da dođe do nemira.Al i oni su pod pritiskom velikim inače bi to bilo održano na sveti nikad...****** jesu ****** ali nisu pedofili i ubice homosexualizam nije krivično delo po našem zakonu a mržnja prema njima ipak postoji.
Vreme je za 5. ostobar! Čekaj malo, pa tad su vas skinuli...![]()
Sigurno ima u celokupnoj populaciji,ali na paradi sumnjam da će ih biti...Има их и таквих
Sigurno ima u celokupnoj populaciji,ali na paradi sumnjam da će ih biti...
kao da je bitno koliko ih je, neka ih je bilo i 10.000 broj je smesan obzirom koliko navodno smeta ta parada, znaci i nije to bas istina.![]()
goxy:To je pozitivno.Samo Droga je po meni veći problem od ovih homića.
Ili to što se klinci od 11,12 godina intoxikuju na žurkama jer niko ne poštuje PRAVILO ZABRANE PRODAJE PIĆA MALOLETNICIMA.
kao da je bitno koliko ih je, neka ih je bilo i 10.000 broj je smesan obzirom koliko navodno smeta ta parada, znaci i nije to bas istina.![]()
kao da je bitno koliko ih je danas bilo , neka ih je bilo i 10.000 broj je smesan obzirom koliko navodno smeta ta parada, znaci i nije to bas istina.
izgleda da ljudi polako shvataju da je to sve normalno, da su oni uvek 5-10 % ukupne populacije
A ti si 101% siguran...Ka i šešeljara u HaguНемој да си 100% сигуран ... И не тврди нешто што ниси сигуран ... Педери су и убице и силоватељи и педофили

A ti si 101% siguran...Ka i šešeljara u Hagu![]()
u tome i jeste stvar, novac ulozen u paradu, koja promovise nesto nezdravo, mogao je biti ulozen u nesto drugo. umesto da se ova raskupusana drzava bavi zaista bitnim problemima promovise nesto nezdravo, opet.
Није ни само у парама. Ангажовати 5 000 полицајаца, затврити централне градске улице од вечерас у осам и паралисати град ради шаке јаде људи од којих већина ни неће бити хомосексуалци већ разни активисти невладиних организација, лдповци и разни европски комесари и борци за људска права је имбецилно.
Veliku Srbije ne...Па читаш некад неке новине? И прочиташ? Ееееее ...

Znaci podrzavas prema tome i incest? Dve osobe koje rade sta zele? Seks sa zivotinjama, ako zivotinje to zele?ali nemam nista protiv da dve zene ili dva muskarca rade sta god zele.
nije mi isto znaci, ali njihovo pravo sta ce i kako ce
Veliku Srbije ne...
Ima sigurno psihopata i među njima ali većina je normalnih,čak mislim i više nego među hetero populacijom.

Incest je kažnjiv zakonom.
Mene nije briga sta neko radi medju 4 zida, problem je kad to promovise....zamislite samo da nekom padne na pamet da osnuje "sado - mazo" udruzenje i da pocne da se seta ulicama Beograda i drugih gradova sa sve "rekvizitima", polugoli, u masiranim kostimima na najperverznije nacine?
Kako to gledati, kako to objasniti deci i starima?