Медијска блокада

Зашто медији нису смели да извештавају о "породичној шетњи"?

• Ukupno glasova
    116
  • Anketa je zatvorena .
Као очевидац и учесник, као некоко је тим истим улицама демонстрирао Х пута могу јавно да изјавим...........ако је тамо било 2500 људи онда је капацитет Маракане 15000...

Ма ко те шиша - је л' сам ја јуче 10 Х написао ДА СВАКО КО УЧЕСТВУЈЕ МОРА ДА СНИМА И ДА ЗАТИМ ПОСТАВЉА НА ИНТЕРНЕТ - а ви очекујете ДА У ЖУТОЈ ДИКТАТУРИ И МЕДИЈСКОМ МРАКУ ГОРЕМ НЕГО ЗА ВРЕМЕ СМ - НЕКИ ТИЈАНИЋ СТВАРНО ПРИКАЖЕ ШТА СЕ ДОГАЂАЛО...е, свашта...

Mene nije briga sta neko radi medju 4 zida, problem je kad to promovise....zamislite samo da nekom padne na pamet da osnuje "sado - mazo" udruzenje i da pocne da se seta ulicama Beograda i drugih gradova sa sve "rekvizitima", polugoli, u masiranim kostimima na najperverznije nacine?

Kako to gledati, kako to objasniti deci i starima?

Учесници скупа "Породична шетња" затражили од Владе да откаже за сутра заказану Параду поноса, коју су оценили "срамну". Још један скуп против Параде поноса организовао рашчињени монах.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/777616/Протест+против+Параде+поноса.html

bilo i na tv

ja sam liberalka a ti konzervativac, meni ne treba knjiga, nego tebi :D

Па када си либералка ШТО МИ ОБРИСА ПОСТ??? Врачарац је лепо питао: Па побогу ЧИЈА ЈЕ ОВО ВЛАДА? А ја сам одговориЈо: ПЕДЕРСКА?
И зашто си обрисала ако си либералка???

Па када си либералка ШТО МИ ОБРИСА ПОСТ??? Врачарац је лепо питао: Па побогу ЧИЈА ЈЕ ОВО ВЛАДА? А ја сам одговориЈо: ПЕДЕРСКА?
И зашто си обрисала ако си либералка???

Није баш толика либералка.............да си написао
"******* вучић"
"Веља сељак"
Коштуњави мачкар"
Не би било никаквих проблема

U "Porodičnoj šetnji" više dve i po hiljade građana
Beta | 09. 10. 2010. - 14:55h | Foto: Fonet | Komentara: 0

Više hiljada građana okupilo se danas u Porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda, u organizaciji Srpskog sabora Dveri, na kojoj su zatražili od vlasti da otkaže sutrašnju Paradu ponosa.

Srpski pokret Dveri zatražio je od Vlade da se otkaže sutrašnja Parada ponosa koju su ocenili kao sramnu. Oni su pozvali Vladu da se izjasni da li je za porodicu ili za gej paradu.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/211135/U-Porodicnoj-setnji-vise-dve-i-po-hiljade-gradjana

Da, spominje se više hiljada građana, baš da vidim šta i ostali mediji kažu.

U "Porodičnoj šetnji" više dve i po hiljade građana
Beta | 09. 10. 2010. - 14:55h | Foto: Fonet | Komentara: 0

Više hiljada građana okupilo se danas u Porodičnoj šetnji centralnim ulicama Beograda, u organizaciji Srpskog sabora Dveri, na kojoj su zatražili od vlasti da otkaže sutrašnju Paradu ponosa.

Srpski pokret Dveri zatražio je od Vlade da se otkaže sutrašnja Parada ponosa koju su ocenili kao sramnu. Oni su pozvali Vladu da se izjasni da li je za porodicu ili za gej paradu.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/211135/U-Porodicnoj-setnji-vise-dve-i-po-hiljade-gradjana

Da, spominje se više hiljada građana, baš da vidim šta i ostali mediji kažu.

Poslednja izmena:
Znači tebi je seks izmedju muškarca i žene isto što i seks izmedju dva muškaca?

Očekujem odgovor sa "da" ili "ne", bez razvodnjavanja.:ceka:

zene me ne zanimaju, nisam lezbejka, ali nemam nista protiv da dve zene ili dva muskarca rade sta god zele.
nije mi isto znaci, ali njihovo pravo sta ce i kako ce.
i moj post je bio na racun konzervativaca koji se verovatno zgrazavaju isto tako na slobodu u odnosu izmedju muskarca i zene pa moze samo misionar sa krpom na glavi :mrgreen:

Poslednja izmena:
Није баш толика либералка.............да си написао
"******* вучић"
"Веља сељак"
Коштуњави мачкар"
Не би било никаквих проблема

I ti bolje zaprosi Shojo nego sto joj se potajno divis ovde na forumu do u detalja si razradio kakva je ona.

Naravno, to u slucaju da Torente otpadne. :p

Back