hvala, pozdrav :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi je biologija za prijemni obimna? Pa ti onad nisi svesna kako je na medicini. Pri dan na fakultetu smo dobili spisak od 18 knjiga koje treba da kupimo za anatomiju! i sve su ekstra skupe. Atlas kosta 6500!!! Do sada sam potrosila oko 30000 na knjige. I stalno neke nove gluposti izmisljaju. U svakom, slucaju na fakultetu je odvratno (pogotovo na praksi gde oko 6 ljudi umre za 3 sata) i ja sam odlucila da ga napustim. Moj savet vam je da odete na neka predavanja i vidite da li to zaista zelite. I ako vam trebaju knjige, javite se.
hoce li mi neko reci gde da nabavim pitanja za prijemni?
U dekanatu kupi zbirku zadataka iz hemije i biosa za pripremu prijemnog.
Nemoj da se bojis jer prijemni na medicini nije mnogo tezak!
Ali da znas da ti ne budu ista pitanja kao u toj zbirci.......
To je forum studenata medicine beogradskog univerziteta, nema nista za NS
Studiram medicinu pa me interesuje koliko obimno treba da se nauce predmeti kao sto je anatomija,da li treba da se zna sve do sitnih detalja?
Da li je bolje da ucim iz prirucnika ili iz predvidjenih knjiga?
Koliko je korisno da se predju neke kopije zbirki pitanja pre kolokvijuma?
Molim Vas da mi pomognete i date neki savet jer mi stvarno treba pomoc.
Da li trebe obimno da ucim vene i arterije kicmenog stuba?
Unapred hvala.
Nije moguce da nastavis studije medicine.Od prosle godine su uvedene specijalisticke strukovne studije,koje na ovom faxu traju 2 godine,a na ostalim godinu dana.Posle zavrsetka ovih studija dobijas zvanje,npr:strukovna medicinska sestra-specijalista...Zdravo, ja sam trenutno na visoj medicinskoj. pa me interesuje da li je moguce po zavrsetku nastaviti na medicinskom fakultetu, i ako jeste kako?
Puno hvala unapred.