Medicinski fakultet

• Začetnik teme Začetnik teme Celt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
odnesi ga u studentsku polikliniku u krunskoj ulici, tamo nikad nije guzva.
espb ne treba da te interesuju u prvoj godini, posto sve kljucne ispite moras da polozis da bi presao u drugu godinu. mozda mozes da preneses eventualno izborni, ali zasto bi, kad to ionako ne mozes da padnes :D

Pa zavisi koliko ljudi živi i koliki je stan. :)
Ja nisam iz Beograda, ali ne mogu da se požalim na svoj život u toku prve godine što se svih tih uslova tiče, čak mislim da je bolje jer nekako sam si sa sobom, a dovoljno si odrastao za to, plus kad dođem kući ne mogu uopšte da učim tako da ne mogu da zamislim kako bi to izgledalo da živim sa porodicom u toku studiranja posebno jer učim noću pa mi čitaonica ne znači puno. Ali sve to zavisi od osobe i ko šta voli. :)

@mikelo
tek sam sad videla ovo što si me pitao, pa ja iskreno nisam nijednom išla kod lekara ove godine, ali imam drugaricu koja je prilično bolešljiva i stalno ide u studentsku polikliniku kod različitih specijalista i nije dolazila kući da uzme karton pa da nosi tamo jer joj oni pre svega to ne bi dali, nego kako sam je ja razumela ode tamo i odabere lekara, a pošto sada sve imaju u kompjuteru, gubi svog izabranog lekara ovde, praktično jednim klikom kad popuni tamo saglasnost, jer je izabrala tamo, tako da ovde može da se pregleda samo ako je hitan slučaj, a s obzirom da je više u Beogradu nego kod kuće i preko leta , njoj je ta opcija više odgovarala. Mislim kod nas u Domu zdravlja ne daju kartone pacijentima da raznose po klinikama po zemlji. :lol:

Meni su zdravstveni karton dali jos kad sam bio da vadim lekarsko uverenje za fakultet, i dok sam pakovao dokumenta koja cu da ponesem, video sam ga xD
Mislim da bas nije elektronski sve povezano, u toj samoj ustanovi je sve povezano, ali da li imaju sve podatke i u drugom gradu nisam siguran. Ponecu ga, pa cu tamo da vidim vec :D

Jel preporucljivo da se neko gradivo procita pre prvih predavanja i koje ? :D

Hvala na odgovorima :D

Back