Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Nemamo OKP ove nedelje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi koji atlas je najbolji ? Sobotta,Netter,koji kupiti ?
pa nadji jos par kolega i pitajte asistenta, mislim da ce vam dozvoliti
Evo jos jedne dosadnjakovicke. Pa ovako stoje stvari: idem u gimnaziju, tacnije 4. sam godina te sam pocela da se pripremam za fax tacnije spremam biologiju i hemiju. Ali ja se zapravo veoma dvoumim oko fakulteta sto se svi cude jer sam inace veoma odlucna ali ovaj prijemni me zabrinjava i vec sada dovodi u fazu panike. Evo da konkretizujem problem: razmisljam se izmedju molekularne biol. i medicine. Volela bih da zavrsim medicinu ali problem nije u tome da li se ja plasim faxa ( mada nije da je to 100% iskljuceno samo nije primarni problem) vec u tome sto su mi svi rekli da medicinu NE TREBA upisivati ako nemas vezu ili ako si u losoj finansijskoj situaciji. Mene vise brine ovo drugo jer koliko sam cula fax puno kosta, 6 god traje, ja sam radila za vreme leta kod kineza da bih placala casove za fax - bar taj deo casova preko leta da ne bi sve palo na ledja mojih roditelja, ali na faxu to necu moci. Oni ce uraditi sve da meni tamo obezbede ok zivot ali pitam se koliko kosta npr mesecno zivot u BG-u za budzetase? Opet kazu da je molekularna super i da mozes lepo da radis i lepo zaradis + velike su sanse da odes preko. Iskreno podjednako sam za oba faxa - to su stvari za koje sam se uvek zaintresovala... Pomoc!