Yersinia
Primećen član
- Poruka
- 521
Ima li neko iskustva sa čitaonicom fakulteta, da li je potrebno rezervisati mesto tamo i treba li davati indeks na uvid? Pročitala sam negde da tamo ume da bude gužva i da šuškaju, škripe stolice itd, pa su mi preporučili da idem u Narodnu biblioteku Srbije. Ipak mi je čitaonica fakulteta bliža, pa bih pre išla tamo, a čula sam i da postoji čitaonica u Silosu...
Наша читаоница је ОК, ако уграбиш место у прва два три-реда, јер, у супротном, тешко да се можеш концентрисати од људи који стално долазе-одлазе и слично. Знам да звучи непојмљиво, али велика већина људи у нашу читаоницу долази не да би учили него да би мало заблејали, пронашли ново друштво, мало се мували, и тако. Више људи буду "на паузи" него што седе над књигом.
Ja sam B3 takođe..Raspored je, ono..bogu plakatiZbog ovolikih pauza ode ceo dan, još se u petak treba cimati samo zbog kliničke prakse..Sjajno ^^
"Клиничку праксу" нећете ни имати (углавном; мада то зависи од професора). А и ако је будете имали, договорите се са доктором да дођете пар пута на његово дежурство, нпр. 2-3 сата недељом или кад је др већ дежуран. Уходаћете се, видећете већ како то функционише, није то толико страшно уопште.
П.С. Свака пауза добро дође да се оде на пиће, верујте, за 2 сата у читаоници између вежби/семинара тешко да шта паметно може да се уради. Боље отичи на пиће, мало проветрити мозак...
Da li je na vezbama potrebno imati uniformu,i da li je bitno kakva je uniforma posto ja imam neki mantil iz srednje.
На вежбама из хистологије и анатомије треба имати мантил (бели, наравно). Мада су неки носили само оно бело кратко, као сако (не знам како се зове, нисам ишао у средњу медицинску