Dajem ti reputaciju, najbliži si bio.ja mislim 1050a sta cemo ako ako je 1000 pa je izmedju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajem ti reputaciju, najbliži si bio.ja mislim 1050a sta cemo ako ako je 1000 pa je izmedju?
Za 7 sam omanuoDajem ti reputaciju, najbliži si bio.![]()
E tu zelim da ti prekratim muke, pricao sam i sa osobljem fakulteta i jedno par profesora koji decenijama upisuju studente na fax. Oni su svi govorili jedno - radi samo zbirke sa fakulteta (znaci one koje imas da kupis u skriptarnici) i za prvu godinu koristi i "Zbirka zadataka iz hemije za I i II razred gimnazije i srednje skole" - Radivoj Nikolajevic i Milena Surjanovic i NISTA VISE. Meni niko ovakav savet nije dao, morao sam da ga nedeljama jurim i ostajem u nedoumiciHvala na lepim zeljama!
U kom smislu kako je?
Na prijemnom postoje npr. 4 grupe testova.
Šta to u stvari znači?
a. Polažu se 4 x 30 u potpunosti različitih pitanja iz hemije odnosno biologije (4 grupe =120 različitih pitanja za svaki predmet)
b. Sve grupe imaju istih 30 pitanja iz hemije odnosno biologije, ali su pitanja u svakoj grupi drugačije numerisana (npr. lupam, prvo pitanje u A grupi je 13. pitanje u B grupi, odnosno 28. u C grupi i 22. u D grupi)
kakva je atmosfera? da li vidis test onog ispred sebe ili pored sebe i tako to?![]()
ja sam na histofiziološkom institutu
ne znam ni gde je to tačno XD
Mozda je malo rano da pitam, ali da li znate da li ce se mozda menjati oblasti za prijemni sledece godine, i ako hoce da li ce se to objaviti na vreme ili negde u martu mesecu?
I da, da li bi neko od vas znao da mi kaze nesto o oscilatornim reakcijama u hemiji, ili bar da me uputi na neku literatru posto na googlu nema bas puno o tome.
Odakle ti to? Msm iz koje godine srednje ili iz koje oblasti u zbirci za pripremu?
Ma nije za pripremu, a nzm iz koje je godine, to sam dobio kao temu za maturski![]()