ja sam negativno naelektrisana čestica
stvarno nisam imala vremena da ti pišem elaboraciju na temu 'telefonski razgovor između mene i službenice studentske službe'
nije mi bilo jasno da li da na prijavnom listu to gde se upisuju šifre ostavim prazno jer su one koje sam dobila nevažeće ili je neka zabuna u pitanju jer imam papir koji je to što si ti postavio sa sajta da postoje nove šifre, ali i šifarnik na kome piše da je odobren i aktuelan od strane statističkog zavoda, žena mi je rekla da upišem šifre koje su u šifarniku sve iste, a za srpsko državljanstvo broj 1 (što je u kompletu i dato na papiru sa šiframa nacionalne pripadnosti) i rekla je doviđenja i tako se ta epopeja završila.
mene ne interesuje filozofska polemika o tome da li u kosmosu postoje šanse da ti znaš bolje, ja znam koga sam pitala, taj me je odgovor zadovoljio, prihvatila sam ga i ispunila, a ti možeš da ostaviš prazno pa da popunjavaš tamo kad odeš da se prijaviš, mene to apsolutno ne interesuje, samo sam napisala da su mi sa fakulteta rekli da popunimo šifre.