Starman
Obećava
- Poruka
- 55
Marie, pretera ga. Jeste anatomija opširna ali ako se počne na vreme sa učenjem i na pravi način uspeh je siguran. Čuj knjiga jastuk... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si u stanju da učiš 10 sati dnevno zar ne bi trebalo da si dala anatomiju u junu sa desetkom?Za sada sam dala oba kolokvijuma, sa prosecnim uspehom u grupi, sto se ispita tice spremam ga za septembar, kod CNS-a imam najvise posla, ali i GiV imam da doucim i obnovim i drugo da se obnovi... Zelim da izadjem na ispit sa pristojnim znanjem. Sto pitas?
Hahahaha dobro si me nasmejao sa ovim "i najteze ispite", anatomija mu dodje sad neki brabonjak od ispita hahahaha eee Boze sta sve necu cuti. Sacekaj prvo da se upises, krenes pa ces videti kakav je predmet. Kazu prvo skoci pa reci hop. Nisi cuo da anatomija vazi za najtezi ispit na svim fakultetima? Ima 5000 latinskih podataka koje treba nauciti, gradju, funkciju, odnose sa drugim strukturama...
Dobro, daj Boze da je preterivanje. Bolje da preteram nego da ne doteram![]()
Kolege koje upisuju ove godine,
koliko dana planirate za obnavljanje biosa?
a koliko za obnavljanje hemije?
Bilo bi ti malo bolje da procitas sta sam napisao pa onda da komentarises - Prvo ne znam kako si izvela zakljucak da ja medju najteze ispite ne svrstavam anatomiju (?!), a drugo pise da o 10 sati na dan 320 dana godisnje nema ni price, ali ne pise da se ne moze uciti 10 sati ponekad...A meni se cak i u srednjoj skoli desilo da nekad ucim po 10 sati (retko). A sve sto sam napisao uglavnom je iz prica sa mnogim bivsim studentima (danasnjim doktorima) i sl. a ne moja fantazija / zelja ili nada..Moras malo detaljnije da pristupis ako zelis da kudis!!! Ovo ti je prijateljski savetHahahaha dobro si me nasmejao sa ovim "i najteze ispite", anatomija mu dodje sad neki brabonjak od ispita hahahaha eee Boze sta sve necu cuti. Sacekaj prvo da se upises, krenes pa ces videti kakav je predmet. Kazu prvo skoci pa reci hop. Nisi cuo da anatomija vazi za najtezi ispit na svim fakultetima? Ima 5000 latinskih podataka koje treba nauciti, gradju, funkciju, odnose sa drugim strukturama...
A i ako kompanije kazu da ne mogu efikasno da ucim 10 sati dnevno, onda mozda i moram da ih poslusam... salu na stranu, videces kad upises fax da nikakva istrazivanja, procene psihologa itd nece igrati bitnu ulogu, kad ti MORAS nesto da naucis u odredjenom roku, za jedan, drugi kolokvijum, potom ispite.
Mnogima, recimo meni i mnogim koleginicama se veoma cesto dogadja da zaspimo nad knjigom, tako da knjiga, skripta itd veoma cesto zamenjuje jastuk. Zadremas malo, odspavas kratko, i nastavis gde si stao. I da, uci se i 10 sati, i dan noc ako treba kao sto rece mikelo90, neko par dana a neko vise od par dana, kako ko svi smo razliciti i po nacinu ucenja i po ciljevima koje sami sebi postavljamo i po profesorima koji nam zapadnu da polazemo ispit, pa kod nekog mozes da se provuces bez nekog narocitog znanja, a drugi bi te oborio i sa duplo vise znanja... sreca tu takodje igra veliku ulogu, ali rad tj ucenje umanjuje ulogu srece i povecava izvesnost da ces poloziti ispit.
Uh, sacekaj da ti dodje patologija
A i taman ces da se spremis lepo za tempo druge godine, tu su kolokvijumi prakticno svake nedelje![]()
Uh, sacekaj da ti dodje patologija![]()
Pa znas kako ja sam uradio nesto od tog starog za svaki slucaj ali me mnogo nervira posebno onaj prijemni iz 2008. u onoj zbirci za biologiju - pogledaj ga, meni se cini da su dosta rezultata pogresno stavili...Konkurisao sam i za stomatoloski danas!ma nemoj da radis tako stare prijemne,pola toga je promenjeno,nesto je izbaceno,nesto dodato...
Pa znas kako ja sam uradio nesto od tog starog za svaki slucaj ali me mnogo nervira posebno onaj prijemni iz 2008. u onoj zbirci za biologiju - pogledaj ga, meni se cini da su dosta rezultata pogresno stavili...Konkurisao sam i za stomatoloski danas!![]()
Радиш ли само тај пријемни за медицину или оба,или планираш неко пребацивање?
Moze da se prebacuje? Ja znam da je to moglo ranije,jesi li siguran da moze opet? Ono kao das prvu godinu na stom,pa se prebacis na medicinu?
Радиш ли само тај пријемни за медицину или оба,или планираш неко пребацивање?
danas??!! kako bre danas?
- - - - - - - - - -
http://www.stomf.bg.ac.rs/code/navigate.php?Id=513
prijave pocinju tek 25. zato pitam
Iskreno medicina mi je lepsa, ali nije da mi stomatologija nije dragaMislim da je to prijavljivanje i za stomatologiju cisto bacanje para, osim ako imas plan da nastavis na stomatologiji ako na medicinu ne upadnes. Ja znam dvoje ljudi koji su posle prve godine na stomatologiji presli na medicinu - obojica su pali drugu godinu, jedan se vratio na stomatologiju, drugi je upisao medicinu na engleskom (to vam je ono sto se placa nesto mnogo hiljada dolara godisnje i onda naravno da neces pasti godinu). Zato mislim da je bezveze oprobavati se na oba prijemna ako je medicina jedino sto zelite.
Ja cu polagati oba, za stomatologiju je 2. jula u 11h a za medicinu 3. jula u 12h...Ja sam se spremao za medicinu, ali posto je gradivo koje je potrebno isto to dodje kao da sam se spremio i za stomatologju. Ja primarno zelim da upisem medicinu, a ako ne uspem medicinu a uspem stomatologiju onda cu nju nastaviti...Ne znam da li moze prebacivanje, a iskreno mislim da cu se upisati na medicinu pa o tome nisam ni razmisljao...Jel ste pogledali taj prijemni iz 2008. u zbirci za biologiju?