mare>
Početnik
- Poruka
- 26
Zar je moguce da smo svi razlicita grupa?
Ako ima neko B1 kao ja neka se javi pa da se zajedno gubimo trazeci amfiteatre i institute 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je moguce da smo svi razlicita grupa?Ako ima neko B1 kao ja neka se javi pa da se zajedno gubimo trazeci amfiteatre i institute
![]()
Mislim, videh da u grupama ima dosta ljudi sa istim imenom i prezimenom. Brate, oni očekuju od nas da se međusobno ne zovemo imenima nego brojevima indexa! Ali raspored časova je dobar, da ne grešim dušu. Petak je fantastičan!
P.S. I ja mislim da neka predavanja imamo zajedno.
Heheehhe ima da bude - Ej cao 197/10, kad imamo predavanja iz toga i toga....![]()
Ahahaha, bilo mi zanimljivo da proverim ko je 197/10 pa sam otišao na spisak![]()
Ok, sad se osećam prozvanim
A koji si ti broj? Ili se kriješ zbog kontroverzne prošlosti?
![]()
Морам сад мало да смарам ове старије студенте... ако би могли да ми одговоре на ова питања:
1. Кад ће нам требати мантили/панталоне итд... Одмах? (ишао сам у гимназију па то немам)
2. Када се објављују распореди за ОКП?
3. Какве рукавице су потребне за анатомију? (глупо питање, знам)
Ovako:
1. Mantil ti treba za vezbe iz anatomije u sali sa lesevima (na prvom spratu) i za OKP. Prve nedelje se iz anatomije rade kosti ruke, pa cete te vezbe imati u osteoloskoj sali na drugom spratu, a tamo ti mantil ne treba. Dakle, mantil ti treba od druge nedelje. Sto se tice pantalona, ne moraju da budu bele za anatomiju, znaci na anatomiji samo mantil (ali mantil obavezno, jer ce vas izbaciti sa vezbe ako ga nemate), a za OKP zvanicno treba da imas i bele pantalone, ali to je samo zvanicno, posto ti to nigde ne traze, dakle opet samo mantil.
2. Izaci ce negde na oglasnoj tabli u prizemlju dekanata spisak gde je ko rasporedjen i kada treba da dodjete, ali ne secam se tacno kada je to izaslo nama. U svakom slucaju, nece bas odmah, a budi siguran da ces cuti od kolega kad to izadje![]()
3. Obicne rukavice koje mozes da kupis u apoteci, znaci ne one sterilne sto se kupuju u pakovanju po 1 par, nego odes u apoteku i trazis jedno 30 rukavica (tako sam ja trazio)
samo gledaj da ti ne da one sto koriste cistacice
Nadam se da sam pomogao. Jos jednom da vas upozorim, pocnite sa anatomijom ozbiljno od prvog dana, nemojte misliti da ste pametniji od ostalih (cak i ako jeste), jer vam to nece pomoci kod anatomije. Znaci, od prvog dana samo redovan rad i nece biti problema. Srecan pocetak![]()
супер, хвала на обавештењима..
И још једно питање... где је амфитеатар СИЛОС, нисам га видео на сајту...![]()
silos je zgrada odmah preko puta dekanata, na samom cosku gde se spajaju deligradska i doktora subotica
![]()
nadam se da je slika pomogla
a amfiteatar je kad udjes u silos ides hodnikom levo do stepenista, pa ga nadjes na prvom spratu![]()
Nadam se da sam pomogao. Jos jednom da vas upozorim, pocnite sa anatomijom ozbiljno od prvog dana, nemojte misliti da ste pametniji od ostalih (cak i ako jeste), jer vam to nece pomoci kod anatomije. Znaci, od prvog dana samo redovan rad i nece biti problema. Srecan pocetak[/QUOTE
Pridrzavacu se ovoga vezano za anatomiju najozbiljnije.
medicinske knjige se ne citaju rekreativnozavisi sta te zanima, anatomija, fiziologija, patologija... ili neke zanimljivosti... Imas neke medicinske casopise, mozda je to bolje nego neku knjigu bas da uzmes da citas, jer to nije za cituckanje, nego bas za ucenje
![]()
ako te bas interesuje anatomija, mozes da kupis praktikum iz anatomije, njega su pisali profesori sa bg fakulteta. tu imas sve, ali nekako skraceno u odnosu na zasebne knjige... mada mislim da ce ti entuzijazam splasnuti kad krenes da citas. mozda i nece, ko zna...
a za casopise, znam da je postojao neki casopis medicinar i jednom prilikom sam negde na sajtu fakulteta nasao starija izdanja tog casopisa. mislim da se vise ne izdaje, ali mozes ta starija izdanja da nadjes na sajtu http://www.med.bg.ac.rs/index.php ... malo procackaj, pa ces valjda nacisto se drugih nekih casopisa tice, ako znas engleski, pomocu googlea mozes naci gomilu.
Pitala bih starije studente za savet u vezi izbornih predmeta za prvu godinu. Koje uopste imamo izborne predmete,jer to nigde ne pise? I da li biste mi vi neki preporucili da izaberem.
P.S Ja sam ta "omrzena" grupa B1 koja nema nista petkom.
Grazie...nasla...vrlo si koristan...
![]()