>DiSSident<
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Kad smo kod seckanja,znam da ce da nas vode da posmatramo leseve,tj.njihove organe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod seckanja,znam da ce da nas vode da posmatramo leseve,tj.njihove organe.
Kad? Prvog dana?
Aha,bas ce prvog dana da istraumiraju sve nas sa lesevima
Nemoj da se onesvestis kad ih vidis
Bas sam danas svracala po neke potvrde na dragom nam nasem fakultetu![]()
Зна ли неко када бруцошима почиње настава???? 27.9. или 1.10??![]()
![]()
Зна ли неко када бруцошима почиње настава???? 27.9. или 1.10??![]()
![]()
Uvodna reč dekana 1.10., predavanja kreću 4.10.
E a jel zna neko sta nam treba za prakticni deo? Jel sami nabavljamo kao neke uniforme ili se to kupuje nesto na faxu? Ja sam negde citao da treba samo bela majica, pantalone i patike...
E a jel zna neko sta nam treba za prakticni deo? Jel sami nabavljamo kao neke uniforme ili se to kupuje nesto na faxu? Ja sam negde citao da treba samo bela majica, pantalone i patike...
Treba vam samo mantil.Nikakve klompe,bele patike,pantalone...![]()
Treba vam samo mantil.Nikakve klompe,bele patike,pantalone...![]()
I da prve nedelje ste u osteoloskim salama nema nikakvih leseva to tek od druge nedelje.Ne trebaju vam nikave uniforme i klompe.Samo mantili za disekcionu salu,i okp.Prve nedelje nemate ni vezbe iz histe i genetike.
Jel to od prvog dana ili...? U, Hvala Bogu za ove klompe što ne moraju da se nose, meni su uvek bile degutantne, a i moj broj nema![]()
Imam još jedno pitanje. Da li su predavanja obavezna, ili samo vežbe i seminari?
Jaooo leseviiiMogu da zamislim koliko ce biti padanja u nesvest
![]()
I ja sam tako mislila,ali sam se prevarila.Mislim da se niko u mojoj generaciji nije onesvestio.Bude u pocetku malo cudno,ali kako vreme ide leseve posmatras kao lutke![]()