Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
mene sad mnogo mrzi da ucim oba i uzela sam pauzu XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hemiju trecu godinu jos moram![]()
mene sad mnogo mrzi da ucim oba i uzela sam pauzu XD
Ko zna.. mozda ces odatle pred oltarali jedva cekam
Porazavajuce mi je kada mi studenti medicine kazu da je prijemni ispit najsmesniji ispit koji cemo polagati na medicini...aaa to me nervira - znaci sve ovo sto radim je smesno? x)hahharoyal wedding with Faculty of medicine
![]()
Porazavajuce mi je kada mi studenti medicine kazu da je prijemni ispit najsmesniji ispit koji cemo polagati na medicini...aaa to me nervira - znaci sve ovo sto radim je smesno? x)
Jel si gledala inace koji se predmeti polazu u prvoj godini?![]()
Ma znam ja sta imamo od predmeta nego sam hteo da te pitam jel ti se neki dopada od njih..ja znam da ce se menid dopasti histologija sa embriologijom i genetika a za ostaloaaaaa i meni,kolega...realno gledano,nekome ko tek izlazi iz srednje ovo je najtezi i najstresniji ispit u zivotu...naravno da je anatomija teza i obimnija,ali ovo je ispit prvenac![]()
koliko sam ja upucena,najobimniji pa samim tim i najtezi su ispiti iz anatomije,fiziologije i patologije...klinicki su poslastica,predkliniku ne volimimam kuci Gajtona (fiziologija,2. godina faxa) i deluje mi tesko,u smislu kilograma (knjiga ima minimum 5 kg brate mili
),ne toliko u smislu gradiva,razumljivo je ali jako obimno... mada kao da ova hemija nije obimna...
u prvoj godini se polazu anatomija,genetika,histologija sa embriologijom i jos neki sitni...najteza je naravno anatomija,a genetika je u sustini genetika sa prijemnog ,samo malo jos prosirena(tako nam rekla prof. na faxu)...histologija kazu da je zanimljiva... kapiram da imamo i neku etiku,engleski i tako to od sitnih ispita koji se spreme za par dana...anatomija se uci po 6 meseci i vise,ko nju polozi taj je prosao prvu godinu,,,
pitam ja drugaricu koja je sada druga godina kako je to uciti anatomiju,a ona mi rece "kao da ucis kineski telefonski imenik"![]()
![]()
mada,ono,sta znam,ja sam isla u teretanu ranije i znala maltene svaki misic na latinskom,a nisam se ni trudila da naucim,samo uslo u glavuznam da me zezao tata za gluteus maximus,gluteus medius i gluteus minimus,posto sam jednom to pomenula...
znala sam vise naziva misica od lika koji radi u teretani u koju sam isla,doduse to i nije tako tesko jer je on tupson
ubedjivao me lik da je biceps femoris zapravo biceps na ruci,a ne zadnja loza
![]()
Bice mikrospiranja..moraces da naucis da razlikujes preparate...danas sam bio na faxu nema niceg novog cak ni zbirke nisu promenili sve je isto![]()
Naravno da se secamjaaaao, radost!![]()
sad kad je izašao datum rešila sam da je danas poslednji dan pauze pa se vraćam nauci polako XD
@Kolega Nikola
jel se secasa mozda da sam ti rekla da imam osećaj da će prijemni da bude trećeg?ororočicasmajli:
Mene mrzi ali moram...a ja sam krenuo sa pripremama tek od marta pa nisam istrosio sve atome snage..kad si ti bese krenula sa pripremama?jaaoj, ne znam, ja cu jos danas da se odmaram, ne znam kako vas ne mrzi da ucite 8)
jaaoj, ne znam, ja cu jos danas da se odmaram, ne znam kako vas ne mrzi da ucite 8)
Ja sam totalno opusten iskreno i ne stresiram se...jel ste tremarosi inace? ja znam recimo da necu moci da spavam noc pred prijemni ali kada test stane ispred mene ja vise nemam tremu..tako je uvek sa mnomOpustite se, previse se stresirate oko neceg za sta cete na kraju reci da je bilo bas lako![]()
Ja sam totalno opusten iskreno i ne stresiram se...jel ste tremarosi inace? ja znam recimo da necu moci da spavam noc pred prijemni ali kada test stane ispred mene ja vise nemam tremu..tako je uvek sa mnomNikolina slazem se sa tobom - i ja tako pet minuta pa ajde da vidim forum (kao sada), pa ajde da popijem nesto xD
![]()