Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
ja sam stigla do karboksilnih kiselina, neko me je pitao u prethodnim postovima, ali mi je neuspeo citat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam stigla do karboksilnih kiselina, neko me je pitao u prethodnim postovima, ali mi je neuspeo citat![]()
Ja sam uradio iz biosa, biologiju celije, ekologiju i morfologiju zivotinja i planiram da do kraja aprila zavrsim molekularnu, mehanizme nasledjivanja, evoluciju..mada sam uzeo zbirku i uspeo na jedno 20% pitanja iz tih oblasti da dam tacan odgovor (onako neobavezno). A iz hemije cu sad da radim pufere, osmotski pritisak i oksido-redukcije, tu malo kaskam ali idem na sigurno jer je prva dosta nabudzena godina a od trece cu da procvetam jer mi organska lako ide..pa ostale su mi molekularna i genetika da predjem (zapravo i evolucija i ekologija, ali to su mi nekako jako lake oblasti u knjizi pa ih zato nisam spomenula),
a ovo ostalo sam presla, ali ne mogu da kazem da znam vec da sam ucila, ali kad predjem i ovo gore sto sam navela onda naravno krecem sa obnavljanjem sve od pocetkati?
Ej ljudi moze li mi neko reci ko ide na medicinski u NS-u da li je prijemni bio tezak, odnosno da li je tezi od prijemnog na farmaciji? I koliko uopste primaju studenata na medicinski a koliko od toga ide na budzet??Pozdrav
Ne znam kakav je bio prijemni na farmaciji, ali na medicini nije bio nesto tezak. Primaju zvanicno 180 ljudi, i to sve na budzet, ali naknadno prosire listu za 40-50 samofinansirajucih. Mislim da je poslednji imao 72 boda ili tako nesto, manje nego proslih godina
Само?
- - - - - - - - - -
А,тек сад видим да је то Нови Сад.![]()
Da, ove godine je kod nas za budzet trebalo 75 bodova, a inace uvek treba oko 78; ne znam zasto![]()
Kad smo vec poceli o tome,da odem malo u off,jel ima neko upucen da mi kaze koliko bi trebalo za nis ?? prosle godine je bilo 69,ali sumnjam da ce ove biti toliko...jel zna neko nesto o tome ??![]()
ja sam bila, takođe, jako mi se dopalo
imam jedno pitanje za starije ako znaju, da li je prethodnih godina bilo moguće npr. upisati fakultet u Kragujevcu, a onda se u toku studija prebaciti u Beograd ?
Taj drugi primer koji si navela je jos gora stvar: kod nas se anatomija uvek tesko polagala u odnosu na ostale fakultete u zemlji, posebno se tesko dobijala dobra ocena, a sad sa ovim usmenim kolokvijumima je verovatno jos teze. Onda poloze anatomiju negde tako u Nisu ili slicno i prebace se u Beograd. Mada, kako god okrenes, ceka ih svejedno pakao kad dodju ako nemaju radne navike, znanje i inteligenciju.![]()