Hvala na odgovoru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav
da li neko zna da li je moguce prebaciti se sa medicinskog fakulteta iz Kosovske Mitorvive u medicinski fax u Beogradu posle prve godine??
I ako moze kako se to radi ?
Ima dosta na temi o prijemnom, pregledala sam sve. Samo jedno pitanjce koje me jos uvek interesuje. Sto se tice spremanja za biologiju - posto su navedene samo odredjene strane koje treba preci, da li da se drzim toga i da li je to dovoljno, ili treba cela knjiga da se predje?
Uci samo ono sto je navedeno u informatoru,ima to i ovde napisano.....![]()
Da li neko može da mi kaže koliko je je zahtevno studiranje stomatologije u Beogradu? Ove godine upisujem fakultet pa razmišljam o tome. Nisam previše "zaljubljena" u stomatologiju ali mi se čini interesanta. Dobar sam đak, nije mi problem da učim. Ako imate iskustva sa stomatologijom pišite.![]()
Da li neko zna kada pocinju pripreme za prijemni na medicinskom u BGu? Ja nisam iz Beograda a ne znam gde na netu mogu da se informisem, na infostudu jos uvek stoje informacije od prosle godine a ni na njihovom sajtu ne mogu nista da pronadjem, tako da mi je svaka pomoc dobro dosla!![]()